Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Nettioperaattorien hammastelua :)

Aloittaja Aakku, 23.10.07 - klo:14:04

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

ville

Lainaus käyttäjältä: "Aakku":D

Pääsin Lynxillä ! - vähän karu näkymä ja skandit puuttuvat ... ei oikein osaa lueskella php:tä :

Lynx on perinteinen selain, sen kehittäjät ei niin välitä nykytrendeistä. Kokeile w3m:ää tai links:iä. Niillä pääsee vielä paremmin. Aikoinaan surffailin näillä aika pitkäänkin. On jotenkin rauhoittavaa, kun sivulla ei ole kaikkea turhaa sälää, mutta harva sivusto nykyisin huomioi tekstiselainten vaatimukset.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "ville"Lynx on perinteinen selain, sen kehitta:ja:t ei niin va:lita: nykytrendeista:. Kokeile w3m:a:a: tai links:ia:. Niilla: pa:a:see viela: paremmin. Aikoinaan surffailin na:illa: aika pitka:a:nkin. On jotenkin rauhoittavaa, kun sivulla ei ole kaikkea turhaa sa:la:a:, mutta harva sivusto nykyisin huomioi tekstiselainten vaatimukset.

Niin on ja tuli jotenkin nostalginen olo :D

T*m** links on siit** metka [nyt sill**], ett** ymm**rt**** my**s hiirt**. Saapas n**hd**, osaako laittaa skandit oikein. K**ynnistyy, links, my**s silm**nr**p**yksess**kun on hyvin kevyt. Vitsi ... oli aivan unohtunut, miten sit** esikampakeraamisella kaudella verkkoiltiin - hymi**t v**h**n t**kkiv**t, eli ei voi hiirell** asettaa, kokeillaan kuitenkin viel** tyytyv**isen** naurua :lol:

Nyt Seamonkeylla : Eipä ole tuossa versiossa ajateltu kuin englanninkielisiä käyttäjiä, mutta toimii kuten toimi muinaisaikoinakin ...

Aakku

Käyttämäni nettioperatööri saa taas vähän hammastelua taholtani käsin.

Jostain merkillisestä syystä siviilispostiini on eilen ja tänään ropsahdellut uusina vanhoja sposteja ... sellaisia kahden viikon takaisia ja vanhempiakin. Sikäli merkillistä, että spostiohjelman asetuksissa on että poistetaan palvelimelta, eli niiden ei pitäisi edes olla siellä enää.

Voi tietty olla myös tilanne, että kyseessä on palvelunestohyökkäys ja sen paikkaaminen joiltain varmuuskopioilta ... tuntuu vain pikkuisen häröltä saada "uusia" jo ajat sitten tulleita sposteja ... Katselin operatöörin sivuja, mutta siellä ei mainittu mistään tihutöistä... saattaa tietty olla, etteivät halua paljastaa haitanteon onnistumista ?!

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä