Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Nytkö se kierre sitten alkoi

Aloittaja Aakku, 17.05.10 - klo:21:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: se - 18.05.10 - klo:11:37

Kierteitä on monenlaatuisia, vierteestä puhutaan yleensä alkoholikäymisen yhteydessä.WIKI:
Vierre tarkoittaa oluenvalmistuksessa nestemäistä suodosta, joka saadaan mäskäyksen jälkeen lopputuotteen siilauksessa. Vierre sisältää kaikki vesiliukoiset komponentit ja käymiskelpoiset hiilihydraatit. Vierteen hiilihydraatit käytetään pääkäymisen aikana etanoliksi. Varastokäymisen aikana oluen lopullinen maku muotoutuu.

Oluen kantavierreväkevyys tarkoittaa vierteen käymiskelpoisten hiilihydraattien prosenttiosuutta vierteestä. Nyrkkisääntö on, että etanoliprosentti on noin kolmasosa kantavierreväkevyydestä.

Englanniksi wort

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: postman - 18.05.10 - klo:13:14
Taitaa mennä pelkkään Jobin postiin.

Job toi siis huonoa ala-arvoista ja synkkää  viestiä raamatun mukaan., oliko se niin?

Job hävisi oman painiottelunsa. Mutta ei huonolle vastustajalle. Tämä tosiseikka useimmiten unohdetaan.
Kuten sekin, että koko tarina on sepitettä.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

karpalo

Lainaus käyttäjältä: se - 18.05.10 - klo:13:33

Job hävisi oman painiottelunsa. Mutta ei huonolle vastustajalle. Tämä tosiseikka useimmiten unohdetaan.
Kuten sekin, että koko tarina on sepitettä.Tämän päivän sepitettä lienee se, että Kreikka makselee kaikki velkansa määräaikaan mennessä, ilman mitään "Uusia Järjestelyjä"

THL tiedottaa

Tämän päivän sepitteet...

Tuossa postman jo alkaa sepitellä ennusteita.

Olisit edes kirjoittanut, että on todennäköistä.

Kunhan tässä nyt jokainen ottaisi ensin selvää siitä, mitä on jo tapahtunut ja tapahtumassa, ennen kuin alkaa edes yrittää selvittää sitä, mitä tulee joskus tulevaisuudessa tapahtumaan.

Eipä silti, sepittää saa ihan mitä vaan.Ei noista muiden puheista kannata välittää.

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: postman - 18.05.10 - klo:13:48


Tämän päivän sepitettä lienee se, että Kreikka makselee kaikki velkansa määräaikaan mennessä, "

Mikä määräaika ja kuka laittanut ja

Mikä vihulainen tosta Kreikasta yks kaks tuli? Pitääkö sitä nyt hokea joka helvetin päivä.
Ihan niiku ei olisi omissa veloissa huolta.

Mutta, Rima on söpö tyttö.

Eugen

Lainaus käyttäjältä: Rape - 18.05.10 - klo:14:50
Mikä vihulainen tosta Kreikasta yks kaks tuli? Pitääkö sitä nyt hokea joka helvetin päivä.
Ihan niiku ei olisi omissa veloissa huolta.

Eikse ollu ennenkin tietoisku telkassa - Reikkalainen syö pöydässäsi!

"Aye, caramba!"

karpalo

Ketjun nimi on  "NYTKÖ SE KIERRE SITTEN ALKOI". Siis se kierre saa olla mikä tahansa nyttemmin alkanut kierre., niin kuuluu käsittelyssä olevan ketjun piiriin.

Esim. Geenimanipuloitujen elintarvikkeiden kokeilusyöttäminen laajassa mittakaavassa ihmisille noin Globaalisti . Kierre on alkanut ja EU näyttää alkavan antamaan pikkuhiljaa periksi USA:n ja muun maailman tämmöiselle arvaamattomalle tuotannolle..?

Kreikan velkaantumiskierre on toki alkanut aiemmin kuin juuri nyt., mutta tämä seuranta alkoi juuri nyt.

reedik

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 18.05.10 - klo:12:22
Ihmettelen kovasti, miksi uskontoa vedetään joka paikkaan.. olisiko uutinen "ensimmäinen lestadiolainen valittiin Miss Suomeksi"  ollut painokelpoinen otsikko.. olisi ollu!  :P

Miss USA Rima Fakih May Lose Crown in Photo Scandal
Because of pole dancing contest she entered back in 2007 – and wonPitää tietää vähän historiaa.. napatanssi ynnä muut seksikkäät tanssit on keksitty Lähi-Idässä, vuosituhansia vanhaa jo.  Raamatun tuntijat tietävät Salomesta, joka tanssi niin kauniisti, että sai siitä palkkioksi .. oliko se Johannes Kastajan pään lautasella.

Shakirallakin libanonilainen iso-isä, mutta kristitty.  Täällä paikallissa häissä (jotka kestää 3 päivää) voi aina katsella pikkuttyttöjen harjoittelua eikä siinä ole samaa "likaista" vivahdetta kuin napatanssilla yleensä on lännessä. Pelkkää elämäniloa vain ..  ja äideillä on usein huivi päässä ;)


Niinpä. Amerikan Yhdysvaltoihin New Yorkiin parin korttelin päähän WTC:n raunioista suunnitellaan 13-kerroksista islam-keskusta, joka olisi avoin kaikille. Punaniskat jenkit eivät kestä tällaista ajatusta, vaikka itse tappavat jatkuvasti ihmisiä ympäri maailmaa kuvitelluista ja  lapsellisen ideologisista syistä tai silkasta rahan ahneudesta. Nyt olisi tarjolla mahdollisuus oppia edes vähän ymmärtämään sitä, että ylivoimaisesti suurin osa muslimeista on rauhaa rakastavia normaaleja ihmisiä siinä, missä järkevästi ajatteleva amerikkalainenkin on. Syvän juovan aiheuttaman kierteen vauhdin hiljentämiseen tuolla keskuksen rakentamisella saattaisi olla mahdollisuus, mutta en oikein jaksa uskoa väkisin "demokratiaa" ja myös omaa uskonnollista näkökantaansa tuputtaneeseen amerikkalaisen kansan enemmistöön. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2151254

karpalo

Lainaus käyttäjältä: reedik - 18.05.10 - klo:23:28
, mutta en oikein jaksa uskoa väkisin "demokratiaa" ja myös omaa uskonnollista näkökantaansa tuputtaneeseen amerikkalaisen kansan enemmistöön. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2151254

Juurihan näin reedik. Paras esimerkki tuon homman epämääräisyydestä ja onnettomasta touhuilusta, jossa Suomenkin sitten pitää olla jostain "Humaanista" syystä mukana.., niin on tietenkin Afghanistan.

Sinne on omia oppejaan olleet tuomassa Venäläiset/N:liiton aikana, nyt ollaan pakkodemokratisoimassa kyseistä aluetta., Todella Hoonolta näyttää tämäkin yritys. Kuitenkin Obamakin on näköjään joutunut jostain kumman syystä "Sitoutumaan" tuohon hommaan. Eikai se Nobelin rauhanpalkinto sitä edellyttänyt?. En enää muista oliko se edes rauhanpalkinto, mut millä perusteilla.?

Suomi-pojalla on tietysti siinä mielessä mukavaa olla siellä, että saa kokemusta tuonkintyyppisestä toiminnasta. Tuskin mitään osapuolta auttavaa siellä voi tehdä, muuta kuin, jos hävittäisivät Unikkopellot., mutta silloin menisi köyhältä Kansalta se viimeinenkin tulonlähde.

Vaikeeta näyttää olevan....

TiistaiDemokratialla tässä tapauksessa tarkoitetaan tietenkin mieleistä hallitusta maassa. Vähän ennen sotaa talebaanit olivat virallisella vierailulla USAssa isäpuskan tykönä, hieroivat öljyputkikauppoja ja kun ei päästy yhteisymmärrykseen ko. hallitus piti poistaa kuvasta..   liian varhaista lukea virallista totuutta asiasta, historioitsijat kirjoittavat sen jälkipolville.

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä