Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Maailmalla tapahtuu..

Aloittaja Amanda, 17.03.16 - klo:13:19

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

Amanda

Tämä loppuvuosi tulee kiinnostamaan kaikkia, jotka vähänkin seuraavat maailman menoa.

Olen jo vari vuotta seurannut Facebookissa sivua "Humans of New York" sen hienojen valokuvien takia. Hän on keksinyt uuden taiteenlajin, valokuvat aitojen ihmisten tarinoiden kera. Luen joka kerta, hänen FB-sivullaan on jo yli 17 miljoonaa  seuraajaa.

Pari päivää sitten hän kirjoitti avoimen kirjeen presidenttiehdokkaaksi aikovalle Trumpille. Lukaisin ajatellen, ettei sitä kukaan huomioi.
Väärin ajateltu! Hän on nyt maailmanlaajuisesti uutisissa. Siinä on esimerkkiä meille kaikille, "kyse ei ole poliittisesta mielipiteestä vaan moraalisesta".

Video:

https://www.yahoo.com/katiecouric/humans-of-new-yorks-brandon-stanton-on-trump-154634146.html

.............
Muokkaus.
oli toisaalla netissä:

Jahas, kuva ei näy linkittämällä, mutta alla (näyttää kiertävän netissä):


Amanda

Onhan tuo leviämässä maailmalle, ainakin Pohjoismaihin ja päässyt uutisiin kauempanakin. Komean nimen ovat keksineet!

Taustalla sama ilmiö, nuoret testosteronia tihkuvat miehet ovat turhautuneita valmiissa maailmassa ja löytävät tehtävän, mikä lupaa sankaruutta (höh.. mistä minä tiedän)...

Amanda

Tässä vertailukohdetta Suomessa juuri olevalle tapaukselle sillä erolla, että vajaan 2 minuutin videota oli katseltu 7 miljoonaa kertaa.

Heti kävi mielessä, että voidaanko olla varmoja ettei Axl ole tienannut rahaa niillä.. maailmaan mahtuu. Mutta tuskin poliisilla on resursseja tutkia tuota..


Hulk Hoganille jät­ti­kor­vauk­set sek­si­vi­deos­ta: 115 miljoonaa dollaria

Armas Ryssiväinen

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 19.03.16 - klo:11:05
Heti kävi mielessä, että voidaanko olla varmoja ettei Axl ole tienannut rahaa niillä.. ?
kulliseissa olisi pitänyt hääriä vähintään yksi noheva ohjaaja, ja sitt sen laatuinen automatisoitu monikameratekniikka, että olis kai tuo jo paljastunut.
Vieraista osa, jos nyt on Seiskaa uskominen, tosin viittaa aika seksyihin pintaliitäjiin, jotka itsekin ovat julkkiksia.

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Armas Ryssiväinen - 19.03.16 - klo:12:41
Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 19.03.16 - klo:11:05
Heti kävi mielessä, että voidaanko olla varmoja ettei Axl ole tienannut rahaa niillä.. ?
kulliseissa olisi pitänyt hääriä vähintään yksi noheva ohjaaja, ja sitt sen laatuinen automatisoitu monikameratekniikka, että olis kai tuo jo paljastunut.
Vieraista osa, jos nyt on Seiskaa uskominen, tosin viittaa aika seksyihin pintaliitäjiin, jotka itsekin ovat julkkiksia.

Kuka tietää näkyykö kuvissa kondomin käyttöä, vai millä systeemillä Axl on touhunnut.

Kyllä häpeäisin, jos olisin nainen ja naivi, lapsellinen töpperö hänen uhrinaan ?

Suti

Maailmalla tapahtuu...

Nykyisen kaltainen Venäjä törmää kymmenen vuoden sisään seinään ja joutuu rakentamaan yhteiskuntansa uudelleen. Näin rajun arvion Venäjän tulevaisuudesta esittää kansanedustaja, eduskunnan Venäjä-ryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma MTV:n Uutisextran haastattelussa.
Eero Heinäluoma ennustaa, että Venäjä ei voi jatkaa nykyisellä, Vladimir Putinin tiellä enää kymmentä vuotta pitempään.

Siinä tapahtuu maailmalla paljon, kun Venäjä kaiken muuttaa. Ei käy kivutta. Vanha valta, Putinin oligarkit, pistää vastaan minkä pystyy.
Sisäiset levottomuudet torjutaan ulkoisilla levottomuuksilla ja eri asteisilla sodilla.
päivä kerrallaan

Amanda


Venäjä ei ole ainoa avoin kysymysmerkki tulevaisuuden suhteen, vaalit Atlantin takana ovat paljon huolestuttavammat, kun niistä ja ajasta sen jälkeen ei voi ennustaa mitään.

Viimesiten uutisten perusteella Suomen ja Venäjän välit paranevat.

En ymmärrä, miksi on noinkin innokkaasti potkittu nilkkoihin, kun isommassa kuvassa se vain haittaa Suomea itseään. Näkeehän tuon jo taloudellisesta tilanteesta, joskus on pakko olla kieli keskellä suuta eikä sahata omaa oksaansa.. aina ollut niin, IMO. Nykysukupolvi uhittelee ja pelkää ja haluaa Natoon, kun pitäisi mennä saunomaan Putinin kanssa ;)Amanda

#8
Eilen taas viettämässä jokaviikkoista nimipäivää puhelimella uutisia seuraten. Eihän tämä ole yllätys kenellekään, mutta silti yhtä surullista. Voi vain toivoa, että potentiaaliset henkilöt tunnistetaan ajoissa ja saadaan kiinni. Mielstäni ns. IS on häviämässä ja nämä ovat viimeisiä tekoja, millä yritetään levittää kauhua maailmalla.

Me olemme niin lähellä tätä kaikkea, että on jo karaistunut. Kolmisen viikkoa sitten kokonainen kortteli piiritettiin illalla ja aamulla elämä oli kuin mitään ei ole tapahtunut, kun paikallisia puhuteltiin telkkarissa. Vasta aamulla selvisi, miten vakava tilanne kuitenkin oli ollut.

Yhdessä asunnossa heti ovella ammuttiin, kahdella oli jo pommivyö päällä. Runsaasti aseita ym. Kaikki 5 terroristia ja yksi upseeri kuoli, useita loukkaantuneita, kaksi uteliasta sivullistakin. Asunto kuului paikalliselle salafistille ja muut olivat tulleet pohjoisesta rajan takaa..

Tämä oli dramaattisempi tapaus kuin aikaisemmat ratsiat, kun aikomus oli iskeä jo seuraavana päivänä ns. soft targetteihin. 

Hotellipommituksista on jo 10 vuotta. Se oli samanlainen shokki ja katastrofi kuin mitä nyt on meneillään Belgiassa.
Siitä lähtien on osattu olla varuillaan eikä siihen riitä poliisi ja armeija, vaan tarvitaan tavallisten ihmisten tarkkaavaisuutta. Huhun mukaan lähes kaikki taksikuskit, isokorvaiset (ja heitä on paaljon) ovat valtion palkkalistalla.

Kummasti ketään ei tunnu pelottavan.
Illallakin oltiin tyttären perheen ja kahden pikkulapsen kanssa isolla mallilla ostamassa uutta jääkaappia, kahdessakin.. ihmisiä täynnä kuin aina, fatalisteja varmaan kaikki...


Suti

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 23.03.16 - klo:10:59
Nykysukupolvi uhittelee ja pelkää ja haluaa Natoon, kun pitäisi mennä saunomaan Putinin kanssa ;)

en oikein ole samaa mieltä tuosta uhittelusta, en ehkä pelostakaan. Natoon haluaa vanhempi väki, historian tunteva.

Mutta virkkeessäsi on mielestäni ajatusvirhe. Saunominen on ihan kivaa, mutta Putin ei valtaa alueita siksi että on ilkeä eikä jätä hyökkäämättä siksi että kohdemaa on hyvä kaveri. Putin ottaa minkä haluaa ja minkä saa. Sellaisia ovat kasakat - tunnethan Niinistön kommentin "Kasakka ottaa sen, mikä on huonosti kiinni".
päivä kerrallaan

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä