Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut Tiistai
 - 23.10.11 - klo:22:27


AveLazio pelkää sieniä. Kuka pelkää silakoita?

Ainakin THL. Paistoin tänään taas muutamia, kun niitä tähän huusholliin ilmestyi. Ihanaa, varsinkin kun ne eivät olleet Itämereltä, kuulemma. Ne ovat vähän lihavampia, mutta maistuvat samalta. Ja nyt Haisee, saas nähdä kuinka kauan.
Kirjoittanut Paha setä
 - 23.10.11 - klo:21:47
Lainaus käyttäjältä: Rrrape - 23.10.11 - klo:18:56

Vuonna 67 kuoli vuokraemäntäni j

Aurajuustoon?
Kirjoittanut AveLazio
 - 23.10.11 - klo:21:45
Trollit vetää täällä kaiken höpöilyksi. Bad.

Nuku silti hyvin, rape.

Joku raja!
Kirjoittanut risto
 - 23.10.11 - klo:18:56
.
MAKU KEHITTYY

muistan ensi kerran otin lusikallisen ketsuppia lautasen reunalle. Maistoin ja syömättä jäi.

Vuonna 67 kuoli vuokraemäntäni ja juhlassa tarjottiin voileipäkajjua, jossa oli homejuustoa.
Minusta tuli kerralla homejuuston ystävä.

Kasvatin kaneja keskikouluaikana. Meillä oli 6 henkeä perheessä mutta vain 2 pystyi syömään. Ja hyvä niin, ei kilon ruhosta enemmälle olisi riittänyt. Oli hyvää.

Äitini kauhistui kun toin Helsingistä kotiin valkosipulia ja paprikaa. Mutta sitten hänestä tuli liioiteltu ystävä.

Kerran kasvatin lehtimangoldia. Valmistin sitä eka kerran ja mangoldipala suussa menin ulos ja käänsin lopt mullan alle. Potuttaa tommosten kasvatus.

50-luvulla onkin Kymijoen särkiä ja paistoin niitä pannussa. Haju oli semmonen että tunnistaisin sen vieläkin.

Tänä syksynä ostin 60 Kymijoen rapua. 9 otin elävänä jemmaan. Yhden ainoan pystyin syömään. Karmea mudan maku. Niitä täysyisi pitää ja syöttää kirkkaassa vedessä että niistä tulisi kunnollisia.

No nyt kuitenkin kaksi oli mulla niitä elävänä tallessa ja tänään aioin palauttaa ne talveksi luontoon.
Toinen oli kankea ja häntä kippurassa. Kuollut tai ainakin henkitoreissaan, näin tuumasin. Mutta pystön alla olikin 2 ruokalusikallista munia.  päätin ryhtyä ravun kasvattajaksi.

Tilliliha ja muusi, molemmat ilman suolaa. Jäk, vessaan pyttyyn heti kun emännän silmä vältti.

Kirjoittanut Tiistai
 - 23.10.11 - klo:11:05
Tämä ketju lyheni 16 viestillä, rönsyt meni muualle. Mutta!
LainaaSienet eivät silti mene alas, eivätkä yleensä juustot.

Hämmästelee täällä juustohullu!

Kaikki juusto menee sinijuustoa lukuunottamatta. Varsinkin pehmeät kuin Camembert ja sveitsiläinen "Tom and Jerry" (meidän muksujen lempinimi sille) Emmentaler on ihanaa.


Ja punainen Gouda pallojuusto nostalgisista syistä. Sen tuottaminenhan Suomessa lopetettiin muutama vuosi sitten ketään varoittamatta. Muistan kuluttajien järkytyksen itseni mukaan lukien. Kasvoin pallojuuston kanssa .. näinkin isoksi, 159 cm  8)