Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Kaikenlaista politiikasta

Aloittaja Juha, 03.07.14 - klo:23:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 19.05.17 - klo:11:07
Olihan täällä politiikkaketjukin, ettei tarvitse aina sotkea kamalilla asioilla hyvän mielen ketjua.. kun aurinko alkaa muillekin paistaa ja lumi sulamaan, kuulemma ;)

Siis tämä Trumpin matka kyllä on uskomaton valinta miehelle, jolla on nolla politiittista kokemusta ja diplomatia on vierassana hänelle.. jenkkilässä purraan kynsiä, että mitenkähän käy, kun varmaan ensi stopilla jo möläyttää jotain sopimatonta.

Takoitus on kai palkita ensimmäisellä ulkomaanvierailulla hyvää asiakasta, saudeja.. uusin asekauppa on allekirjoitusta vailla valmis juuri sopivasti matkan alla.
Lähes $ 100 biljoonan ostokset..  :-\

US nears $100bn arms deal for Saudi Arabia in time for Trump's visit


Muoks
linkki korjattu
Missähän muuten sniper luuraa ?

Vähän on ikävä ?

Amanda


Olen ihmetellyt samaa, jos jollakulla on lanka hänen suuntaan niin voisi kysellä..

Amanda


Kuunnelkaa ihmeessä järjen ääntä!


Terho: Suomessa selvitettävä, voiko moskeijoiden ulkomaisen rahoituksen ja kielitaidottomat imaamit kieltää

Olen ehdottomasti tuon esityksen takana, koska maahan kutsutut imaamit tuovat oman henkilökohtaisen tulkintansa mukanaan eikä todennäköisesti koskaan ehdi sopeutua suomalaiseen kultuuriin, kun koko elämä pyörii maahanmuuttaneiden myös huonosti kieltä osaavien ympärillä. Ne päättäjät, jotka kutsuvat mieleisensä imaamit eivät välttämättä ole suvaitsevaisuuden valonkantajia. 


Olin kauhuissani, kun pari vuotta sitten luin, että sitä suurmoskeijaa hankkiva Helsingin imaami olisi vihkinyt varhaisteinin vai oliko morsian jopa vain 12 v eikä lainsäätäjillä ollut mitään mielipidettä siitä.. ihan kuin lampaita olisivat  >:(
Vaikka kotimaassaan (en edes tiedä mistä on) todennäköisesti alaikäisten vihkiminen on laitonta, mutta silti pitää soveltaa ikivanhoja tapoja..

Raha ei tule ehdoitta, se on selvä juttu.
Katselkaa miten Lähi-Itään pumpataan nyt lisää aseita, kun Trump elvyttää maansa työtilannetta.

Iranin shiat (10% muslimeista) ja sunnit ym. ryhmät ovat iänikuisia vihollisia ideologiansa takia, eikä rauhaa saada aikaan muuten kuin puhumalla, mutta kumpikaan osapuoli ei anna periksi ja sotivat proxy sotia Syyriassa ja Jemenissä. Tuossa tilanteessa ei ole odotettavissa ääriryhmien katoamista lähitulevaisuudessa.

Ja uskokaa, te ette halua Suomeen radikaalia pesäkettä. Se mikä nuorena opetetaan, sitä on huvin vaikea muuttaa myöhemmin, eikä se koskaan katoa kokonaan.

Tiedän 3 veljestä, nyt alkavat olla n. 50 v. Tyhjäntoimittaja isä jätti perheen ja lähti ulkomaille, ei ole koskaan lähettänyt rahaa tai käynyt, pojat olivat tuskin alakouluikäisiä. Kuinka kävikään: isän puutteessa he teineinä alkoivat käynmään nyk. muslimveljesten kokouksissa (aateveljiä on Jordaniassa, ei kuitenkaan kovin vaikutusvaltaisia).. nuoret miehet kun etsivät auktoriteettiä, sääntöjä ja että heistä välitetään. Kahta nuorempaa veljestä elämä on opettanut avarakatseisemmaksi ja suvaitsevaisemmiksi, mutta tietty asenne on vielä tuntuu taustalla. Vanhin veli on yhä kuin nuorena ja varmaan olisi lähtenut sotimaan aatteensa puolesta, jos muu perhe ei jarruttaisi.. ja onhan hän naimisissakin ja ottotytär jo teini-iässä.Amanda


Huhtasaaren Venäjä-arviot nousivat pinnalle: Kukaan ei ehdi apuun - "10 ydinpommia, ei siihen kauaa mene"


Perussuomalaisten mahdollisesta presidenttiehdokkaasta en tiedä paljoa muuta, kuin että on aika radikaali.. mutta nyt uutisissa lukee, että hänestä tulisi presidenttiehdokas.

Yksistään edellisen lauseen perusteella ei ole presidenttiainesta, piste.

Mitä ne venäläiset ydinsaastutetulla Suomella tekisivät, menisi omatkin tontit rajan takana asuinkelvottomiski.

Tuolla valinnalla varmaan vedotaan äänestäjien animaalisiin aisteihin, kaunis nuori reipas blondi perussuomalaisten perusjussien keulakuvaksi, ovela Halla-aho!  Ja verjele, presidentiksi   :o   (pitääpä googlettaa.)


Suti

Huhtasaari esittää isoa tyttöä.
Kun isot pojat uhkuvat ydinaseilla pitää Huhtasaarenkin esittää.

Huhtasaari pelaa Natokorttia. Ajatus lienee, että tuhoamalla Suomi estetään Naton hyökkäys Venäjälle Suomen kautta.
päivä kerrallaan

Amanda


Kohta ei halua enää lukea uutisia, kun aamulla etusivuilla kirkuu kaikenlaisia kauhuteoroita ja ennustuksia ja mikä pahinta, suurelta osaltaan pitävät kai paikkansa.

Diktatuuri nousemassa Venäjälle, joka ei häikäile, jos on kyse omista eduistaan. USAhan saivat mieleisen presidentin, Trumppia oli "kultivoitu" vuosia, nyt ei uskalla julkisesti kritisoida edes Englannissa tapahtunutta ent. vakoojan myrkytystä. Mitenkä voisikaan, vanhoja kavereita ja kiristysseksivideokin on olemassa, sitä ei taida kukaan epäillä.

Ei silti, kaikki suurvallat ovat häikäilemättömiä, ei ne jenkitkään sen parempia ole, jatkuvia sotia ympäri maailmaa.. voittiko ne edes yhden niistä . maailmansodan jälkeen.

Mikä henkilökohtaisesti arveluttaa on, kun jo pari kertaa manitsemani ukrainanvenäläinen nainen on paraatiesimerkki mielentilasta. Ilmiselvästi ylpeä siitä, kun venäläiset haluavat olla mieluummin juuri venäläisiä eikä ukrainalaisia ja loogisesti Krimin kotiin haku oli oikein tehty. Varmaan haikailevat vanhoja hyviä suurvalta-aikoja takaisin, kun heitä vielä kunnioitettiin ..  :-\


Silti laitan videon pääasiassa sen musiikin takia, ihana maailma "wonderful world", oli juuri WhatsAppissa:


https://www.youtube.com/watch?v=NZ5MJqB9myA


Muisto Keijo Kullervo

Kun minua on haukuttu Venäjä myönteiseksi ja siksi esitän teorian:

Englantilaiset ovat esittäneet syytöksiä juuri Venäjän vaalien alla siitä, että Englannin venäjävakooja olisi myrkytetty venäläisten toimesta?
Jospa on niin, että ko. vakooja tyttärineen on melkoisessa kunnossa, mutta englantilaiset poliitikot  saivat tarkoituksella iskettyä Venäjän kimppuun jotta EU-kiista kiista saataisiin ratkaistua sopuisasti.

Samalla saatiin EU ja Englanti yhteisen tavoitteen taakse.

Vanha totuushan on, että "viholliset mahdollisimman kaukana ja ystävät mahdollisimman lähellä".

Jos tuntuu vaikealta ja liian venäjämyönteiseltä olkoon sitten niin?

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Suti

Nyt en tajunnut Keijon teoriaa. Oliko se niin että nämä kuolemansairaat vain näyttelevät vai niin, että he itse myrkyttivät itsensä?
Ja Litvinenko näytteli niin tehokkaasti että kuoli. Ja Politkovskaja näytteli ammuttua niin hyvin että kuoli.

Tiedämme Keijon kyvyn uskoa mitä uskomattomimpiin teorioihin.
päivä kerrallaan

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä