Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Hullut ja tyhmät

Aloittaja Eugen, 19.09.07 - klo:19:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Eugen

:lol:  :lol:  :lol:  Pervertikon nimi... Robert.... Rob Stewart!
"Aye, caramba!"

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Eugen":lol:  :lol:  :lol:  Pervertikon nimi... Robert.... Rob Stewart!

Niin - tässä tulee sekin, onko kumppanina ollut naistenpyörä [homma on OK minusta], miestenpyörä [siinä ja siinä, rajalla] vai lastenpyörä [ehdottomasti tuomittavaa]. Ei, en ole oman rakkaan fillarini kanssa ollut sillai, me olemme vain hyviä ystäviä.

Tässä on ruvettava varomaan, mikäli polkupyörää rassaa tai hivelee julkisella paikalla --> joutuu pian polliisin pervolistalle. Mitäpä jos tarinan miekkonen vain tuunasi ajokkiaan ja sattui olemaan nakusillaan ... minusta omissa oloissaan voi käyskennellä vaikka alasti ja tehdä mitä hyvänsä, vaikka kopeloida omaa fillariaan ...

Bongaaja

Mites se tarttee koko pyörän? Satulakin riittäis.

S

Kaikenlaisia fiksaatioita sitä ihmisillä ilmenee. Mutta jos joku saa kiksinsä siitä , että haluaa polkaista toisessa tarkoituksessa polkupyöräänsä, tai hypätä sen satulaan muussa kuin pyöräilymielessä, niin ketä se haittaa.

Paitsi jos sattuu olemaan naimisissa, niin ehkä vaimo saattaisi pistää pahakseen jos jäisi kolmanneksi pyöräksi. Mutta vaikka tankoon tarvitaan aina kaksi, niin hommat voi silti sujua kuin öljytty, vaikka jarrut ei aina toimisikaan.
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Tiistai

Englantilaisten pitää nyt lisätä pykälä siihen perversiolakiin, että se koskee vain eläviä olentoja. Tuskin missään muussa kohtaa lakikirjaa polkupyörällä on sielu .. tai ruumis. Vaikka omistaja voisikin olla toista mieltä.


Ihan naurettavaa.. mihin tuossa on jäänyt common sense?

S

Onko järkee vai ei... järki ja tunteet eivät kulje aina käsi kädessä kun on ihmisen perimmäisistä vaistoista ja tunnepuolesta kysymys. Jollekin erilaiset päähänpiintymät ja pakkomielteet ovat hyvinkin häilyvää laatua, ja omista lähtökohdistaan käsin vaistomaisia, tai sitten muuten voimakkaan addiktiivisia ilmentymiä omissa viitekehyksissään.

Kaikkea sitä näkee, kun elää ja kokee. Näitä ihmismielen outouksia ja omituisuuksia on aina toisinaan antoisaa visastella ja analysoida halki poikki ja pinoon. Kuka meistä sitten on ns. 'normaali' että voi niillä avuilla retostella ja asettua muiden yläpuolelle. Tuskin kovin moni, jos kukaan. Lähes kaikilla meistä on jonkinlaisia 'salaisia' mieltymyksiä suuntaan jos toiseenkin!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Bongaaja

En tullut miettineeksi että satulan voi myös ottaa pois ja sitten astua pyörälle, mutta lienee nemmän masokismia.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Bongaaja"En tullut miettineeksi että satulan voi myös ottaa pois ja sitten astua pyörälle, mutta lienee nemmän masokismia.

:D Jo vain - kylmää terästä ... :oops:

Tässä kuvan herralla on sekä polkupyörä, että pyörän korvike - osattiin sitä ennenvanhaankin ... pyöräillä.


ville

kaikenlaiset hullut verkostoituvat netissä: http://www.turunsanomat.fi/sunnuntai/?ts=1,3:1012:0:0,4:12:0:1:2007-11-11,104:12:497773,1:0:0:0:0:0:
Kun ihmiset verkottuvat, myös erilaiset hullut verkottuvat netissä.

ehkä noille cyclofiileillekin on kohta oma verkostonsa.

Indigo


Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä