Foorumeiden Yhteinen Konttori

Aloittaja Outomaa, 14.05.08 - klo:09:49

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 5 Vieraat katselee tätä aihetta.

sniper

Lainaus käyttäjältä: Amanda - 10.11.14 - klo:22:12

"Perjantai" on vielä foorumeilla?!
Hän halusi jossain vaiheessa täältä pois.. syytä mainitsematta  :-\

Jees olen huomannut sen, kerkisin jo houkuttelemaan tällaiselle foorumille: http://ehtookellot.com/index.php
Miksi olisin vain vaikea, kun hiukan vaivaa nähden voin olla täysin mahdoton. 

"Hän joka ymmärtää tulevaisuuden vastatuuleksi kulkee väärään suuntaan"

Huom! Kirjoitusvirheet ovat mukana vain höysteenä.

sniper

Katsotaan antaako ylläpito mun mainostaa täällä Foorumien Yhteisellä Konttorilla? Ilman kysymättä lupaa.

Ajattelin vain kertoa jotta tuonne "ehtookelloihin" voi ihan hyvin siirtyä lueskelemaan ainoa haitta siellä jos sitä nyt haitaksi voi kutsua on se, että on rekattava sisään ja joka kerta kirjauduttava jos aikoo lukea tai kirjoittaa siellä, teimme tämän ainoastaan sen takia koska tuli paljon roskaa tuulen mukana yhdessä vaiheessa.

Linkki foorumille. tervetuloa mukaan vaikka lätkä veikkaukseen joka on jo mennyt muutamia kierroksia, mutta jos haluttaa mukaan niin järjestetään hiukan bonus pointteja alkuun.
Miksi olisin vain vaikea, kun hiukan vaivaa nähden voin olla täysin mahdoton. 

"Hän joka ymmärtää tulevaisuuden vastatuuleksi kulkee väärään suuntaan"

Huom! Kirjoitusvirheet ovat mukana vain höysteenä.

Amanda

Huomenta minulta ja iltapäivää sinne Suomeen.

Juha toisaan sulki Jatkumon, vahinko, kun reippaasti aloittanut Nakokulman jatkumo tuntui olevan monille toinen koti. Nyt hän on sulkemassa omaa blogiaankin!
http://juhasamy.blogspot.com

Hoksasin meillä olevan tämän unohtuneen konttorin, joten laitan tähän yhteistietoja, jos joku jatkimolaisista tulee tänne niitä etsimään. Tässä voi keskustellakin muutoksista.

Lainaa

Ylläpitovastuun lopettaminen
tammikuuta 01, 2019
Hei.

Jokainen voi yrittää liittyä sellaiselle saitille, jonka käytännöt voi mielessään hyväksyä. Tämä on tavoite, joka tulee olla mielessä.

Jos osallistumista ei voi järjestää käytännössä riittävän ristiriidattomasti, tai ristiriidattomuutta hakien, niin erilaisia mestoja on vaikeampi luoda, että kaikilla on tilaa olla jossakin. Silloin netti ei erilaisena osallistumisalustana ole mahdollinen.

Ylläpitoa kannattaa yrittää erilaisena, niin ei tarvitse runnoa, eikä yrittää runnoutua. Mihin tahansa ei todellakaan tarvitse sitoutua, eikä myöskään saa. Tämä koskee niin ylläpitäjiä kuin muitakin jäseniä.

Ei kun uutta putkeen. Itse vedän huilia. Sen takia suljen myös tämän paikan. Jatkoa on mahdollista käydä, eri paikoilla.

https://etherpad.wikimedia.org/p/Jatkumo.NET
http://www.kapeanakokulma.fi/index.php
https://outomaa.kilpinenonline.net/smf/

Virkistävää uutta vuotta kaikille, ja hyvää jatkoa, missä kukin jatkaakin.

t. Juha


AmandaAiheen nosto:

Jatkumolaisia näyttää kokoontuneen tällekin foorumille,

https://kantapaikka.net

Suti

päivä kerrallaan


AmandaKatselin vähän ja hyvältä näyttää. Menestystä toivon, on meitä dinosauruksia, jotka vielä kirjoittelisivat perinteisille yleisfoorumeille :)

Ensimmäinen ulkosuomalaisten fooruminikin (jo 20 v.) on kuihtunut ja minusta se on tullut parin jäsenen sitkeästä politiikasta jankkaamisesta. Se on karkoittanut niitä, jotka juttelisivat vain hyvässä ilmapiirissä ja ehkä kaveruus on kärsinyt..  useinmmat ovat amerikansuomalaisia ja viimeiset vuodet ovat olleet pelkkää trumppia.. ja Suomesta kirjoittelevan jäsenen maahanmuuttoa.

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 04.01.19 - klo:05:43


Aiheen nosto:

Jatkumolaisia näyttää kokoontuneen tällekin foorumille,

https://kantapaikka.net

Näin on, niitähän kyllä riittää.

Suti

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 04.01.19 - klo:16:57

Katselin vähän ja hyvältä näyttää. Menestystä toivon, on meitä dinosauruksia, jotka vielä kirjoittelisivat perinteisille yleisfoorumeille :)


kantapaikan ylläpitäjä on luvannut kuria ja järjestystä, tarvittaessa banneja. Saas nähdä koska tulee ensimmäinen testi, socrates/Socru tuntuu kaipaavan rähinää ja perseilyä.
kantapaikka saattaa hankkia pari moderaattoria.

Jatkumolla sallittiin, jopa suosittiin perseilyä ja törkeää solvaamista. Johonkin ne kuumapäät lähtevät jos kantapaikka ei ota vastaan. Nyt tarkkana.
päivä kerrallaan

Kopek

#568
Tekisi mieli kirjoittaa vähän pidempikin juttu, mutta ei taida olla nyt aikaa. Aloitan ja katson, mihin asti ehdin.

Ensimmäinen mieleeni tuleva asia on se, että en halua sitoutua mihinkään erityiseen foorumiin, niin että minusta tulisi (foorumin nimi)-lainen. Osallistumiseni on viime aikoina painottunut tietyille tai tietylle (Jatkumo-) foorumille lähinnä käytännön syistä. Ja näistä syistä keskeisin on se, että en ylipäätään tiedä kovin monia aktiivisia yleisfoorumeita. Suomi24 on, mutta jokin laaturaja itselleen pitää kuitenkin asettaa. No, olen tuonnekin vuosien varrella muutaman viestin kirjoittanut, mutta ei siellä mitään keskusteluna pidettävää saa aikaan. Yleensä olen ohjautunut tuolle foorumille kirjoittamalla Googleen jostakin tekniseen ongelmaan viittaavasta kuten "Peugeotin oven lukko" tai "hiekkapuhallushiekkaa" tai jotain tällaista. Nuo olivat vain keskittyjä esimerkkejä.

Kerran eräs kirjoittaja suositteli kokeilemaan "apache foroum" -nimistä paikkaa. Kirjoitin sinne yhden aloitusviestin ja unohdin koko foorumin. Kun joskus myöhemmin muistin, että tuollainenkin foorumi on olemassa, ja kävin katsomassa, onko viestiäni kommentoitu, huomasin, että minut oli bannattu pois foorumilta. Joten se siitä. Viestini oli omasta mielestäni täysin asiallinen.

Ensimmäisen nettiliittymäni aukeamisesta tuli nyt vuodenvaihteessa kuluneeksi 20 vuotta, ja näihin vuosiin mahtuu monenlaisia keskustelupaikkoja.

Alussa kaikki oli tietysti uutta ja outoa. Taisin aloittaa kirjoitteluni "uutisryhmissä". Aiheina olivat politiikka ja yhteiskunta ja liikenne ja mistä kaikesta tuli kirjoiteltua. Jossakin vaiheessa löysin Kristillisen liiton (vuodesta 2001 alkaen Kristillisdemokraattien) vilkkaan keskustelupalstan, jossa käytiin mielenkiintoisia väittelyitä. Tuolta foorumilta mieleeni on jäänyt erityisesti nimimerkki "Susanna", joka oli kaiken kaikesta tietävä. Luulin välillä, että nimimerkin takana on ryhmä ihmisiä. Ikävä kyllä, koko tämä keskusteluhistoria katosi jonkin teknisen häslingin yhteydessä, vaikka kirjoituksia jonkin verran tallentelin.

No, nyt tämä juttu lähti etenemään muisteluksi, jonka taidan lopettaa ainakin toistaiseksi tähän. 20 vuoden foorumihistoriastani jää siis vielä 19 vuotta käsittelemättä, mutta ketäpä se kiinnostaisi. Tällä foorumilla huomaan olleeni rekisteröityneenä kesäkuun 1. päivästä vuonna 2014 alkaen. Kirjoitettujen juttujen määrä taitaa näkyä tuossa sivussa.

LexA

Edellä mainitun Apachefoorumin ylläpitäjänä, en muista tapausta mutta jos haluat selvennystä asiaan niin voin tutkia.
"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä