Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Maailmalla tapahtuu..

Aloittaja Amanda, 17.03.16 - klo:13:19

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 02.10.17 - klo:11:55


Joo, mutta juuri viikolla luin jotain, että EU:n kanssa käydyt neuvottelut eivät etene, että päinvastoin kansalaisia odottaa kylmä suihku ja pettymys.. mene tiedä.. en ole seurannut, ja tuskin moni asiantutijakaan voi ennustaa, miten tässä käy.

Neuvotteluja käydään vielä pitkään ja siksi Brexit ei tunnu missään, koska Iso-Britannia kuuluu edelleen EU:iin. Englantihan yrittää kiristää lisää helpotuksia itselleen EU:lta lupaamalla joitakin myönnytyksiä myös EU-kansalaisille ja yhteisölle. Saa nähdä, miten käy...

Amanda55

Ilman muuta EU yrittää kaikkensa kiristääkseen meitä.  Eihän niiden kunnialle sovi, että Englanti pärjää yksin, puhumattakaan siitä, että EU menettää meidän maksamat riistomaksut.  Englanti on yksi suurin niiden maksaja.

Amanda


Tsemppia briteille brexittinsä kanssa! :)

Mutta paljon akuutimpi juttu on meneillään. Pahaa enteilen, ei tämä hyvin lopu, ellei Trumpin armeija ja neuvonantajat pidä presidenttiään ns. matolla...  asistentit kuulemma yrittävät seuloa uutisia ja kommentteja, joita presidentti ei paremmin saisi nähdä tai lukea..

Trump on joka ikiselle amerikkalaiselle telkkarista tuttu ja idolikin, kun vuosikausia hänen diili ohjelmansa oli eniten katsottu tosi-TV sarja.

Trumpin haukkuma senaattori kertoo useimpien republikaanipoliitikkojen olevan huolissaan presidentin toimista.

Lainaa..Kyse on harvinaisesta tapauksesta, jossa senaattori hyökkää oman puolueensa presidenttiä vastaan. Corker kuitenkin jatkoi kommentointiaan kertoen olevansa huolissaan Trumpin toimista.

– Hän käyttäytyy kuin olisi yhä tekemässä Diili-ohjelmaa. Se huolestuttaa minua. Hänen käytöksensä pitäisi huolestuttaa kaikkia niitä, jotka välittävät maastamme, Corker jatkoi.

Trump esitti syytöksensä Corkeria kohtaan Twitterissä, jossa myös Corker vastasi tämän syytöksiin ensimmäisen kerran. Kautensa lopulla oleva poliitikko on yhä voimakas hahmo Yhdysvaltain politiikassa, jonka apua Trump tulee tarvitsemaan taakseen verouudistuksen ja Iranin ydinsopimuksen loppuun hoitamisessa. ...


Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä