Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Kirjoja

Aloittaja Bongaaja, 12.06.08 - klo:04:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: Eugen - 17.07.09 - klo:12:13
Autoilijan vessakirja....

Heh - ja meillä länsimaissa jotkut pitävät itämaisia muinaisia häröjä lääketieteellisiä oppeja ylivertaisina, vaikka jossain Intiassa ko. opit on jo pääosin [lukuuonottamatta syrjäisiä takapajuisia maaseutupaikkoja] heitetty aikoja sitten mäkeen ... vai, että kusta pitäisi alkaa juomaan ... jep, jep - skool  ;D

Lainaus käyttäjältä: aladoobi - 17.07.09 - klo:13:43:o Aika vähän on käsitelty tällaista aihetta ajanvietelehdistössä. Hellä ja huomaavainen mies voi näin tyydyttää naisensa kämmenensä avulla. - Tässä ei kaivata kovia, rohtuneita ja känsäisiä käsiä, vaan mieluiten pehmoista mies-kosmetologin kämmentä. - Parisuhteelle joka etsii ennakkoluulottomasti uusia muotoja seurustelulleen! Suositellaan ehdottomasti.


34 TAPAA ESTÄÄ MAAPALLON YLIKUUMENEMINEN

Tiedän tämän  :P Minulla on sellaiset hellät ja pehmeät harrastelijagynegologin kädet ... ken outotytöistä ei usko, saa ilmaisen näytteen  :-*

Eukan linkkaama "fisting"-opas taas viittaa aika rajuun käsittelyyn ... tosin joukko naisia on olemassa, jota tarvitsevat tällaista ronskimpaa huolenpitoa ollakseen "ilahtuneita" ja joitakuita pitää vihmoakin, eikä pelkästään raamatullisella iisopinoksalla ... hmmm ... joo, ööh  ;)

Tuo kirja - käsitelläänkö siinä näitä "käsityötaitoja" ?

aladoobi

Veikkaan, että Eugen ei ole lukenut tuota kirjaa. Näitä taitoja ei niinkään nuorella iällä niin paljoa kaipaa, mutta kun ikää alkaa tulla, huomataan, että miehen vekotin on veltostunut ja naisen elin puolestaan on kasvanut kooltaan, saattaa johtua esim. synnytyksistä tämä koon lisääntyminen. Silloin tällaiset menetelmät voivat tuoda tervetulleen lisän yhteiseen eroottiseen kommunikaatioon.   :-*
Kertakäyttöiset muovihansikkaat ovat suositeltavia ainakin alussa. myöhemmin voidaan niistä luopua kun osapuolet ovat vakuuttuneet toisen osapuolen puhtaudesta (tiettyä aseptiikkaa on oltava tulehdusten välttämiseksi). ::)Näin on näppylät, siten on sienet

Ztara

Lainaus käyttäjältä: aladoobi - 17.07.09 - klo:22:55
Kertakäyttöiset muovihansikkaat ovat suositeltavia ainakin alussa. myöhemmin voidaan niistä luopua kun osapuolet ovat vakuuttuneet toisen osapuolen puhtaudesta (tiettyä aseptiikkaa on oltava tulehdusten välttämiseksi). ::)

Sitä päivää, kun mies tulee sänkyyni muovihanskat kädessä, en todellakaan halua nähdä  :o. Aseptiikkaa, pöh sinunkin kanssasi  ???!
~~Starseed~~

Everything will be ok in the end. If everything is not ok, it is not the end.

aladoobi

No mutta saattaahan mies tulla sänkyysi kondomi valmiiksi pujotettuna paikalleen. - Nuo kumikäsineet ovat samaa ohutta latexia kuin kondomitkin, eivät ehkä niin hyvin testattuja kuin kondomit. Tytöt ja naiset vaihtelevat sen suhteen miten herkästi he saavat ylimääräisiä tulehduksia alapäähänsä, mutta joka tapauksessa he saavat niitä paljon helpommin kuin miehet. - Minulle tämä 'fisting'-laji ei sovi niin hyvin, sillä kämmeneni ovat leveät, pehmeät tosin, mutta suurikokoiset.

http://allulook4.com/2370/anne-hoopers-great-sex-guide-rapidshare-download/Tässä Anne Hooperin seksioppaassa lähdetään liikkeelle filosofiasta. Niin täytyy ollakin. Jos filosofian mukaan ei latexia niin 'ei latexia'.
Näin on näppylät, siten on sienet

Ztara

Lainaus käyttäjältä: aladoobi - 18.07.09 - klo:11:30
Tässä Anne Hooperin seksioppaassa lähdetään liikkeelle filosofiasta. Niin täytyy ollakin. Jos filosofian mukaan ei latexia niin 'ei latexia'.

Nyt täytyy tunnustaa, etten ole fisting-termiä koskaan kuullutkaan, piti Wikipediasta katsoa.... Ehkäpä kirjasta selviäisi hyvinkin syvällinen filosofia... Kaunein filosofia lienee kuitenkin Tantra-seksin harjoittamisessa....sielun ja kehon yhteyden kautta kokea yhteinen jumallinen tietoisuuden tila.
~~Starseed~~

Everything will be ok in the end. If everything is not ok, it is not the end.


THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: aladoobi - 17.07.09 - klo:22:55
Veikkaan, että Eugen ei ole lukenut tuota kirjaa. Näitä taitoja ei niinkään nuorella iällä niin paljoa kaipaa, mutta kun ikää alkaa tulla, huomataan, että miehen vekotin on veltostunut ja naisen elin puolestaan on kasvanut kooltaan, saattaa johtua esim. synnytyksistä tämä koon lisääntyminen.

Höpö, höpö!

Naisen emätin kutistuu iän myötä. (Kyse on menopaussin jälkeisestä ajasta.)

Sitä enemmän, mitä vähemmän hän harrastaa yhdyntöjä.

Nämä tosiasiat on niille, joilla ei ole tästä omaa kokemusta, tarkistettavissa alan tieteellisistä teoksista.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

aladoobi

Menopaussi on vasta siinä 45 -50 iässä. Sitä ennen on aika paljon ikää ja varsinkin hedelmällistä ikää. Onko sinulla "se" tästä kutistumisesta jotakin kokemusta? Yleensä kai ongelmana pidetään enemmänkin kuivumista.  :-[
Näin on näppylät, siten on sienet

AveLazio

I never write or read about sex. I just do it. Mutta Se tuos edel on oikees. Ja toi kuivuminen on ongelma kanssa, mutta siihen on lääkkeet.
At a narrow passage there's no brother, no friend

mrsFox

Hmmh.. kirjat eivät niinkään innostaneet vastaamaan, mutta emätinasia sitäkin enemmän. Vielä ei ole muutoksia allekirjoittaneen emättimeen tullut, ei suurenemista eikä pienenemistäkään. Limakalvotkin vielä liukkaat, vaikka menopaussi lähestyy.
Synnytysten pysyviin laajentaviin vaikutuksiin en usko, korkeintaan jos niitä on tiheästi ja keskivertoa enemmän.. tai jos synnytyksessä tulleet repeämät ulottuvat lihaksiin asti ja ne on korjattu väärällä tavalla. Tuollaisesta olen kyllä lukenut joskus, -en tosin kirjasta vaan nettikirjoituksista.

AveLazio

Kyl se emätin tosiaan yleensä supistuu eikä laajene iän myötä. Jos kuivuu, täytyy käyttää liukastetta yhdynnässä (kuten "K-jellyä").
At a narrow passage there's no brother, no friend

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Ruotsin lipun värit on sininen ja:
Jätä seuraavasta numerot pois q1w2e3r4t5y6:
Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä