Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Tuoreimmat viestit

#1
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 12.04.24 - klo:09:46
Tässä linkissä todella tärkeitä teemoja:
https://areena.yle.fi/1-1479835
NS. Jälkiviisaat parhaimmillaan - varsinkin Timo Soini?
Muisto
#2
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 10.04.24 - klo:13:56
"Copilot
Muisto on kuin viinirypäle, joka kerran oli mehukas ja täynnä elämää. Edellisen hallituksen aikana Suomi saattoi tuntua samalta – täynnä potentiaalia ja mahdollisuuksia. Mutta nyt, nykyisen hallituksen aikana, tuntuu kuin olisimme muuttuneet rusinaksi – kuiviksi ja supistuneiksi.

Kuitenkin, kuten viinirypäleet, myös muistot voivat olla monimutkaisia. Ehkä nykyinen hallitus voi vielä yllättää ja palauttaa meidät mehukkaammaksi versioksi itsestämme. Toivottavasti Suomi ei jää pelkäksi rusinaksi, vaan saa jälleen kukoistaa.

Muistot ovat kuin viinirypäleet: toisinaan makeita, toisinaan kuivia, mutta aina osa elämää. 🍇"

Muisto
#3
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 10.04.24 - klo:10:57
Jos eläkeläisten eläkkeellejäämisikää koko ajan nostetaan, niin se lyhentää elinikää. Kyllä monet työt ovat niin raskaita, ettei niitä kovin vanhana pysty tekemään. Myös monet toiminnot heikkenevät vanhuusiässä, kuten näkö, kuulo, tasapaino, muisti jne. Myös monet alkavat hoitaa ikääntyneitä vanhempiaan eläkeiän saavutettuaan. Itse jäin eläkkeelle vajaan 65 vuoden ikäisenä ja ehdin hoitaa äitiäni vain vuoden ajan, kunnes hän menehtyi. Sitähän ei tietenkään lueta työksi, eikä siitä kartu eläkettä. Kaikkea ei voi rahalla mitata.
#4
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 10.04.24 - klo:07:58
Riikka Purra...
Arvonlisäveroa voidaan nostaa tolkullisesti - ei puututa eläkeläisten verotukseen - uskon...
Ko. vero on tasapuolinen kaikille sidosryhmille...

Muisto
#5
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 07.04.24 - klo:08:11
Mikähän siinäkin sitten on että kun Suomessa työttömyys vaan kasvaa ja kasvaa ja eletään kaikilla tukiaisilla niin silti pitää hommata ulkomailta, Islamistisista maanosista "uutta työvoimaa" rekrytoitavaksi Kelan asiakkaiksi ?

On se kummallista "kaukonäkyisyyttä" ? Eikös vain ?
#6
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 06.04.24 - klo:14:35
Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 06.04.24 - klo:13:24Ei kaikilla ole edes ylimääräistä tavaraa, jota voisi myydä. Kyllä varmaan muutaman kympin saa, jos on jotain parempaa tavaraa, mitä myydä, mutta eihän niillä tuloilla pysty uutta tavaraa itselle ostamaan. Ruokajonot tuolla Hurstillakin vain näyttävät kasvavan ja paljon ihmisiä etsii koko ajan tavaraa roskiksista. Näin huonosti Suomen asiat eivät ole olleet pitkiin aikoihin. Koko ajan työttömyys kasvaa valtavasti ja kun ei ole varaa ostaa asuntojakaan, niin rakennusalakin alkaa olla konkurssissa. Ne ihmiset, joilla on mökki jossakin korpiseudulla, eivät pysty käymään sieltä töissä, kun ei pysty pitämään autoa ja kaupunkiin ei pysty muuttamaan, kun siellä tarvitsisi ostaa kallis asunto, eikä entistä asuntoa osta kukaan. Saa nähdä, mihin tämä kurjistuminen johtaa. Ehkä lisää rikollisuutta entisestään ja lapset sekä nuoret voivat pahoin, kun toiset - varakkaiden lapset - leuhkivat kalliilla vaatteillaan ja kännyköillään ja toisilla ei ole mitään.

Ns. 'sodan alttarille' menee yhteiskunnan varoja tänäkin vuodelta aikamoinen summa?
Tv. mainitsi, että Ukrainaan on jo pulitettu 1.6 miljardia euroa = nyhdetään tänäänkin kaikkein kurjimmassa olevien suomalaisten selkänahasta, mutta hyvin pärjäävät toki pärjäävät ihan kelvollisesti...

Muisto
#7
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 06.04.24 - klo:13:24
Ei kaikilla ole edes ylimääräistä tavaraa, jota voisi myydä. Kyllä varmaan muutaman kympin saa, jos on jotain parempaa tavaraa, mitä myydä, mutta eihän niillä tuloilla pysty uutta tavaraa itselle ostamaan. Ruokajonot tuolla Hurstillakin vain näyttävät kasvavan ja paljon ihmisiä etsii koko ajan tavaraa roskiksista. Näin huonosti Suomen asiat eivät ole olleet pitkiin aikoihin. Koko ajan työttömyys kasvaa valtavasti ja kun ei ole varaa ostaa asuntojakaan, niin rakennusalakin alkaa olla konkurssissa. Ne ihmiset, joilla on mökki jossakin korpiseudulla, eivät pysty käymään sieltä töissä, kun ei pysty pitämään autoa ja kaupunkiin ei pysty muuttamaan, kun siellä tarvitsisi ostaa kallis asunto, eikä entistä asuntoa osta kukaan. Saa nähdä, mihin tämä kurjistuminen johtaa. Ehkä lisää rikollisuutta entisestään ja lapset sekä nuoret voivat pahoin, kun toiset - varakkaiden lapset - leuhkivat kalliilla vaatteillaan ja kännyköillään ja toisilla ei ole mitään.
#8
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 06.04.24 - klo:08:13
Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 04.04.24 - klo:19:10Toimeentulo pelkällä työttömyyskorvauksella on kyllä aika mahdotonta kovin pitkään. Jos ei ole ansiosidonnaista työttömyysturvaa, niin pitkään sillä ei tule toimeen, paitsi jos myy itseään tai huumeita.

En tunne huumemikkoja, mutta tiedän esim. sellaisia ns."työttömiä" jotka myyvät tavaroita eri kirpputoreilla ja netissä. Kehuskelevat sitten suurilla voitoillaan, tuohan on myös verovapaata touhua/tuloa.
#9
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 04.04.24 - klo:19:10
Toimeentulo pelkällä työttömyyskorvauksella on kyllä aika mahdotonta kovin pitkään. Jos ei ole ansiosidonnaista työttömyysturvaa, niin pitkään sillä ei tule toimeen, paitsi jos myy itseään tai huumeita.
#10
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 04.04.24 - klo:08:31
Tiedän/tunnen sellaisia ihmisiä jotka eivät työllisty missään olosuhteissa vaikka heidän terveytensä on muuten ok ?

He eivät vaan "halluu", tehköön ne , jotka ovat työt keksineetkin. Elelevät ns."tukiviidakossa" näytellen työtöntä ?