Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Raivotaan

Aloittaja Syrinx, 19.08.15 - klo:12:00

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Amanda

#10

Hienoa, jaaritellaan raivoketjussa. Jaarittelulla kerran itse luonnehdit osallistumisesi meillä :) (hymiö, ettei tule väärinkäsitystä, viitaten ed. viestiisi).

Elokuva oli minulle täysin tuntematon ja siksi piti etsiää sen juonta..
Sankarihan on selvästi emotiaalisesti turhaantunut rakkaussuhteessan ja purkaa sitä sitten miten sattuu.

Ihmisellä on varaventtiili joissakin yli kestokyvyn menevissä tilanteissa vaikkei tavallisesti hänestä sitä uskoisi, palaa pinna, menettää malttinsa.

"Vuonna 1969 Truffaut ohjasi suurellisimman elokuvansa, Mississipin velhon. Réunionin saarella kuvatulla elokuvalla oli miljoonabudjetti, ja sen pääosiin oli kiinnitetty ajan nimekkäimmät ranskalaisnäyttelijät Jean-Paul Belmondo ja Catherine Deneuve. Elokuvan kohtaukset kuvattiin lähes täydellisen kronologisessa järjestyksessä, sillä Truffaut halusi päähenkilöidensä suhteen kehittyvän elokuvan kuluessa aidosti. Kaikki saa alkunsa äveriään tupakkatehtailija Louis'n ja nuoren ranskattaren, Julien, kihlautuessa kirjeitse. Ennen pitkää Louis saa kuitenkin huomata, ettei nuorikko olekaan se joka väittää olevansa. Louis'n yksipuolinen rakkaus yltyy pakkomielteeksi, ja luvassa on petoksia, takaa-ajoa, salapoliiseja ja murha. Käänteitä vilisevän elokuvan keskiössä on kaikesta huolimatta pääparivaljakon välinen suhde. Dialogi on erinomaisesti kirjoitettu ja kerronta pitää otteessaan viimeiseen kohtaukseen saakka. Truffaut omisti Mississipin velhon toiselle oppi-isälleen Renoirille."

Nuo mainitsemasi irvistävät autojen keulamaskit eivät tietenkään ole yhteensattumaa, kun autohan on miehelle enemmän kuin kulkuväline. ! Juuri pari viikkoa sitten keskimmäinen poika sanoi leikillään, että vaimo olisi valittanut hänen rakastavansa autoaan enemmän kuin häntä. Kuulemma jatkuvasti puunaamassa ja huoltamassa .. ja varoittamassa, ettei vaimo sitä kolhi. On siihen taipuvainen. Peili lähti kerran parkkeeratessa ja joskus myös etupyörän vanne piti vaihtaa kun oli kolautettu jotenkin .. ei muistikuvaa siitä muka :P


Suti

Lainaus käyttäjältä: Kopek - 25.08.15 - klo:10:37
Ihmisiä simputetaan yhä uusilla kiellolla ja määräyksillä. Alistuminen pakon edessä turhilta tai jopa typeriltä tuntuviin määräyksiin johtaa henkisiin patoutumiin, jotka purkautuvat ryöpsähdyksenomaisesti vihana sopivissa tilanteissa.


Sinulla varmaan on joku tutkimus johon voit viitata vai yleistätkö vain omakohtaisia patoutumiasi?
Väitteesi paljastuu henkilökohtaiseksi ongelmaksesi sanavalinnalla: "... pakon edessä turhilta tai jopa typeriltä tuntuviin määräyksiin ...".
Se mikä tuntuu typerältä todennäköisesti on monen muun mielestä perusteltua ja järkevää.
päivä kerrallaan

Suti

Äskettäin oli jossain lehdessä juttua tunnetusta autodesignerista, joka oli muotoillut mm. KIAn sarjan (se Köyhien Ihmisten Auto). Sen jutun mukaan tämän suunnittelijan autojen design haki muotoja tiikerin naamasta.
Minua on aina ihmetyttänyt panostus auton ulkonäköön. Minun mielestäni hyvä ulkonäkö syntyy tarkoituksenmukaisuussyistä, ei keinotekoisesti jotain petoa matkien.
Hyvän näköinen on mielestäni E-sarjan Jaguar tai vanha Bugatti Atlantic
päivä kerrallaan

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä