Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut aladoobi
 - 19.07.09 - klo:10:59
Tässä tuli mieleen toinen instituutti Cato-instituutin lisäksi, jolla on hyvin samanlainen sanoma ja ennustus kerrottavana. Nimittäin itävaltalaisen taloustieteilijän Von Misesin nimeä kantava Von Mises - instituutti. Siellä on opiskellut alla mainittu blogin kirjoittaja, Joseph Keckeissen. Hän toimii Guatemalassa taloustieteen professorina.
http://mises.org/story/3547

Hän kirjoittaa muun muassa näin:
"But, unfortunately, sad to state, the new president never understood the warnings of Ludwig Von Mises, who told us again and again that the market is the only institution that makes and rectifies prices, that money must not be multiplied, and that the interest rate is naturally and untouchably sacred."

"Vain markkinat saavat siis määrätä hinnat, rahaa ei saa monistaa niin kuin nyt on tapahtunut edes valtion omiin päämääriin. Korko on koskemattoman pyhä."

Näin ei ole menetelty Obaman aikana Yhdysvalloissa ja nyt siis siirtyminen keynesiläisyyteen on pitkittämässä finanssikriisiä.
Näin kirjoittaa Keckeissen:
"Long live Maynard Keynes and the national economic medical corps that will monetize and fiscalize us to perdition."

"Kauan eläköön Maynard Keynes ja kansalliset taloudelliset lääkintäjoukot, jotka rahallistavat ja viskaalistavat meidät perikatoon."

Tämä siis on sarkastinen iskulause.  ???
Kirjoittanut AveLazio
 - 15.07.09 - klo:17:21
Yeah, häkää riittää! Mut se joutomaa siin välis on ensin jaettava Suomen ja Kiinan kesken....
Kirjoittanut Bongaaja
 - 15.07.09 - klo:15:54
Lainaus käyttäjältä: AveLazio - 07.07.09 - klo:14:10
Niin, hmm. Suosikkimaani USAn aika alkaa olla ohi. Sad. Kohta Kiina pyyhkii sillä lattiaa. Ja muillakin mailla. Nyt täytyy hankkia yhteinen raja Kiinan kanssa poistamalla joutomaa siitä välistä...
Köh köh. Kyllä siellä häkää riittää kun jokainen aikuinen kiinalainen ajaa autolla.
Kirjoittanut aladoobi
 - 10.07.09 - klo:14:52
 :) Lisää informatsioonia on tästäkin liittovaltion keskusrahakirstun (Fed Reserve) kaikista vaiheista. Kyllä kultakannasta luopuminen on vaikuttanut arveluttavasti dollariin. Mihinkä muuhunkaan sitä voisi valuutan arvon sitoa?

Lisää tästä aiheesta tuolla:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14178

"Besides having lost the power to regulate its own currency, the United States must also pay interest on the dollars it borrows. Given that the current bailout (and buy-in) of the American economy is in the ballpark of 9 trillion dollars it will take incalculable generations to pay back this monstrous bill."


USA on menettänyt voimansa säädellä omaa valuuttaansa... jostakin pitäisi saada 9 biljoonaa dollaria (amerikkalaisessa kielenkäytössä triljoonaa). Veroparatiisien rahat riittäisivät tähän tarkoitukseen! Siellä on kuulemma 11,5 biljoonaa.

"Let me issue and control a nation's money," commented international banker Amschel Rothschild, "and I care not who makes the laws."
Näin sanoi muuan Rothschildien veljeksistä, nimittäin Amschel, "...antakaa minulle tehtäväksi  kansakunnan rahan kontrollointi, niin minä en piittaa siitä, kuka lait säätää."

Siihen se FEDin toiminta onkin päässyt.Tuossa vielä tuommoinen blogi, joka liittyy asiaan:
http://coltonspointtimes.blogspot.com/2008/03/jp-morgan-chase-buyout-of-bear-stearns.html
Kirjoittanut aladoobi
 - 07.07.09 - klo:20:04
 Joo kyllä. Federal Reserve ja Treasury ovat kaksi eri instituutiota. Federal Reserve ei ole liittovaltion omaisuutta vaan se on yksityisten pankkien omistama. Kongressi ei voi erottaa sen johtajaa tai henkilökuntaa eikä se valitse niitä. - Treasury Bonds - ne ovat kuin valtion obligaatioita, niistä on valtion pulitettava tietyn ajan sisällä summa dollareita. Jos Kiina päättää muuttaa näitä papereita dollareiksi, sen on tehtävä se riittävän hitaasti, jotta se ei vaikuta epäedullisesti dollarin kurssiin.

  Federal reserve, joka siis on pankkien omistama laitos liittovaltiossa ja jolla on hämmästyttävän paljon valtaa, suututtaa monia amerikkalaisia ja monet haluaisivat sen lakkauttaa. Lyhytnäköistä ajattelua. Siellä kummittelee Rothschildien haamuja. Tässä aika hyvä video FEDistä:

http://www.youtube.com/watch?v=iYZM58dulPE