Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

WLAN-asiaa

Aloittaja Aakku, 20.04.08 - klo:18:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

THL tiedottaa

Meillon sitä varten haulikko, haulikon kantaman ulkopuolelta ei sitten enää saakaan yhteyttä meirän verkkoon. Ja eihän tässä lähitietoilla edes asu ketään muuta... mitä ne muka tuolla mettässä tai pellolla vipeltäsivät niiden läppäreittensä kanssa?    :D

No, nyt mää äkkäsin! Tarkotat tietysti susia, karhuja ja ilveksiä, niitä kun pomppii ihan tossa ikkunan allaki. Ne voi käyttää salaa tota meirän verkkoo. Täytyykin tästä.... hei vaimo, missäs niitä panoksia on!
.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Koskaan ei kannata luottaa ihmisten 'hyväntahtoisuuteen'. Kaikenlaisia hiippareita ja hyväksikäyttäjiä on liikenteessä, jotka hyödyntävät saamiaan yhteyksiään härskisti. Siellä pelloilla ja puiden takana voi lymyillä vaikka minkäläisiä vakoojia. Oikeuksistaan & yksityisyydestään kannattaakin pitää hyvää huolta!

Eikös ne SUPO;n miehet liiku niillä seuduilla, ainakin joidenkin 'luotettavien' tietolähteiden mukaan; jos näihin raportteihin on sitten yleensä luottamista. Tosin ei kaikkea kannata aina uskoa ja ottaa todesta, mitä joku painettu sana ihmisten kompleksiseen tietoisuuteen syytää...?!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

THL tiedottaa

Supon miehet ja naiset barrika.... ai, tää ei ollukan ihan sopivaa tälle palstalle.

SUPOn miehet roikkuu langoilla, niin ja nykyään bittien perässä tuolla matkan varrella kun ne kulkee ilmassa niin niitä pyydystelevät. Ei niitten nykyään tarvi enää missään pusikoissa hiiviskellä.
.
.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Ei pusikoissa niinkään, koska ns. 'puskaradiot' on nykyään eilistä päivää. Nyt ne SUPO;nkin valkokauluksiset vakoojat istuvat mukavasti toimistonsa nahkatuoleilla, tai kesämökeillään ja kaappaavat langattomillaan kulloinkin eetteristä tarvittavat signaalit. Data kun kulkee yllättävän vikkelään tahtiin bittiavaruudessa.

Teknologiakin mahdollistaa nykyisin jos jonkinlaiset systeemit ihmisten liikkeiden ja toimintojen seurailuun. Kannattaa siis olla tarkkana sekä varuillaan, sillä valvonta pelaa ja olemme koko ajan jonkunlaisen järjestelmän tarkkailun alla...!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

rapevainaa

Mielenkiintoinen homma tuo ilmainen varastelu. Se raha on pois operaattoreilta.

Miten hän joutui kiinni ja mikä idea vetää oikeuteen?

Tapana on ollut että internetistä saa varastaa omaan käyttöön mutta jos alkaa tehdä sillä rahaa - esim. myy piraatteja - mitään sääliä ei tunneta edes koululaisia kohtaan. Siis onko tuomittu käyttänyt ilmaista nettiä yritystoiminnassa tai missä...

Näitä ilmaisia verkkoja pyörii useampi vapaana ympärillä.

Olen kännykällä yrittänyt saada kaupungilla ilmaista yhteyttä nettiin vaan ei ole auennut. Kaupungin netti oli niin hidas ettei koskaan latautunut.  Outomaahankin olen näppälllyt kännykällä mutta taitaa olla peijoonin kallista puuhaa. Näkee siitä kun äät ja ööt puuttuu.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Rape"Mielenkiintoinen homma tuo ilmainen varastelu. Se raha on pois operaattoreilta.

Miten hän joutui kiinni ja mikä idea vetää oikeuteen?

Tuota olen miettinyt - läppärillä, jossa on WLAN-kortti kun menee nettiin, ei mistään voi nähdä onko listalle ilmestyvä verkko julkinen vai yksityinen. Tietysti jos tietää, että naapurilla on tällainen yksityinen, niin sitten, mutta muuten ei käyttäjä voi tietää varastaako hän jonkun toisen yhteyttä !

Nykyään on aika yleistä, että ADSL-liittymässä on WLAN-yhteys --> ei tarvitse vedellä piuhoja pitkin huushollia, mutta jos läppärissä lukee "WLAN", ei se kerro mitään, että onko verkko yksityinen vai julkinen. Joku "Private" lisämääre olisi paikallaan... silloin ei ainakaan voisi sanoa "emmää tiänny".

rapevainaa

.
Hassu homma oli mun WLAn. Jos modemi laitettiin kiinni toiseen tietokoneeseen, se heitti langattoman ulos ja kone haki naapurista avun. Mitkä lie häiriöt paukkaavat langattoman pellolle.

Sitten pitäisi laittaa welhon oma ohjelma sisään. Mutta kun se toimii ilmankin. Pitäisi tietää kaikenmaailman koodien merkitys.

Miten tavallinen Pulliainen nyt kaiken voi tietää ja mistä saa intoa ja aikaa räpälätä jonkun mokoman asian kanssa.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Rape".Hassu homma oli mun WLAn. Jos modemi laitettiin kiinni toiseen tietokoneeseen, se heitti langattoman ulos ja kone haki naapurista avun. Mitkä lie häiriöt paukkaavat langattoman pellolle.

Outoa - ei sen noin pitäisi mennä :?

LainaaSitten pitäisi laittaa welhon oma ohjelma sisään. Mutta kun se toimii ilmankin. Pitäisi tietää kaikenmaailman koodien merkitys.

Miten tavallinen Pulliainen nyt kaiken voi tietää ja mistä saa intoa ja aikaa räpälätä jonkun mokoman asian kanssa.

Tässä on ongelma - ohjeet kirjoitetaan kuin nörtti toiselle nörtille, eikä tavalliselle käyttäjälle. Ota niistä sitten selvää, kun vielä viljellään käsittämättömiä lyhenteitä...

THL tiedottaa

Nörtti nörtille... ei kai ny sulla Aakku voi olla mitään vaikeuksia kun oot ite suurnörtti?   :D

Mutta tällaiselle tavalliselle pulliaiselle niinku ny Rapelle ja mulle, jotka ollaan luettu vain pari kolme kirjastollista, on kyllä aika vaikee selvitä näistä tietotekniikan ympyröistä.  :lol:

"Älkää sotkeko minun ympyröitäni!"   :shock:
.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "se"Nörtti nörtille... ei kai ny sulla Aakku voi olla mitään vaikeuksia kun oot ite suurnörtti?   :D  

Kyllähän minä ymmärrän pienen miettimisen jälkeen, mitä tulee tehdä...

LainaaMutta tällaiselle tavalliselle pulliaiselle niinku ny Rapelle ja mulle, jotka ollaan luettu vain pari kolme kirjastollista, on kyllä aika vaikee selvitä näistä tietotekniikan ympyröistä.  :lol:

"Älkää sotkeko minun ympyröitäni!"   :shock:

Niih - jos menee sormi suuhun, soitan pojalleni :) ja kuvailen ongelman --> ratkeaa ... hallitsee niin Windowsin kuin Linuxinkin, että silviisii. Ihan tyhmiä ei kehtaa kysellä - mielummin itse kantapään kautta. Isänä en halua antaa tampiokuvaa itsestäni. Vaikka lapset yleensä ottaen pitävät vanhempiaan tampioina. ["etsä tajuu - tää on selvä nakki ... ans kun mä virittelen."].  :oops:

Ympyröiden sotkemisesta  nämä olivat perimätiedon mukaan Arkhimedeksen viimeiset sanat....

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä