Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Oudot elokuvat

Aloittaja Eugen, 26.09.07 - klo:17:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tiistai

Eilen tuli katsottua The Aviator- ensin ajattelin, että ei viitsi. Mutta sitten pitikin katsoa loppuun ja se kesti.. liikaa mainoskatkoja! Meni aamuyöhön  :shock:

http://movies.about.com/od/theaviator/The_Aviator_2004.htm


Kun mieli alkaa järkkymään.. kävi mielessä tämä kasvatusketjukin täällä.  Kannatti katsoa.

ville

Lainaus käyttäjältä: "Eugen"Hoo, tänään ostin Rooman 2. tuotantokauden... maltan tuskin odottaa että pääsee kattelee....
TV-sarjojen kuningas... by far...

http://www.hbo.com/rome/

Katsoin tuosta ensimmäisen jaksoston läpi DVD:nä. En oikeen tykännyt, vaikka meni toki aika nopeasti läpi. Viihdearvo ainakin siis oli kohtalainen. Karakterit vaan oli liian epäuskottavia niissä autenttisissa puitteissa. Jotenkin epäsuhtainen kyhäys sen takia mielestäni. Muutaman jakson jälkeen alkoi jo tökkimään ja loppujaksosta jäi hutaistu vaikutelma. Olis ollut parempi, jollei tuohon olisi väkisin ympätty tukku historiallisia tapahtumia muun intriigin lomaan. Vähempi parempi.

dianora

Lainaus käyttäjältä: "Eugen"Hoo, tänään ostin Rooman 2. tuotantokauden... maltan tuskin odottaa että pääsee kattelee....
TV-sarjojen kuningas... by far...

http://www.hbo.com/rome/img/store/rome_s2_252x190.jpg


http://www.hbo.com/rome/

Samaa mieltä  :D - jos siis pysytään sarjoissa. Toinen tuotantokausi mullakin katsomatta, mutta ensimmäisestä pidin, vaikkei juoni yllättänytkään :wink: Ja kaiholla muistelen Babylon 5 sarjaa - hankintalistalla seuraavana.

http://babylon5.warnerbros.com/
Tyytyväinen ihminen on koloonsa tyytyväinen.

>>lainattu Yanalta

Eugen

Viikonloppuna ilmatteeksnäkyneiltä leffakanavoilta tuli kyylättyä Mel Gibsonin ohjaama Apocalypto ja ranskalainen Sutten valtakunta.
Etelä-Amerikkaan sijoittunut Apocalypto kertoi ajasta juuri ennen eurooppalaisten tuloa, siitä siis nimi... ihan ok leffa, kohu taitaa jouhtua enemmän Gibsonin persoonasta kuin leffasta, jossa puhuttiin muuten intiaanikieltä.
Sutten valtakunta oli tyypillinen ranskalaisjännäri, vertaa Purppuravirrat... yllättäen leffasta löytyi Jean Reno... ranskassa ei taideta tehdä leffaa, jossa herra ei vilahtaisi...


Jean Reno
"Aye, caramba!"

Eugen

Kaikille huumorin ystäville.... Jack Black on ihan ässä!  :lol:  :lol:  :lol:
Elokuvassa Nacho Libre Jack esittää mexikolaista munkkia, joka ryhtyy wrestling painijaksi.


Traileri

Leffassa Tenacious D - Maailman paras rokkibändi - Jack Black ja Kyle Gass päättävät perustaa maaiman parhaan bändin

Traileri
"Aye, caramba!"


sd33

Lainaus käyttäjältä: "sd33"
Meinattiin äiteen kanssa ettei mennä kattomaan Ganesia. Tai mää saan mennä keskenäni, vaimo on elänyt tuon ajan syvästi kokien eikä halua pilata fiiliksiä. Vaikka ei kai tuo kovin huono voi olla kun päällikkökään ei sitä hauku. Mutta ei uskalla ottaa riskiä...


No, tulihan tuo Ganes käytyä katsomassa aikanaan. Meitin 15v silkohapsen kera, äitee ei venynyt periaatteessaan. Ei haukkunut poika.

Viime pe oltiin vaimon kanssa Tali-Ihantalassa. Siinä ei paljommalti pussailtu eikä näkyny Rantseenia. Se oli joku ennakkonäytös klo 13, ensi-ilta oli vasta illalla. Ilmeisesti veteraaneille suunnattu, heitä oli paikalla pari rivillistä. Muuta porukkaa ehkä saman verran. Liput vain 6.5e, illalla varmaan 9 tai jotain. Outoa... Menkää kattoon.
Feel free to Shake
And don´t you forget to Boogie!

Eugen

Eilen ostin Anttilasta 5DVDn boxin, BBCn luontodokkarin, Planeettamme maa - Planet Earth (tullut myös YLEltä jolloin näin vain muutaman jakson). Dokkariarja on Sir David Attenboroughin ohjaama... Teräväpiirtotekniikalla toteutettu kuvaus on häikäisevä...
Enemmän kuin suosittelen...

Kissa istui aamulla sylissä kun kattelin ekaa jaksoa... ruudussa oli Uuden-Guinean paratiisilintuja ja mahoton säksätys... kissa hyppäsi pöydälle ja alkoi tuijottaa väijyen kuin varpusia joita käy joskus ikkunan takana... meni vielä ja kokeili varmuudeksi käpälällä ruutua... ei onnistu, se on vaan harhaa... :lol:


http://www.yle.fi/avaraluonto/index.php/ohjelmat/127/
"Aye, caramba!"

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Eugen"Kissa istui aamulla sylissä kun kattelin ekaa jaksoa... ruudussa oli Uuden-Guinean paratiisilintuja ja mahoton säksätys... kissa hyppäsi pöydälle ja alkoi tuijottaa väijyen kuin varpusia joita käy joskus ikkunan takana... meni vielä ja kokeili varmuudeksi käpälällä ruutua... ei onnistu, se on vaan harhaa... :lol:

Samanlaista teki kissani Kissa - se Vanhempi Kissa, joka nyt on hurskaana kissojen taivaassa soittelemassa harpulla, jonka kielet ovat koirankarvoista punotut [olen varma tästä]. Nuorempi Kissa arvatenkin myös, vaikka hänen kohtalostaan ei ole tarkempaa tietoa - katosi vain. Joku lintuja käsittelevä dokumentti tuli telkkarista ja sellaista napsutusta piti suullaan kun katseli töllöä :) - siinä ohjelmassa oli kohtaus, jossa lintu lensi yläoikealta alavasemmalle ruudussa ja Kissa nousi kurkistamaan, että minne se katosi ... harhaa se oli, noin kissanäkökulmasta.

Tiistai

#18
Televisio voi olla iditoottiboxi http://www.outomaa.com/smf/index.php?topic=433.msg18669#msg18669
mutta on silti sanottava, että eilen illalla näin tosi hyvän thrillerin, pitkästä aikaa!
Viisi tähteä minulta http://www.sonypictures.com/homevideo/secretwindow/index.html

Secret Window
Johnny Depp,  taisi olla Stephen Kingin romaanin aihe


Jännittävä viimeisille minuuteille asti, kukaan muu kuin Johnny Depp ei olisi sopinut päärooliin, loistava suoritus..  ja loppu aivan odottamaton  :o

reedik

Osattin sitä ennenkin. Nuorna miesnä minuun vaikutuksen tekivät Luis Bunuelin Andalusialainen koira ja Dusan Makavejevin Organismin mysteerit.

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä