Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

S-postia & muuta jälkeenjäänyttä sälää

Aloittaja S, 15.09.07 - klo:20:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

S

Nyt on sitten aika herättää vanha S-posti-loorani henkiin, uusin jälkijättöisin eväin. Edellisessä versiossa esittelin auliisti kotisivujani, mutta ne voin laittaa profiiliinikin komeilemaan. Sen sijaan vanhasta tulikivijärveen uponneesta  tietokannasta, sain pelastettua arvokkaan ja korvaamattoman aarteen; meidän kaikkien tunteman historiallisen Jatkokertomuksen: Operaatio Suonsilmän, jonka me kekseliäät Outomaalaiset olemme yhteistuumin kesän aikana kyhänneet.

Sen alullepanijaa ei ole näissä maisemissa vielä viuhahdellut, ellei sitten esiinny jollakin sala liitto nimimerkillä. Mutta hyväntahtoinen leikki sikseen ja palataan itse astiaan, eli legendaarisen tarinan alkulähteille, tai oikeammin sen päätösviestiin jonka Valonkantajamme urheasti sinetöi kauniilla loppukaneetilla. Särmikkään nimensä se sai terävän kuusikätisen toimesta. Inspiraation lähteenä taas toimi itse suoukko soistuvaan rämeiltä. Joten antaa oudon kertomuksen puhua puolestaan. Hyvät oudot ja muut kummajaiset; Operaatio Suonsilmä - Namaste!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

S

Outomaalaisten Jatkokertomus

Operaatio Suonsilmä


Huomenna on uuden yrityksen aika valloittaa netti. Tämän urotyön onnistumisen jälkeen on myöhäistä antaa pahalle Teiskonpirulaiselle pikkusormeaan, koska parahultaisesti outo saksikäsi etsii jotain epämääräistä imaginaaria sivupersoonaa. Kompleksinen juttu, joka paisuu äärimmilleen juuri operaation kulminaatiopisteen kadottua parasiitinomaiseen suohon.

Ympäristöongelmien lisäännyttyä, kiihtyy niiden haittavaikutusten ehkäisemisen suunnittelu, sekä kasaantuvat mahtipontisten aktivistien pullistelevat habitukset, joilla kasvatetaan kriisin pesäkettä yli hallitustenvälisten linjanvetojen.

Mannertenvälisten ohjusten suojakilven romahtaessa astuu esiin Tienraivaaja, nostaen esimerkillään barrikadeille muukalaisvihamielisyyttä torjuvan vastarintaliikkeen johtoajatukset. Poliisijoukkojen esiinmarssi aikaansaa kansalaisissa levottomuutta kapinahenkenä, kaikenkarvaisia nihilistejä, sekä anarkisteja piilossa ollen. Mutta täynnä omaa oikeutettua vihaa he pyllistävät rohkeasti vallanpitäjilleen.

Tästä loukkaavasta protestista suuttuneena pääministeri kutsuu hallituksen jäsenet hätäistuntoon, mutta kesälomista johtuen vain sihteeri saapuu roiskeläpässään konepistooli hihnasta rennosti keikahdellen.

Mitä helvettiä! Tähänkö Suomi tosiaan on ajettu?

Presidenttikään ei luonnollisesti tyydy seuraamaan välinpitämättömänä, kun kuhneammeestaan noustessaan kyhnytteli persauksiaan. Huomattuaan, ettei syylä sojota eikä kansa taputa, eikä Pertsakaan tahdo talutusnuoraansa, jonka muuan kissaihminen lahjoitti ragdollinsa lihottua siitä laardista, hän myrtyi.

Eräs suoukko tiesi kompleksisen salajuonen, jonka hän peijakas kehitteli eräretkellään ja iltapuhteenaan käenpesän alla kusiaispesässä kirvelevin kelleksin. Silti hän edelleen epäröi antaa ideaansa suojelupoliisin yleiseen käyttöön, koska tilanne paisuu ehkä mittaamattomiin valtaristiriitoihin.

Väestöräjähdyksen inspiroimana, hän päätti kirjoittaa avoimen rehellisesti kokemuksistaan, joita elämän myötä on kertynyt mittavasti arvioiden kirjan kansitekstienkin mukaan valehtelematta ja epäilemättä ainakin kotitarpeiksi, jopa ulkomaille myytäväksi asti. Suoukko siis päätti ryhtyä yksinteoin repimään tuohta kirjan kustannusoikeuksilla, kenties maailmanlaajuisen salaliiton edesauttamana.

Tuskinpa mediat arvasivatkaan, miten suuri menestystarina salaliittoteoriasta kehkeytyisikään. Valtapelin koventuessa rintamalinjat selkiytyvät ja päähenkilöiden paljastuessa mylläkän todellinen raadollisuus nousee väestön keskuudessa kauhuskenaarioksi, jonka todellisuustasot lamaannuttavat täydellisesti jopa presidentin.

Luonnonvoimien avustamina outomaalaiset uskaltautuivat protestoimaan mokomaa tapahtumaketjua, jonka joukkosuggestiivinen vaikutus munaamekkoon-periaatteella on antikliimaksissaan sudettipohjalainen. Massapsykoosin uhatessa manipulaattorit varustautuivat mielikuvituksellisen tehokkain täsmäasein torjumaan viranomaisten mielivaltaista aivopesua, mikä edesauttaa outomaalaisten maailmanvalloituksen etenemistä päätepisteeseensä. Namaste!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Tiistai

Uusi jatkokertomus
(sääännöt kai vielä muistatte, muuten on odotettava AW:n paluuta niitä kirjaamaan):
Toissäyönä

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Tiistai"Uusi jatkokertomus
(sääännöt kai vielä muistatte, muuten on odotettava AW:n paluuta niitä kirjaamaan):

AaWeen tuloa odotellessa, jatketaan tätä - säännnöt voi laatia täsmällisemmiksi myöhemminkin.


Toissäyönä kuuS

Ettäkö jo uutta Jatkokertomusta pukkaa, vaikka entinenkin on juuri saatu kuiville vesille. Ei siinä mitään, jatketaan vain jos intoa ja halukkuutta riittää. Eli tästä alkaa kertomus; Toissayönä kuu oli... ja jatkoa seuraa asianomaisessa ketjussa toisaalla...?!

Tuon Operaatio Suonsilmän ja tämän uudenkin jatkiksen siirto omaksi ketjukseen on ehkä suotavampaa ja helpompaa löytääkin. Mutta missä luuraa meidän esikoiskirjailijamme, kaikkien tuntema suoukkomme, rämeiden kauhu, sekä aikamme legenda ja ulkomaan elävä vailla vertaa. Teiskonpirulainen Himself!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä