Foorumeiden Yhteinen Konttori

Aloittaja Outomaa, 14.05.08 - klo:09:49

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 4 Vieraat katselee tätä aihetta.

Outomaa

Avataan tämä ilmoitusluontoisena seuraavan lainauksen innoittamana :

Lainaus käyttäjältä: veiniNiin erityistä konttoria ei tosiaankaan ole, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö tutkivan journalismimme konttoria voitaisi perustaa, mikään ei käsittääkseni suinkaaan sido käsiämme, (mikäli emme sitä sm-halua) :shock:

Tänne siis kaikenlaista kehitys- ja yhteistyöideaa rohkeasti esiin - ensin on kuitenkin konttoriin saatava järjestys ja ainakin minusta Henry Ford Motor Companyn konttorin säännöt vuodelta 1903 ovat sellaisenaan sopivat :

KONTTORIN SÄÄNNÖT

1. Wirkailijan on joka päiwä lakaistawa lattiat, pyyhittäwä pölyt huonekaluista ja hyllyistä.

2. Joka päiwä täytetään öljylamput, puhdistetaan uunit ja ristikot. Ikkunat pestään kerran wiikossa.

3. Jokainen wirkailija tuo päiwittäin sisälle sangon wettä ja kapallisen hiiliä.

4. Kynät teroitetaan huolellisesti, mutta kärjen saa kukin wuolla mieleisekseen.

5. Konttori awataan klo 7 ja suljetaan klo 8 illalla paitsi pyhinä, jolloin se on suljettuna. Jokaisen wirkailijan odotetaan käywän kirkossa sunnuntaina ja muutenkin wiettäwän ajan siweellisesti.

6. Mieswirkailijat saavat yhden illan wapaata wiikossa woidakseen seurustella tyttöjen kanssa, ahkera kirkossakäwijä saa kuitenkin kaksi iltaa.

7. Naiswirkailijoiden tulee elää suuressa siweydessä, erittäinkin nuorten neitojen. Kaikenlainen flirttailu konttorissa on kielletty.

8. Konttorin porsliininen lawoire on yksinomaan konttorin chefin ja kasöörin käytössä. Muut käyttäkööt pesemiseen kuparista lawoirea.

9. Kun työtunnit owat lopussa on ilta wietettäwä lukemalla Raamattua ja muita hywiä kirjoja.

10. Se, joka polttaa espanjalaisia sikaareja, nauttii alkoholijuomaa mitä tahansa, ajattaa partansa parturissa tai käy wedonlyönti- tai muissa julkisissa paikoissa, antaa aiheen epäillä hänen arwoaan, tarkoituksiaan, vilpittömyyttään ja kunniallisuuttaan.

11. Wirkailija, joka on uskollisesti ja moitteettomasti suorittanut työnsä wiiden wuoden aikana ja osoittautunut säästäwäiseksi sekä pitänyt huolen siweellisistä welwollisuuksistaan, saa wiiden sentin korotuksen päiwässä, mikäli liikkeen tuottama woitto sen sallii.
"Nothing in the world is ever completely wrong. Even a stopped clock is right twice a day."   — Paulo Coelho (Brida)

veini

Jaahast, alamme keräilemään romujamme konttorin perustamista silmällä pitäen, ottaisimme mielellämme oikeanpuoleisen seinustan, sekä mielellellämme oman hattu naulakon, näin ei pääse hatut sekoittumaan! Säännöt ovat asialliset sekä ymmärrettävät! Käymme ne vielä lävitse, niin että kaikki ne varmasti ymmärtävät!

Tulemme Veikko Ennalan hengessä, ja perintöä vaalien kunniottamaan tulevia perinteitämme. Ilmoitan myöskin Outomaa ketjussa http://finestglobe.com foorumilla konttorimme sijainin! Paljon uusia asioita on käytävä lävitse, mikä tulee olemaan ensimmäinen tarkasteltava juttumme ym, ja tulemme sen myöskin kuukausittain julkaisemaan etusivullamme "Haukansilmä lehdessämme" eestiksi "Kullisilm" siis lehden nimi!

Kunnioittaen Finestgloben admin

veini

veini

pinefall ottaa sitten meidän sihteerin hommat, ja mielellään avokaulainen pusero, ja Aakku lukee sitten myöskin säännöt lävitse tarkasti!  :P

veini

pinefall

Ai ai Sir!  :lol:

Yritän hieman kuulostella ja makustella tätä tunnelmaa täällä Outolassa.
Oikein mukavalta näyttää!

krobbe

Tämähän on erinomainen ajatus, ihan hienoa tälläisen YYA-sopimuksen luominen foorumiemme välille.

Löytyisköhän täältä paikka (vuokrapaikkakin käy paremman puutteessa) parturituolilleni? Hiustenleikkuutahan me kaipaamme kaikki aika ajoin!


veini

Lainaus käyttäjältä: "krobbe"Tämähän on erinomainen ajatus, ihan hienoa tälläisen YYA-sopimuksen luominen foorumiemme välille.

Löytyisköhän täältä paikka (vuokrapaikkakin käy paremman puutteessa) parturituolilleni? Hiustenleikkuutahan me kaipaamme kaikki aika ajoin!

Niin, vaikka itse olenkin todella otettu tarjouksestasi, ja työn laatu on todella korkeaa luokkaa, en välttämättä tänne konttori tiloihimme tuoliasi ottaisi mikäli Aakku ei sitä sitten Outomaan porukan kanssa välttämättä halua! Voisit esimerkiksi tarjota sitä jollekkin muulle varteenotettavalle foorumille, vaikka ruosuille:)) Tyylisi on enemmänkin sellainen Ruotsalaisvaikutteinen...Vaikkapa tänne http://www.suomiareena.se/  :roll:

veini
Ps. Jotenkin tuli mieleeni Asterixisissa eräs muusikko!

veini

Eräs aika mielenkiintoinen kokeilu voisi olla chat- nimittäin meillä on se olemassa, ja vaikka emme mitään chat ihmisiä olekkaan (paitsi minä ja pinefall), niin se ei vaadi rekistöröitymistä, eikä muutakaan, ainoastaan jawa pitää olla asennettuna! Järjestelimme ennen aikaan keksittyjä lintu kilpailuja, eli keksimme itse eri linturotuja, määrätyllä kirjaimella, voittaja valittiin sitten miten sattui:) Vaikkapa kerran viikossa voisi määrättyyn kellon aikaan kisat pitää, tosin olemme melko ylivoimaisia krobben kanssa olleet tässä lajissa :roll:   Mikäli joku nyt pitää tätä lapsellisena, ja omituisena, niin voimme aivan suoraan sanoa, että sitä se onkin!!

Emme kuitenkaan pelkästään, ja välttämättä sido tätä ainoastaan lintuihin, voisi se tietenkin olla mikä hyvänsä eläinlajike...

veini
Ps. Esimerkiksi "susikotkas" vaarallinen lintu...iskee kuin python!

veini

Lainaus käyttäjältä: "veini"Eräs aika mielenkiintoinen kokeilu voisi olla chat- nimittäin meillä on se olemassa, ja vaikka emme mitään chat ihmisiä olekkaan (paitsi minä ja pinefall), niin se ei vaadi rekistöröitymistä, eikä muutakaan, ainoastaan jawa pitää olla asennettuna! Järjestelimme ennen aikaan keksittyjä lintu kilpailuja, eli keksimme itse eri linturotuja, määrätyllä kirjaimella, voittaja valittiin sitten miten sattui:) Vaikkapa kerran viikossa voisi määrättyyn kellon aikaan kisat pitää, tosin olemme melko ylivoimaisia krobben kanssa olleet tässä lajissa :roll:   Mikäli joku nyt pitää tätä lapsellisena, ja omituisena, niin voimme aivan suoraan sanoa, että sitä se onkin!!

Emme kuitenkaan pelkästään, ja välttämättä sido tätä ainoastaan lintuihin, voisi se tietenkin olla mikä hyvänsä eläinlajike...

veini
Ps. Esimerkiksi "susikotkas" vaarallinen lintu...iskee kuin python!

Niin, alkuun voisimme vaikka haastaa teidän  kaksois otteluun, sovittaisiin aika ja päivä, ja katsottaisiin kuka on kuka tässä lajissa, voimme krobben kanssa muodostaa teemin (phytons) ja iskeä teille alkuun luun kurkkuun:) Tämä on vain ehdotus, toiset voivat sitten tulla vaikka seuraamaan nöyryyttävää alkua, yhteistyön merkeissä!  :shock: Tai miten vain! Antaisimme teille myönnytyksenä, itse valita lajikkeen...näin ensimmäisellä kerralla, kymmenen vastaan kymmenen, ja niistä valitaan parhaat! Tuomaristo ja raati olisi hyvä olla edustettuna molemmilta puolilta, yleensä voittajasta tulee aina kiista, se kuuluu lajin luontaispiirteisiin.  :idea:

veini

veini

Kokeillaas Aakku ensin, kokeilen päästä sinne sisälle! Menen nyt heti..vaan koe!

veini

Hyvin toimii, ja hyvä chat kanava, parempi kuin meillä, kelpaa ainakin minulle!

veini

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: "veini"

Niin, alkuun voisimme vaikka haastaa teidän  kaksois otteluun, sovittaisiin aika ja päivä, ja katsottaisiin kuka on kuka tässä lajissa, voimme krobben kanssa muodostaa teemin (phytons) ja iskeä teille alkuun luun kurkkuun:)

veini

Voi veini, voi veini!

Minen sitten tommotteeseen voi ottaa osaa olleska. Voi sitä itkua, jos sen tekisin! Menis koko loppuvuosi lohrutellessa.

--------------

Muutoin. Noi Aakun esille laittamat Foortin konttorin säännöt ei oo airot. Mitä nyt joku on ne ihan pilanpäiten rustannu. Tiätkö, Aakku, mistä tunnistin?

.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä