02.08.21 - klo:19:04

Uutiset:

Outomaa on outo maa.


Juulin Ikioma

Aloittaja juuli, 13.08.12 - klo:17:14

« edellinen - seuraava »

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juulianna

23.03.21 - klo:19:53 #1340 Viimeisin muokkaus: 23.03.21 - klo:19:55 käyttäjältä Juulianna


Kiinasta se lähti. Von Corona.
Aluksi suhtauduttiin niinkuin ei se meitä koskisikaan. Ilmanmuuta oletettiin ettei se meillä saa otetta. Tuonne liikakansoitusmaihin se asettuu riehumaan. Annettiin hyssytellen maskiehdotuksia, liikkumisvaroituksia yli 7- kymppisille. Kehoitettiin opettelemaan oikea aivastustapa jne..
Oltiin lintukodossa johon mikään suurtuho ei yllä. Hymisteltiin.
Äkisti huomattiin kuinka asianlaita todellisuudessa oli. Corona riehui.  Nyt ilmestyi mahtava määrä johtajia, asiantuntijoita sunmuuta merkkikansaa selittelemään miten nyt kun homma lipesi hanskasta toimitaan. Nyt ilmestyy kieltoja, pakkoja, huomioonottamisia jotka olisi jo ensimerkit huomattua pitänyt saattaa voimaan. Olisiko pitänyt ottaa malli niistä maista joissa jyrkät rajat oli vedetty. Ei viikon ja kahden, kuukaudenkaan varotoimenpiteet, ne vapaaehtoiset tehonneet. Kun tietojen latelijoina on mahtava määrä tavallista kansaa ylempää populaa saa koronakin arvon , von. Miksei ei ole koottu paneelia jossa olisi edustettuna maalareita muurareita , koti-äitejä, kaupan kassoja ym. joita luulisi tuhon myös koskevan, jopa ensisijaisesti. Onko ylijohtaja pöytänsä takana suuremmassa vaarassa kuin kaupan kassa joka asiakkaita aamusta iltaan palvelee ja kaikenmalliset aivastukset vastaanottaa. Onko maahanmuuttajien rokotus, niiden jotka käpsivät ilman maskia ja seurustelevat vain toistensa kanssa  vakisuomalaista tärkeämpi. Samanlailla me alkukansa levitämme coronaa.Suurempaa ihmetystä herättää kuitenkin se että vastustetaan maskin käyttöpakkoa tai paremminkin lakia ynnä tiettyjen kokoontumispaikkojen sulkemista. Ynnä rajoilla tarkistusta. Mitä ajattelee ihminen kun kuljeksii ilman suojaa tämän tappajan alueella. Eipä voi muuta kuin todeta että itselleen sika kiusaa tekee kun kottinsa kaataa.
Voitaisinko olettaa että kun corona on saanut urakkansa valmiiksi kehittämällä yhä uusia muotoja luo oman maailmansa kun  entinen malli enää ole esteenä.
Ei tarvitse enää maskipakosta valitella.

juuli
Niin kaunis on maa,,

Juulianna

Niin kaunis on maa,,