Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut Indigo
 - 16.01.08 - klo:23:43
Tuli vielä mieleeni, Aladoobi, osta kunnollinen tehosekoittaja keittiöön ja tee joka päivä pari kertaa "pirtelöitä" hedelmistä ja kasviksista. Ne kannattaa myös syödä.   :roll:

Indigo
Kirjoittanut Indigo
 - 16.01.08 - klo:23:37
Skorppis, noin minäkin ajattelen. Siksi kai aloinkin heti Aladoobin kysymyksen jälkeen miettimään, että mitä ihmisen omaa puolustusmekanismia pitäisi vahvistaa, jotta se torjuisi paremmin streptokokin tarvittaessa. Ei tullut mieleenkään heti, että olisi jotain lääkettä kehitettävä..

Indiog
Kirjoittanut S
 - 16.01.08 - klo:22:25
Täytyy muistaa, että osa elimistön bakteereista ovat hyödyllisiä ja edistävät hyvinvointiamme. Niiden järjestelmällinen tuhoaminen voi koitua pahimmillaan terveytemme tuhoksi. Antibiootit ja muut täsmälääkkeet taas tuhoavat tulehdusbakteerien lisäksi kehon luontaista vastuskykyä ja niiden säännöllinen syöminen ei ole aina hyväksi.

Elimistön omat parannusmekanismit toimivat joskus paremmin kuin tehokkain lääke konsanaan. Kaikissa tapauksissa ei tietenkään näin aina ole. Joskus tarvitaan rohtoja, jotka voivat olla luonnonmukaisiakin kemiallisten sijaan. Liiasta kliinisyydestä ja steriiliydestä on siis välillä jossakin mielessä enemmän haittaa kuin hyötyä.
Kirjoittanut Perjantai
 - 16.01.08 - klo:12:20
Nuo luonnonlääkkeet ovat joskus humpuukia.Mutta muutaman vaikutukseen minäkin uskon :roll:
Vältän lääkkeiden syöntiä kyllä kaikin mahdollisin tavoin, ja uskon kyllä monien  luonnolääkkeiden terveyttä tukeviin vaikutuksiin, en parantaviin niinkään. Suola on kyllä voitehista vanhin ja hyvä moniin juttuihin :lol:
Kirjoittanut Tiistai
 - 16.01.08 - klo:12:14
Onko modernilla lääketieteellä tässä ns. sormi suussa..  :?  Tuo Bongaaja keksii lääkkeitä, voisi tietää.

Ehkä pitäisi kysellä vanhalta kansalta- heillä on vielä tallella tietoa luonnonlääkkeistä ja ne auttavat usein, kun lääkärin pillerit eivät sitä tee.