Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Oudot elokuvat

Aloittaja Eugen, 26.09.07 - klo:17:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Amanda


Iltamyöhällä ei tullut töllöttimestä mitään katsomisen arvoista ja osuin sitten joskus katselemallemme ARTE saksal.-ranskal. kulttuurikanavalle, tähän asti kaikki elokuvat ovat olleet katsomisen arvoisia ellei hyvin suositeltavia.

Varmaan ajankohtaisesta aiheesta juuri alkoi "Timpuktu" ja niin mielenkiintoisesti, että oli pakko katsella.. mestarillinen suoritus, hyvä ja paha vastakkain .. siinä sivullinenkin tajuaa ko. aatteen hulluuden, siinä ei ole mitään inhimillistä saatikka jotain, mitä voisi uskonnolla perustella.

Valitettavasti se oli vain ranskankielisellä tekstityksellä (jota en ymmärrä sanaakaan), kun yleensä kaukosäätimestä voi valita kielen. Mutta siinä puhutaankin useita kieliä sekaisin!

Ja kuin oleinkin, se on moninkertaisesti palkittu elokuva.Jos vieraat kulttuurit kiinnostavasti, nin katselkaa ehdottomasti.    Afrikkalaiselokuva Timbuktu voitti parhaan elokuvan Cesarin

Virallinen esittely
https://www.youtube.com/watch?v=V4hMg0sUD44

Tuossa koko elokuva läppärillä katsottavaksi.
Etsin sen netistä englanninkielisellä tekstillä, helppo seurata kun sitä puhetta on vähän.


Amanda


Katselin eilen läppärillä "Pahat pojat" elokuvan ja se oli todella hyvä!!!
Jäin ehkä siksi katselemaan, kun alkuun mainostettiin olevan tosi tarina.

Mulla on yksi suositeltu nettisivu, missä niitä voi katsella ilmaiseksi lalllisesti. Vain mainokset ennen katselua häiritsevät, ne pitää vaan kärsivällisesti klikata pois tieltä.

http://sockshare.net/movies-countries/finland.html

Niistä on usein muutama versio ja jos käännös häiritsee, niin voi kokeilla niitä vaihtehtoisia versioita alempana.

Amanda

#262

Eilen illalla katselemani elokuva samasta osoitteesta oli "Rakkauden rasvaprosentti" ja olipa uskottavasti kerrottu tarina, kaikki täsmäsi.

Sitten googletin sitä ja mikä yllätys, naispääosan esittäjä kuoli seuraavana vuonna vaikean auto-onnettomuuden jälkeen, kahden pienen lapsen äiti. Surullista..

Muoks, typoja  8)Muisto Keijo Kullervo

'Oudoksi elokuvaksi nimeäisin George Gentlyn viimeisen TV-elokuvan?
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/07/22/george-gentlyn-tutkimukset-suositun-brittidekkarin-paatoskausi
Piti tulla ulos perjantaina 22.09.2017 mutta ei tulekaan sillä kun ei ole esitetty Englannissa ei saa esittää sitä ennen Suomessakaan.

Pitäisi olla ko. sarjan päätösjakso, mutta jään odottamaan tulevaa.
Hyvä sarja ollut muuten ykkösellä muutamana perjantaina ja uusintojakin on.

Muisto Keijo Kullervo
Tie, Totuus ja Elämä

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki
 "60x60x60 = 216000"

Amanda55

Minusta Spinal Tap on tosi hauska, sen jaksaa katsoa kerta toisensa jälkeen.  Outona pidän Tarantinon The Hostel.  Tosi inho,kyllä täytyy olla sairas mielikuvitus, kun tapettujen ihmisten päiden tikunnokkaan laitto on viihdettä.  Pelottavana taas pidän The Wrong Turnia, jossa neljä nuorukaista valitsee väärän tien ja päätyy ihmismutaatioiden kämpälle.

Tässä filmin juoni:

"Friends Jessie (Eliza Dushku) and Carly (Emmanuelle Chriqui) are traveling with pals Scott (Jeremy Sisto), Evan (Kevin Zegers) and Francine (Lindy Booth) when they have car trouble in West Virginia. Moments later, motorist Chris (Desmond Harrington) crashes into their disabled vehicle. Stranded, the friends discover that they're being stalked by a horde of backwoods cannibals. The woodsmen are hungry and fierce, and they'll be eating well unless Jessie and pals can outsmart them."

Myös Jack Nicholsonin esittämä sekopää The Shiningissä pitää myös katsojan penkin reunalla, kuten meilläpäin sanotaan.


Amanda


No hei kaima! .. kirjaudun joka kerta Amandana foorumille, kun se oli minun modenikki ennen. Kiva kun eksyit taas tännekin.

Mutta EI voi olla totta, miten niin mainitsit kaikista maailman leffoista juuri Shiningin?!!  :o :o 

Katselin sen eilen läppärillä. En muistanut juonta alkuunkaan, vaikka olenkin nähnyt joskus vuosia sitten. Onko se sitä telepatiaa sitten ;)

Noita muita maintisemiasi en tunne.. pitää korjata tuo aukko.Amanda55

Hei sulle takaisin.  Katso noi mainitsemani kauhuleffat, varsinkin se The Wrong Turn, jonkun kanssa.  Mielestäni ne kannibaaleiksi kutsutut ovat mutaatteja, elävät Kanadan tundralla.  Kanada on valtavan iso maa, sen hoksaa,kun katsoo oikeissa mitoissa olevalta kartalta.  Vanhempi poikamme asuu Toronton "lähellä".  Sinne on 7 tunnin ajomatka Torontosta.  Pelkästään Lake Superior on pinta-alaltaan Euroopan kokoinen.

Amanda


Oikeastaan en ole kauhuleffafani, mutta jännittävät vähän oudot tarinat kyllä kiehtoo.. :)


Ensimmäinen sellainen näkemäni Roman Polanskin Rosemary's Baby kyllä järkytti, yhä, sitä nuorena samaistui liikaa Mia Farrowin hahmoon...  ja kaikki nimetkin on yhä mielessä  ;D
.. kuka se olikaan miespääosassa?


Amanda55

Sellainen kun John Cassavetes, enpä olisi muistanut googlaamatta.

Amanda

#269
Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 01.10.17 - klo:21:52


Mutta EI voi olla totta, miten niin mainitsit kaikista maailman leffoista juuri Shiningin?!!  :o :o 

Katselin sen eilen läppärillä. En muistanut juonta alkuunkaan, vaikka olenkin nähnyt joskus vuosia sitten. Onko se sitä telepatiaa sitten ;)Pitääkö tässä alkaa uskomaan haamuihin..

Iltasanomissa on artikkeli tuon elokuvan hotellista. Siellä äskettäin otetussa valokuvassa on pikkutytön hahmo, josta asiantuntijat väittävät, ettei siitä löydy minkääntaisia manipuloimisen merkkejä, olist siis aito  :o .. turistiryhmässä ei ollut ainuttakaan lasta mukana.

Alkuperäinen artikkeli kuvineen:
'Ghosts' Caught On Camera At Famed Stanley Hotel In Colorado

Stephen King vaimoineen olivat kerran siellä viimeiset vieraat ennen hotellin sulkemista talveksi ja sai siitä tilanteesta inspiraation, että tämähän olisi täydellinen tapahtumapaikka kauhuromaanille!

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Jätä seuraavasta kirjaimet pois q1w2e3r4t5y6:
Suomen lipun värit on valkoinen ja:
Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä