Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut Muisto Keijo Kullervo
 - 16.10.18 - klo:12:28
Vanha mukava tarina...

"Kaksi lappeenrantalaista kaveria kuoli ja joutui helvettiin. Seuraavana päivänä piru pysähtyi tsekkaamaan miten kavereilla menee ja löytää heidät pukeutuneina toppatakkeihin, käsineisiin ja karvalakkeihin ja molemmat lämmittelevät tulen ääressä Karhu -tölkit kourassa. Piru ihmettelee: - Mitä te teette? - Myö ollaa Lappeenrannasta, lumen, jään ja kylmyyde maast. Ollaa vaa tyytyväisii ku päästää läm......mittelee välil, onneks Karhu o kylmää, vastaavat lappeenrantalaiset tyytyväisinä. Piru toteaa, ettei näillä kavereilla ole tarpeeksi huonot oltavat ja kääntää lämpöä entistä kuumemmalle.
Seuraavana aamuna piru pysähtyy taas lappeenrantalaisten viereen ja löytää kaverit samasta paikasta, samoissa varusteissa lämmittelemästä tulen ääressä juomassa Karhua kaksin käsin. Piru ihmettelee: - Täällähän on aivan helvetin kuuma, ettekö huomaa sitä? - Kuuleha sie, niiko myö eilen kerrottii, myö ollaa Lappeenrannasta, lumen, jään ja kylmyyde maast. Ollaa vaa tyytyväisii ku päästää välil lämmittelee, toistavat lappeenrantalaiset vastauksensa. Tästä piru vetää herneen nenäänsä ja päättää fiksata näiden kahden hommat kertaheitolla. Piru vääntää lämmön kuumimpaan mahdolliseen asentoon. Ihmiset kiljuvat ja valittavat joka puolella helvettiä, mutta piru löytää lappeenrantalaiset tulen äärestä kesätakit päällä hellehatuissa grillaamasta makkaraa ja juomassa Karhua, tällä kertaa nelosta. Piru on tyrmistynyt ja kysyy: - Kaikki täällä olevat ovat paistumassa, viheliäisessä kurjuuden tilassa ja teillä kahdella näyttää olevan hauskaa? - Kuuleha sie, myö ei usei koeta lämmint ilmoo Lappeenrannassa, jote myö haluttii grillail ja juada bissee ku kerranki ilmat suosii, vastasivat lappeenrantalaiset tyytyväisinä hymyillen. Piru on niin raivoissaan, ettei tiedä mitenpäin olisi. Sitten hän keksii ratkaisun. Lappeenrantalaiset tykkäävät kuumuudesta, koska he ovat eläneet koko ikänsä kylmässä. Piru päättää kääntää kaiken lämmön pois helvetistä.
Seuraavana aamuna lämpötila on alle nollan ja jääpuikkoja roikkuu joka paikassa. Ihmiset hytisevät niin kovin, että hampaat kalisevat, eivätkä voi tehdä muuta kuin valittaa tuskaista oloaan. Piru hymyilee ja lähtee etsimään kahta lappeenrantalaista. Piru löytää heidät pukeutuneina toppatakkeihin, käsineisiin ja karvalakkeihin, hyppimässä ja huutamassa riemusta kuin hullut, Karhua on kulunut koritolkulla. Piru vääntelee käsiään epätoivoissaan: - Minä en ymmärrä, kun käännän kuumalle, te olette tyytyväisiä ja kun tulee jäätävän kylmää, te hypitte riemusta. Mikä vittu teitä lappeenrantalaisia oikein vaivaa? Lappeenrantalaiset katsovat pirua yllättyneinä: - Et sie tiiä? Kato sillo ku helvetti jäätyy, ni SaiPa on voittanu SM-liiga mestaruude!"
Kirjoittanut Muisto Keijo Kullervo
 - 02.10.18 - klo:19:29
Jospa valmentaja Lehterä on niin fiksu, että tositarkoituksella antoi rankan työn raatajille - keulassa ovat - ansaitut vapaapäivät?
Ensi perjantaina nähdään valikoitu katras tosipelimiehiä TPS:sää vastaan ja siitähän tulee kamppailu josta voidaan kirjoitta juttua jopa pääkaupunkiseudun lehdissäkin.
Yllä oleva perustuu pelkkään arvailuun. Ilman, että todellisuuspohjaa on tarkastettu tiheällä kammalla.
Toivon kuitenkin, että saipalaiset pärjäisivät ankarassa paikassa kuin helpoimmissakin.
Kaikkea hyvää
Muisto Keijo Kullervo
Kirjoittanut Muisto Keijo Kullervo
 - 02.10.18 - klo:08:25
Minusta on outoa, että kun SaiPa kerrankin nousi sarjan   terävimpään kärkeen, loukkaantumissuma on jo niin suuri, että varamiehisenä täytyi lähteä Tapparan kaatoon?

Olisiko jotain tehtävissä tuomarienkin osalta? Ei kai jääkiekko ole loukkaantumispeli, vaan urheilullinen harraste.

Toivon, että saipalaiset toipuvat nopeasti pelikuntoon. Onneksi ensi perjantaihin on aikaa...

SaiPafani

Muisto Keijo Kullervo
Kirjoittanut Amanda
 - 20.09.18 - klo:08:33


Sorry, this video is not available anymore for me, either.
Deleted, or it is in a group that I'm not a member of. 

And what it was is long forgotten.. are you a Finnish speaker, too?
Kirjoittanut Amanda
 - 08.03.16 - klo:13:18
 

:o ??? ;D

Videon suoraa osoitetta en löytänyt, siis osannut löytää. Mutta FB:ssa se on avoin kaikille:


https://www.facebook.com/490510974462891/videos/521686528012002/