Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Nytkö se kierre sitten alkoi

Aloittaja Aakku, 17.05.10 - klo:21:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Eugen

Eihän Afganistanissa ole öljyä, eikä sinne mitään putkia ole jenkki rakentamassa... Irakin öljy lähtee Basrasta tankkerilla. Pohjoisessa taas on Azerbaizanin öljy, ne pyrkivät vetämään putkensa Turkkiin tai pohjoiseen Venäjälle. Eiköhän jenkin kiinnostus Afganistaniin johdu terroristien koluttamisesta alueella ja unikon viljelystä.
"Aye, caramba!"

Tiistai

Taidan olla Eugenia lähempänä (istun sananmukaisesti ruutitynnyrin kyljellä, 3 sotaa seurannut ihan vierestä) ja seurannut uutisia .. ja ajatellut itsekin mahdollisia motiiveja.  Piti hakea netistä tukea väitteelle:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=GRI20051202&articleId=1391
Lue kohtaa The Plan To Attack Afghanistan:

Lainaa..At the center of these motives was the desire to enable the building of a multibillion dollar pipeline route by a consortium known as CentGas (Central Asia Gas Pipeline), which was formed by US oil giant Unocal. The planned route would bring oil and gas from the land-locked Caspian region, with its enormous reserves, to the sea through Afghanistan and Pakistan. By 2001, the Taliban had come to be perceived as an obstacle to this project...

Siksi he olivat vierailulla .. ja jossain netissä on jopa kuva paripuolista keskustelupartnereista .. senkin löydän vielä.


PS.
jos demokratia on päämotiivi niin pitäisi viedä sitä SA:han-- naisille äänioikeus tai edes oikeus, että heitä palvellaan virastoissa ilman miespuolista sukulaista. Sitä ilman ei saa edes henkilöllisyystodistusta, mikä sekin on vasta muutaman vuoden mahdollista (kansainvälisen painostuksen seurausta sekin) .. mutta jos hän haluaa sen ilman miehensä suostumusta se on käytännössä mahdototonta saada .. ainiin, sitä hallitusta katsellaan suotuisasti, koska he rahoittavat USAn taloutta, öljymiljardit sijoitetaan mieluiten sinne.

Tiistai

Lisää  ...
http://911review.org/Sept11Wiki/DickCheney.shtml

Lainaa

During the election campaign for George Bush, in August 2000, Vice President Dick Cheney stepped down as CEO of Halliburton, but still had a considerable shareholding in the conglomerate. Halliburton worked together with Unocal, who had big interests in the Afghanistan region.... Taidan panna suuni pienemmälle ..  :-\ :-X 

karpalo

Heips., raha se on mikä ratkaisee., tässäkin kysymyksessä. Kyllä se raha menee siinä aatteen ohitse., ja vielä melko kovalla vauhdilla.

Jenkithän sen parhaiten tietävät., kun ovat kehitelleet tämän Unelman rahasta. Kaikki muu siinä ympärillä on kermankohokas "kliseitä" ja jonkinlaisia todisteluja, että ovat jollakin oikeutetulla asialla., ainakin omasta mielestään.

Money., Money.., niinkuin laulun sanoinkin on todettu., eikä syyttä suotta.

Tiistai

Joo, taidan pitää päätäni pensaassa.. täällä Outomaalla ;)

Tuli mieleen vuosien takainen keskustelu YLEn foorumin Lähi-Itä -osiolla (ennen Näkökulmaa). Siellä oli muutamia suomalaisia juutalaisia, joita aloin mieltää mafiaksi. Jokaista eriävää tai vähänkin kriittistä mielipiteen esittäjää alettiin jahtaamaan ja halveksimaan (minua neuvottiin pysyttelemään jonkin .. Seiskan? parissa.. nainen kun olin, ja ainut siinä :D).   Eivät pystyneet siihen, kun meikämamma laittoi niille niin vedenpitäviä linkkejä (Israelin omista lähteistä), että eräs Matti -heitä oli pari kaimaa siellä uhkasi Mossadilla, oli kuulemma jäsen.
Koko YLEn foorumi suljettiin joksikin aikaa juuri tuon keskustelun takia. Matit lähtivät muualle..


Sananvapaus on arvokas asia eikä sitä oikeastaan ole missään enää.. useimmilla koskaan ollutkaan, kun maapallon väkilukua ajatelee.

Eugen

Demokratian vieminen mihinkään maailman kolkkaan ei ole ollut koskaan mikään tavoite USAlle, se on vain väline, jos sattuu olemaan sopiva sellainen. Tarkoituksena on vain rauhoittaa alue, vähentää kitkaa omissa intressieduissa ja estää terrori-iskut sitä kautta. Useinhan jenkit ovat tukeneet diktaattoria (Pinochet, Somonza jne) se on halvempaa kuin demokratia, mutta nyt on tarvittu Euroopan toopet avuksi, eikä EU maat tue diktatuuria, joten nyt viedään demokratiaa. Euroopan maat kuten Suomi ovat pullollaan idealismia ja siksi Suomikin on Afganistanissa.
"Aye, caramba!"

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Eugen - 19.05.10 - klo:13:25
Euroopan maat kuten Suomi ovat pullollaan idealismia ja siksi Suomikin on Afganistanissa.

Kyllä., meillä ovat päättäjät suorastaan liiankin sinisilmäisiä sanan varsinaisessa merkityksessä. Jos nyt puhuisimme Taiteesta., niin he olisivat hyväuskoisia Naivisteja. Suurin osa., ja näin ovatkin., ainakin ulospäin.

Pitänee olla siis sellainen, joka kansalaisen silmissä näyttäisi, että heillä olisi LÄMMIN SYDÄN sykkimässä maailman kaikkein huonompienkin auttamiseksi., ja vielä pyyteettömästi. Halleelujah !

rapevainaa

.
Ja sitten tutkimukseen....http://www.smts.fi/esit06/2304.pdf


Peltopyy ja monimuotoisuuden ohjauskeinot

Tutkimuksessa tarkastellaan viljelykasvivalinnan ja tuotantotavan (tavanomainen tai luonnonmukainen)
sekä torjunta-aineiden käytön ja metsästäjien metsästyspäätösten vaikutuksia yhteiskunnalliseen hyvinvointiinja luonnon monimuotoisuuteen.

(--- metsästäjän metsästypäätös ...hm...)

Peltoviljelyn tuottamat hyödyt ja haitat sekä peltopyykannan tuottamat hyödyt
tulee sisäistää taloudellisilla ohjauskeinoilla.

Luomurukiinviljelyn tuottamat ympäristöhyödyt saadaan sisäistettyä maksamalla luonnonmukaisesti tuotetulle
rukiille viljelyalaperusteista tukea. 

( eikö noilla rahoilla voi ostaa pakatettuja peltopyitä Mongoliasta?)

Tuen, veron ja pyyntilupamaksun suuruudet riippuvat keskeisesti siitä, kuinka arvokkaana monimuotoista
peltokasvituotantoa ja sen indikaattorina
olevaa peltopyytä pidetään.


(Peltpyy on siis pellon indikaattori ja metsäpyy metsän indikaattori)

AveLazio

Tiistai, pidän Mossadin erossa Sinusta. Promise. ;)
Ei maailmassa mitään kierrettä ole käynnistynyt sen paremmin hyvään kuin huonoonkaan suuntaan. Kohta alkaiskin olla isomman sodan aika, kun näin monta vuosikymmentä on ollut joka suhteessa hiljaista Telluksella.
At a narrow passage there's no brother, no friend

TiistaiAika uskallettu lupaus, ne kun ovat notoorisia etsimään kohteensa vaikka kiven alta. Kuukausi sitten olivat uutisissa juuri siksi..

Mutta Kiitos kuitenkin, kunhan itsesi suojelemiselta ehdit :P

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä