Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut LexA
 - 08.01.19 - klo:10:10
Käyttäjätunnuksesi on eri kuin täällä, ja kaksiosainen - ihan vain muistutukseksi jos ei muuten ole tuoreena mielessä :)
Kirjoittanut Kopek
 - 08.01.19 - klo:07:15
Kiitos selvityksestä. Mistähän tuon bannijutun olin keksinyt. Salasana löytynee vielä jostakin. Täytynee joskus kokeilla.

Kirjoittanut LexA
 - 06.01.19 - klo:18:43
Lainaus käyttäjältä: LexA - 06.01.19 - klo:09:05
Edellä mainitun Apachefoorumin ylläpitäjänä, en muista tapausta mutta jos haluat selvennystä asiaan niin voin tutkia.
Selvittelinpä tosiaan tätä ihan omasta mielenkiinnosta, ja käyttäjätunnuksesi on yhä olemassa, eikä ole porttikieltojakaan.
Sen kuin kirjautumaan vaan jos muistat salasanan, rekisteröitynyt kun olet jo 12.06.2016 ja viimeisimmän kerran kirjautunut 21.04.2018

Kaksi julkaisemaasi viestiäkin löytyy yhä foorumilta, jos haluat voin laittaa linkit sinulle.

;)
Kirjoittanut LexA
 - 06.01.19 - klo:09:05
Edellä mainitun Apachefoorumin ylläpitäjänä, en muista tapausta mutta jos haluat selvennystä asiaan niin voin tutkia.
Kirjoittanut Kopek
 - 05.01.19 - klo:09:45
Tekisi mieli kirjoittaa vähän pidempikin juttu, mutta ei taida olla nyt aikaa. Aloitan ja katson, mihin asti ehdin.

Ensimmäinen mieleeni tuleva asia on se, että en halua sitoutua mihinkään erityiseen foorumiin, niin että minusta tulisi (foorumin nimi)-lainen. Osallistumiseni on viime aikoina painottunut tietyille tai tietylle (Jatkumo-) foorumille lähinnä käytännön syistä. Ja näistä syistä keskeisin on se, että en ylipäätään tiedä kovin monia aktiivisia yleisfoorumeita. Suomi24 on, mutta jokin laaturaja itselleen pitää kuitenkin asettaa. No, olen tuonnekin vuosien varrella muutaman viestin kirjoittanut, mutta ei siellä mitään keskusteluna pidettävää saa aikaan. Yleensä olen ohjautunut tuolle foorumille kirjoittamalla Googleen jostakin tekniseen ongelmaan viittaavasta kuten "Peugeotin oven lukko" tai "hiekkapuhallushiekkaa" tai jotain tällaista. Nuo olivat vain keskittyjä esimerkkejä.

Kerran eräs kirjoittaja suositteli kokeilemaan "apache foroum" -nimistä paikkaa. Kirjoitin sinne yhden aloitusviestin ja unohdin koko foorumin. Kun joskus myöhemmin muistin, että tuollainenkin foorumi on olemassa, ja kävin katsomassa, onko viestiäni kommentoitu, huomasin, että minut oli bannattu pois foorumilta. Joten se siitä. Viestini oli omasta mielestäni täysin asiallinen.

Ensimmäisen nettiliittymäni aukeamisesta tuli nyt vuodenvaihteessa kuluneeksi 20 vuotta, ja näihin vuosiin mahtuu monenlaisia keskustelupaikkoja.

Alussa kaikki oli tietysti uutta ja outoa. Taisin aloittaa kirjoitteluni "uutisryhmissä". Aiheina olivat politiikka ja yhteiskunta ja liikenne ja mistä kaikesta tuli kirjoiteltua. Jossakin vaiheessa löysin Kristillisen liiton (vuodesta 2001 alkaen Kristillisdemokraattien) vilkkaan keskustelupalstan, jossa käytiin mielenkiintoisia väittelyitä. Tuolta foorumilta mieleeni on jäänyt erityisesti nimimerkki "Susanna", joka oli kaiken kaikesta tietävä. Luulin välillä, että nimimerkin takana on ryhmä ihmisiä. Ikävä kyllä, koko tämä keskusteluhistoria katosi jonkin teknisen häslingin yhteydessä, vaikka kirjoituksia jonkin verran tallentelin.

No, nyt tämä juttu lähti etenemään muisteluksi, jonka taidan lopettaa ainakin toistaiseksi tähän. 20 vuoden foorumihistoriastani jää siis vielä 19 vuotta käsittelemättä, mutta ketäpä se kiinnostaisi. Tällä foorumilla huomaan olleeni rekisteröityneenä kesäkuun 1. päivästä vuonna 2014 alkaen. Kirjoitettujen juttujen määrä taitaa näkyä tuossa sivussa.