02.08.21 - klo:18:29

Uutiset:

Outomaa on outo maa.


Esmerkixin ketju

Aloittaja Esmerkix, 18.04.15 - klo:16:42

« edellinen - seuraava »

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juulianna

Pizer. Ei tuntunut mikään. Kaksi viikkoa täynnä. :)
Niin kaunis on maa,,

Esmerkix

Hyvä juttu. Minulla nyt jo yli kolme päivää, eikä mitään sivuvaikutuksia ole havaittavissa.
Toivottavasti jatkuu näin ja immuniteetti kasvaa... :)

Tiistai

10.04.21 - klo:10:25 #602 Viimeisin muokkaus: 10.04.21 - klo:12:08 käyttäjältä Tiistai
Hyvä juttu, että outomaalaiset on rokotettu, sama täällä. Ei tuntunut miltään paitsi, että iltaisin muutaman päivän ajan iho oli kananlihalla, vaikkei kuumetta ollut nimeksikään. Ja teki mieli aikaisemmin ns. yöpuulle!

Kiva nähdä näitä proiiileja taas.. tahtoo jäädä nämä foorumit vähemmälle ja unohtuvatkin pitkäksi aikaa. Silti kultaiset foorumiajat kyllä tulevat mieleen välillä ja miten tämä kaikki alkoi yli 20 vuotta sitten. Näkökulmalla aloitin ihan sen alkumetreillä v. 1999 ja vähän sitä ennen olin jo eräällä ulkosuomalaisten foorumilla.

Mukavaa kevään jätkoa teille, vaikka eilen satoi kuulemma paksusti lunta Pohjois-Pohjanmaalla vaikka joen tulvimista siellä odotettiin. Siskon piti hakea maitotonkat ja sun muut kesän koristeet taas sisälle. He asuvat yhä anoppilan entisessä talossa maalaisidyllissä. Ei tee kuulemma mieli kirkonkylälle rivitaloon asumaan, ja eihän se kovin kaukana olekaan, pienet ympyrät :)

Muoks,
typoja tietenkin :D
"Live from the heart of yourself. Seek to be whole, not perfect." - Oprah Winfrey

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 10.04.21 - klo:10:25Hyvä juttu, että outomaalaiset on rokotettu, sama täällä. Ei tuntunut miltään paitsi, että iltaisin muutman päivän ajan iho oli kananklihalla, vaikkei kuumetta ollut nimeksikään. Ja teki mieli aikaisemmin ns, yöpuulle!

Kiva nähdä näitä proiiileja taas.. tahtoo jäädä nämä foorumit vähemmälle ja unotuvatkin pitkäksi aikaa. Silti kultaiset foorumiajat kyllä tulevat mieleen välillä ja miten tämä kaikki alkou yli 20 vuotta sitten. Näkökulmalla aloitin ihan sen alkumetreillä v. 1999 ja vähän sitä ennen olin jo eräällä ulkosuomalaisten foorumilla.

Mukavaa kevään jätkoa teille, vaikka eilen satoi kuulemma paksusti lunta Pohjois-Pohjanmaalla vaikka joen tulsvimista siellä odotettiin. Siskon piti hakea maitotonkat ja sun muut kesän koristeet taas sisälle. He asuvat yhä anoppilan entisessä talossa maalaisidyllissä. Ei tee kuulemma mieli kirkonkylälle rivitaloon asumaan, ja eihän se kovin kaukana olekaan.. pienet ympyrät :)


Kiitos samoin. Talven tuntu rimpuilee yhä täällä Suomessa ... Aina välillä sataa lisää lunta, ettei vaan talvi hellittäisi. Osa kukkapenkeistä edelleen lumen alla. Viipyilee vähän samalla tavalla kuin tuo pandemia. Linnutkin miettivät, että tekisikö tänä kesänäkin pesän pihapönttöön vai eikö. Matala vesiallas laitettiin pihalle, kuten joka kesä ja siinä on ahkerasti linnut uineet ja orvat ja linnut käyneet juomassa. Täällä ei ole lähellä mitään vesialueita, ei ojia eikä lammikoita, kuivaa soraharjua vain... ja siksi eläimille tuollaiset vesipisteet ovat tärkeitä.