Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut rapevainaa
 - 13.11.07 - klo:21:27
Lainaus käyttäjältä: "outopoika"[ Mainoksen tarkoitusta modifioiden voisin esittää esim.  mainoksen sinulle Rape: "Piereskelet ainakin pari viikkoa elämäsi aikana, anna siis aikaa lapsellesikin".
.

Lapset, - nuorin 20 v, kyllä huomauttaisivat porukalla että: Iskä, menisit nyt muualle siitä! Ja anna se kaukosäädin tänne!
Kirjoittanut allekirjoittanut
 - 13.11.07 - klo:21:08
Lainaus käyttäjältä: "Rape"
Lainaus käyttäjältä: "outopoika"Tunnen suurta myötätuntoa  :)

Jaa, mut kuka sitä myötätuntoa sitten tarvitsee?

Kun nainen havaitsee tulleensa raskaaksi/"odottavaksi äidiksi", ei kukaan voi häneltä edellyttää hänen olevan jo silloin lastansa "yli kaiken muun "rakastava vanhempi". Tuo nainen on vasta tullut hetki sitten tietoiseksi raskaudestaan (ja hänellä on oikeus Suomen lain mukaan keskeyttää oma raskautensa). Tietoisuus äitiydestä kasvaa siis henkilökohtaisen kokemuksen edetessä ja sen mukaan (jos äidit rakastavat lastansa eri tavalla kuin isät niin minä en sitä tiedä,siis sitä millä eri-tavalla).

Ei siten mieskään tule isäksi ennen kun lapsensa kohtaa (ensin esikois-tapauksessa), sillä kukin isä on vain kukin mies kunnes lapsi syntyy. Lapsen syntymän jälkeen isyyden antama aika kestää iänkaiken...


Käsitykseni tosiasiallisuus perustuu tietenkin (vain) omaani (olen jäävi sanomaan mitään kenenkään toisen isän puolesta saati sitä vastaan). Mainoksen tarkoitusta modifioiden voisin esittää esim.  mainoksen sinulle Rape: "Piereskelet ainakin pari viikkoa elämäsi aikana, anna siis aikaa lapsellesikin".

Tuon kaltainen muiden esittämä ennalta-edellyttäminen ei loukkaa tai aiheuta hämmennystä sinulle joka jo olet isä, mutta jos sama ennalta määrätty ehdollistus  olisi edellytetty sinulta silloin kun olit nuori mies; joka et isyydestä mitään silloin vielä tietänyt (vaikka monet ovat asiasta paljon kirjoittaneet, naisetkin :)   ).
Kirjoittanut Perjantai
 - 10.11.07 - klo:16:13
Noin kai se sitten pitäisi osata tehdä...paitsi mun puolesta tuo olut saa virrata niille,jotka siitä tykkää :wink:
Kirjoittanut Tiistai
 - 10.11.07 - klo:11:29
Lainaus käyttäjältä: "Perjantai"Eikö Titta teilläpäin vietetä Isänpäivää :?:

Sehän joka maassa eri päivänä! Saksassa esim. se on 2 viikkoa äitienpäivän jälkeen eikä silloin leivota kakkuja,  vaan miehillä on vapaata eikä hameväellä ole oikeutta puuttua heidän menoihin sinä päivänä :P Tavallisesti isät lähtevät keskenään juhlimaan ja olut virtaa ;)

Täällä ovat yrittäneet sitä virittää, mutta ei oikein menesty.. tuskin kukaan muistaa, koska se on.  Äitienpäivä on 21.3. kevään ensimmäisenä päivänä.
Kirjoittanut Perjantai
 - 10.11.07 - klo:11:25
Eikö Titta teilläpäin vietetä Isänpäivää :?: