Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Maailmalla tapahtuu

Aloittaja Aakku, 26.10.07 - klo:12:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aakku

Toivottavasti tämänkaltainen ilmiö ei pääse pesiytmään Suomeen - taitaa olla ensimmäinen alallaan :

Kenian vaalit yritetään sotkea hyökkäysohjelmalla

F-Secure kertoo harvinaisesta haittaohjelmasta, jonka tarkoitus ei ole varastaa rahaa, vaan vaikuttaa vaaleihin. Ilkeän ja kiusallisen haittaohjelman takana ovat ilmeisesti presidenttiehdokkaan vastustajat.

http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=31759&tyyppi=1

Ehdokkaiden menneisyyden kaivelu ja sitäkautta mustamaalaaminen on "normaali" käytäntö kaikkialla, mutta tällainen nettiviruskampanja on ilmeisesti nykyaikaa :?

Jos vaikkapa seuraavissa presidentin vaaleissa on ehdokkaana Matti Vanhanen, saatamme ehkä nähdä erityisen Susku-viruksen hänen persoonaansa mollaamassa. Niinistöä vastaan hyökättäneen Tanja-madolla jne. Halonen ei lainsäädännön puitteissa enää voi kisata paikasta, että hän säästynee Pena-madon hyökkäykseltä.

Ehkä kuitenkin F-secure ja muut tietoturvafirmat kehittävät tyrmäimen seuraaviin vaaleihin mennessä tämänkaltaisille häiriköille.

Perjantai

Meilläkin tapahtuu ....

Kesäaika päättyy ja normaaliaikaan palataan ensi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kelloja siirretään tunti taaksepäin sunnuntaina 28. lokakuuta aamuyöllä klo 4.00.

Kelloja siirretään kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa nollameridiaanin ajan eli kansainvälisen normaaliajan mukaan samalla kellonlyömällä. Samanaikaisuus on tärkeää kansainvälisen juna- ja lentoliikenteen vuoksi. Päivät ovat aina maaliskuun ja lokakuun viimeinen sunnuntai.

No niin ja kellot sitten oikeaan aikaan sunnuntaina :!:

THL tiedottaa

Tätä nauroin tänään oikein kippurassa (lukekaa tosta sinne eteenpäin muutama viesti):

http://www.nakokulma.net/index.php?topic=13051.msg401691#msg401691
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Tiistai

Tuo sivu ei aukea!  :roll:  Mikä ketju se on?

THL tiedottaa

Vai ei aukea?

Ooksää riidoissa?    :lol:

Kyllä mää saan aukeaan sen...

Se on hölötyspoistoja-ketjun loppupuolella...
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "se"Tätä nauroin tänään oikein kippurassa (lukekaa tosta sinne eteenpäin muutama viesti):

http://www.nakokulma.net/index.php?topic=13051.msg401691#msg401691

No joo, tässä ilmeisesti mode ja moni muukaan ei ymmärtänyt kirjoittajan mielifilosofiaa ... ei se minusta ollut mitenkään alkuperäisestä ketjusta poistamisen arvoinen - otetaan huomioon, että filosofiset oppirakennelmat sisältävät paljon "pahempiakia" juttuja.

Tuota laakamatojuttua olen itsekin käyttänyt koittaessani havainnollistaa 2D/3D-maailmoiden eroa ja sitten siitä eteenpäin 3D/4D-ulottuvuuksien eroa ... Einstein aikanaan näet otti omassa oppirakennelmassaan, joka on tavallaan jopa filosofiaakin, ajan neljänneksi ulottuvuudeksi - tätä käytetään edelleenkin. Tosin itse aika-käsitteen syvintä olemusta ei kukaan ole toistaiseksi kyennyt esittämään täsmällisesti, joten pitäisiköhän vielä ruveta ... :P

Tiistai

Näkökulmaa ei löydy! :P

Ei löydä Opera eikä:  "Firefox can't find the server at www.nakokulma.net.". Kaikki muu toimii!

THL tiedottaa

Nondii, arvasinhan tuon!

Sulla on sinne bannit!   :lol:
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Löytyykö sitä näkökulmaa asioihin aina täältäkään. On sen hyvä etten ole ladannut tuota paljon mainostettua Firefoxia koneelleni, kun ei näköjään toimikaan ihan joka paikassa. Taitaa tuo paljon parjattu IE sittenkin olla idioottivarma selain tiukan paikan tullen.

Ei ole ollut ongelmia päästä tällä selaimella millekään foorumille. Ovet ovat auenneet lennossa, ja on pelittänyt vallan mainioisti muutenkin. Mitä sitä turhia selaimia on päällekkäin sotkemassa koneen toimintaa. Yksi kunnon systeemi riittää ja sillä selvä.
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Titta"Näkökulmaa ei löydy! :P

Ei löydä Opera eikä:  "Firefox can't find the server at www.nakokulma.net.". Kaikki muu toimii!

Tuo viittaa tilapäiseen katkokseen, ilmoitus. Linkki toimi niin Operalla kuin Firefoxillakin :)

Lainaus käyttäjältä: "S"Löytyykö sitä näkökulmaa asioihin aina täältäkään. On sen hyvä etten ole ladannut tuota paljon mainostettua Firefoxia koneelleni, kun ei näköjään toimikaan ihan joka paikassa. Taitaa tuo paljon parjattu IE sittenkin olla idioottivarma selain tiukan paikan tullen.

Kokeile edes vähänaikaa, niin melkeinpä sanoisin, että heität hyvästit IE:lle :P Titta mainitsi siitä, ettei näy, mutta se oli ilmeinen palvelimen häiriötila ... niitä tulee silloin tällöin kaikille palvelimille.

LainaaEi ole ollut ongelmia päästä tällä selaimella millekään foorumille. Ovet ovat auenneet lennossa, ja on pelittänyt vallan mainioisti muutenkin. Mitä sitä turhia selaimia on päällekkäin sotkemassa koneen toimintaa. Yksi kunnon systeemi riittää ja sillä selvä.

Foorumisoftat ovat lähes yksinomaan kirjoitetut php:lla ja se on kielenä riippumaton selaimesta ja käyttöjärjestelmästä - HTML:ssä tulee ongelmia jos sivujen tekijä on käyttänyt Windowsin mukana tulevaa Frontpage-editoria --> sillä saa helposti sellaista koodimössöä, etteivät sivut toimi kuin juuri IE:llä ja siihen kai Miroscoft tähtääkin täysin epästandardilla systeemillään - useimmat HTML-oppaat kehoittavatkin välttämään juuri Frontpagen käyttöä :D

Silti maailmalla tapahtuu - moni kovapäinen käyttää sitkeästi juuri sitä viheliäistä Frontpagea ja häätää kävijöitä sivuiltaan niiden toimimattomuuden takia :lol: Yleissääntö nettisivun tekemisessä on se, että ei pidä käyttää mitään selainsidonnaisia koodeja :) ... Miroscoftin Frontpage tekee juuri tämän säännön vastaisesti ... Tähän olisi hyvä vastaveto alkaa käyttämään muutamia Netscape-sidonnaisia koodeja, jolloin kaikki muut selaimet näyttäisivät sivun oikein, mutta IE ei 8) ... esimerkiksi vakoinen teksti valkoisella pohjalla tai jotain ...

Esimerkiksi näin, mutta tämä näyttää samalta kaikissa selaimissa, koska softan kieli on se php ...

:shock:

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä