Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Työmies

Aloittaja Eugen, 13.05.08 - klo:13:18

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

reedik

Lainaus käyttäjältä: "Rape"
Lainaus käyttäjältä: "dianora"Kuka oli palkannut Paratiisiin tarhurin ja entäs palkka... Missä muodossa se maksettiin  :roll: Tekee mieli kysyä, ettei kai vain ihan luonnossa... Ilman noita kahta seikkaa ( työnantaja/ maksu), olisin taipuvainen uskomaan, että tarhuri on ollut  eka ammatti ...

Niin, ja kun herättää Kanervan kysymyksen, miten olet tarhaasi hoitanut, koko tarina Edenin puutarhasta ja siellä ollevasta omenasta asettuu uuteen mittakaavaan.


PAINA TÄSTÄ:
http://www.youtube.com/watch?v=0-rJLWcyZVETuollaisen kukan kasvattajalle tekisi mieleni ihan silkasta estetiikan kunnioituksesta ojentaa violetti tulppaani juurimukuloilla vai oliko se sipuleilla.

Alien Weird

Lainaus käyttäjältä: "Aakku"
Tällaisia kukkia kasvaa vain todella huolella hoidetussa puutarhassa ... Alien Weird ! - oletko onnistunut kasvattamaan omassa puutarhassasi tällaisia laatuyksilöitä ?

Ruusuja kyllä saan jollakin tavalla kasvamaan ja kukkimaan mutta tuo kuva johdattaa mieleen asian joka ei mitenkään liity puutarhaan, ellei sitten puhuta jostain myytisestä puutarhasta, kuten edenin puutarhasta, joka käsite pitää sisällään vertauskuvallisia merkityksiä.  

Tähän kohtaan sopii myös mainiosti vanha klisee "siitä puhe mistä puute".  Ei liene enää häpeä myöntää sitä koska tutkimuksissa on todettu että normaaleilla terveillä homo sapiens- lajiin luuluvilla uroksilla tämä puute on jatkuva puberteetti- iästä seniori- ikään, riippumatta parisuhteiden märästä tai intensiivisyydestä, kun taas homo sapiens- naarailla vastaavankaltaista puutostilan jatkuvuutta ei samalla tavoin ilmene vaan tarve on epäsäännöllisen periodimaista ja se laukeaa tuntemattoman ja tutkimattoman kaavan(ilmeisesti jotain naisten logiikkaa) mukaan toisaalta erittäinkin hyvin tunnettujen ärsykkeiden vaikutuksesta.  Tämä naarasyksilöiden puutetilan epäsäännöllinen jaksottaisuus toisaalta aiheuttaa ja selittää urosyksilöiden kliseenomaista jatkuvaa puutostilaa.  .

Indigo

hÖpsis, AW, sinulla on vanhentunut tutkimus.

ystävällisesti
terveisin

Indigo

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: "Alien Weird"[

Tämä naarasyksilöiden puutetilan epäsäännöllinen jaksottaisuus toisaalta aiheuttaa ja selittää urosyksilöiden kliseenomaista jatkuvaa puutostilaa.  

.

Niin tai auttamisen halua........ja kovaa yrittämistä kaikesta huolimati. Eikä sitä yrittämisen halua tutkimukset horjuta.  On älyllistä tökkimistä ja tunteellista tökkimistä.

Sitten on havaittu myös älytöntä tökkimistä, koska ne seisovat yhtä aikaa (miehellä).

Paha setä

Lainaus käyttäjältä: "Rape"Vanhin ammatti on puutarhuri. Kun Eeva antoi Aatamille omenan Edenissä, jonkun on täytynyt varrentaa se jotta saadaan kunnon omppuja. Kuka muu kui puutarhuri. Eikä se Edenkään olisi kunnossa pysynyt pelkällä Eevan ja Aatamin naku-käyskentelyllä.

Jos asiaa katsotaan teologisesta näkökulmasta niin maailman vanhin ammatti on toimittaja. Perustelen väitettäni sillä että Raamatun mukaan Jumala loi maailman ja myös hyvän ja pahan tiedon puun jota toisaalla ketjussa kutsutaan omenapuuksi. Sitten paikalle saapui käärme joka kysyi Eevalta: "Onko Jumala todella sanonut..." Käärmeen saaman palkan voi kukin lukea 1. Mooseksen kirjasta vaikkapa unilääkkeeksi jos ei Nukku-Matti muuten tule kylään iltasella :D
Mies mietti aikansa miten vois,
tämän selittää,
sitten hän lensi pois.

Hän lensi pois.

-Juice Leskinen-

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: "Paha setä"[ Sitten paikalle saapui käärme joka kysyi Eevalta: "Onko Jumala todella sanonut..." Käärmeen saaman palkan voi kukin lukea 1. Mooseksen kirjasta vaikkapa unilääkkeeksi jos ei Nukku-Matti muuten tule kylään iltasella :D

Kuulostaa hyvin rationaaliselta...

Paha setä

Se on hyvin rationaalista. Kuten alkuperäistekstistä voi lukea, niin käärmeen toiminta muistuttaa aika paljon viihdejournalismia: Tyhmiä kysymyksiä ja katteettomia lupauksia. Ihmiskuntakin sai juttupalkkionsa ja koko tämän osuuden voi lukea linkin takaa:

http://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.3.html#o3
Mies mietti aikansa miten vois,
tämän selittää,
sitten hän lensi pois.

Hän lensi pois.

-Juice Leskinen-

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: "Paha setä"Se on

http://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.3.html#o3

No onpa jorinaa...Kuka tonkin on kirjoittanut?

Paha setä

Kenpä tietäis sen, ken arvaisi huomisen... Jokuhan senkin on päättänyt kirjoittaa, joten emme käy ristiretkille tässä vaiheessa elämää vaan annamme asian olla. 8)
Mies mietti aikansa miten vois,
tämän selittää,
sitten hän lensi pois.

Hän lensi pois.

-Juice Leskinen-

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä