Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Totuus julki!

Aloittaja THL tiedottaa, 13.04.09 - klo:18:25

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

THL tiedottaa

.
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendId=115029150

Vihdoinkin!

Totuus on paljastettu meille tietämättömyyden ahtaassa ja pimeässä kammiossa vaeltaville. Kiitos Herra!----------------------------
Kuten huomaamme, lähdekirjallisuusluettelossa on ensimmäisenä:
Pyhä Raamattu...
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

rapevainaa

.
Tämä alkoi jo huolestuttaa. Onko meiltä todellakin salattu näin tärkeä keksintö:

"Barry Smith kertoo kirjassaan "Warning" (Varoitus) tapahtumista, kuinka uusiseelantilainen mies keksi vedelläkäyvän moottorin. Sanomalehdet olivat täynnä artikkeleita keksinnöstä, kunnes kirjoitukset yhtäkkiä loppuivat. Sitten ilmestyi uutinen, että Rooman klubi oli kiinnostunut keksinnöstä. Smith kuuli myöhemmin, että keksijä sai tukuittain rahaa, mutta kuoli pian sen jälkeen hyvin pahannäköisessä onnettomuudessa. Rooman klubia ei voi tietenkään ilman todisteita syyttää onnettomuudesta, mutta sen voi jokainen huomata, että vedelläkäyvää autoa ei ole ilmestynyt markkinoille. Se ei ilmeisesti sovi maailman valtaeliitin suunnitelmiin."

Aakku

Lainaus käyttäjältä: Rape - 13.04.09 - klo:19:28Tämä alkoi jo huolestuttaa. Onko meiltä todellakin salattu näin tärkeä keksintö:

"Barry Smith kertoo kirjassaan "Warning" (Varoitus) tapahtumista, kuinka uusiseelantilainen mies keksi vedelläkäyvän moottorin. Sanomalehdet olivat täynnä artikkeleita keksinnöstä, kunnes kirjoitukset yhtäkkiä loppuivat. Sitten ilmestyi uutinen, että Rooman klubi oli kiinnostunut keksinnöstä. Smith kuuli myöhemmin, että keksijä sai tukuittain rahaa, mutta kuoli pian sen jälkeen hyvin pahannäköisessä onnettomuudessa. Rooman klubia ei voi tietenkään ilman todisteita syyttää onnettomuudesta, mutta sen voi jokainen huomata, että vedelläkäyvää autoa ei ole ilmestynyt markkinoille. Se ei ilmeisesti sovi maailman valtaeliitin suunnitelmiin."

Tuommoinen on keksitty jo 1700-luvulla, Ranskassa - toimi höyrykoneen voimalla  :P Oli vain niin painava, etteivät sen ajan tiet kestäneet.

Itse lueskelin vino hymy suupielissä - kirjoittaja lienee täysverinen hörhö, joka siteeraa tarkoituksenmukaisuusperiaatteella muita vielä hörhömpiä - aina siihen asti kunnes tuli tämä jymypaukku :

On olemassa ydinaseita koskeva erittäin salainen tosiasia, jonka tietävät vain eri maiden huipputason tiedemiehet. Ydinaseita ei voi räjäyttää koska tahansa ja milloin tahansa! Atomipommi on mutkikas geometrinen laite, jonka voi räjäyttää vain, kun se on oikeassa suhteessa maanpintaan ja aurinkoon nähden. Uusiseelantilainen Bruce Cathie keksi tämän ydinaseita koskevan ominaisuuden. Kun hänen keksintönsä sai julkisuutta, erilaiset tieteelliset laitokset ottivat häneen yhteyttä joka puolelta maailmaa ja yrittivät kaikkensa, että hän pysyisi hiljaa keksinnöstään. Bruce Cathie uskoi kuitenkin, että yleisöllä on oikeus tietää asiasta. Siksi hän kirjoitti aiheesta kirjan "Bridge To Infinity" (Silta äärettömyyteen).

Tuossa kohdassa oli jo pakko nauraa ääneen - ehkä geometriaakin tarvitaan kun pommin muotoa suunnitellaan ... muutoin hallitsemattomalla fissiolla tai fuusiolla [vetypommi] ei ole mitään tekemistä geometrian, eikä auringon tai muiden taivaankappaleiden sijainnin kanssa  8)

Ydinpommin räjäyttäminen on mahdollista vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa. Kaikkien maiden huipputiedemiehet tietävät tämän. Tällöin he pystyvät laskemaan, koska mahdollinen ydinasehyökkäys voi tapahtua. Hyökkäys voidaan täten torjua aseellisesti jo maan rajojen ulkopuolella. Voidaanko nänä väittämät todistaa tietämättä sen enempää atomipommia koskevasta tekniikasta ja fysiikasta?
1. Historia osoittaa että Yhdysvaltojen lentokone, joka pudotti ydinpommin 9.8.1945 Nagasakin kaupunkiin Japanissa, lenteli yli tunnin kaupungin yllä, ennenkuin olosuhteet ja aika olivat oikeat. Tämä siitä huolimatta, että lentokone oli japanilaisten taistelukoneiden jatkuvien hyökkäyksien kohteena.
2. Yksikään terroristi ei ole uhannut räjäyttää ydinpommia.
3. Ranskan ydinkokeet ovat tapahtuneet Tyynellä Valtamerellä sijaitsevalla Mururoan atollilla aina huhti-kesäkuun ja loka-joulukuun välisinä aikoina. Uuden Seelannin ja muiden valtioiden tarkkailualukset osaavat olla aina oikealla paikalla oikeaan aikaan. Ranska tuskin ilmoittaa kokeista etukäteen.
4. Bruce Cathie on osannut ennustaa tarkasti tulevien ydinkokeiden ajankohdat.
5. Lontoolainen "Daily Telegraph" -lehti kirjoitti 29.3.1990: "Ydinpommin rakentaminen on helppoa, mutta on kova pala löytää siihen laukaisin."


1) Enola Gayn kapteenin piti etsiä pilvistä aukko, koska tuon ajan tähtäyslaitteet olivat optisia - laukaisijan tuli nähdä kohde... Pommi pudotettiin n. 9.5 kilometrin korkeudelta, jolle tasolle Japanin ilmavoimat eivät, etenkään kun niistä oli vain rippeet jäljellä, päässeet.
2) Ei ole kun eivät onneksi vielä ole saaneet käsiinsä - tai ilmeisesti ovat, mutta heidät on ehditty "eliminoimaan"...
3) Ehkä ranskalaisten radioliikenne paljastaa, että jotain on tekeillä - myös on mahdollista, että ennakkotietoa saadaan esim. satelliittikuvista :)
4) Tuo on sinällään totta - osittain ... ensin on saatava rikastettua, fissiokelpoista, uraania tai plutoniumia. Materiaalista on tehtävä kaksi kappaletta, jotka ovat alle kriittisen massan, mutta yhdessä yli kriittisen massan. Yksi tapa on tehdä toisesta kappaleesta kartionmuotoinen ja toisesta kartionmuotoinen ontelo, jotka laukaistaan trotyylipaukuilla yhteen ... jaa, että mikä tässä olikaan vaikeaa laukaisemiseksi ... Kovin pala on sittenkin sen materiaalin saaminen ...

Seiskalukuun palaan myöhemmin kun en nyt jaksa - huomenna aamutoimien jälkeen ehkä, ettei mene nauraessa nk. huonot housuun  ;D

P.S. Bruce Cathie-haulla ei tullut ainuttakaan järjellistä linkkiä - sensijaan sama teksti jonkun toisen sekopään sivuilta :

http://www.netikka.net/mpeltonen/yhdentyminen.htm

P.P.S. Sinällään erilaiset salaliittoteoriat ovat metkoja lukea ja niistä saa yleisöä vetäviä elokuvia myös ...

rapevainaa

.
Kirjoittaja on näköjään täysverinen kusettaja. Eihän hulluilla ole tuollaista mielikuvitusta.

Aakku

Lainaus käyttäjältä: Rape - 13.04.09 - klo:21:27Kirjoittaja on näköjään täysverinen kusettaja. Eihän hulluilla ole tuollaista mielikuvitusta.

Ei välttämättä kusettaja - jotkut ihmiset uskovat omiin "totuuksiinsa" kertakaikkisen lujasti :) Esimerkkinä käyvät myös Jehovan todistajat ... en epäile yhtään, etteivätkö itse todella uskoisi siihen mitä väittävät :) ... siitäkin huolimatta, että viimeisin, vuodelle 1975 povattu maailmanloppu jäi tulematta ... Nyt ei enää ole vuosilukuja, mutta se tapahtuu "pian"  ;D Tämä on tietysti ymmärrettävää - miltä hyvänsä uskonnolliselta liikkeeltä menisi pohja jos sanottaisiin, että kyllä kait se loppu tulee reilun miljardin vuoden päästä viimeistään, että hyvin ehtii vielä rellestämään ja päälle katumaan ...

Netti sinällään on herkkäuskoisimmille helvetin vaarallinen ympäristö - kuka tahansa voi laatia oman näkemyksensä, oli se sitten miten umpipähkä hyvänsä, mukaisia TotuussivustojaTM aivan vapaasti ... ja valitettavan moni näin juuri tekeekin  ::)

rapevainaa

Lainaus käyttäjältä: Aakku - 13.04.09 - klo:21:46

Netti sinällään on herkkäuskoisimmille helvetin vaarallinen ympäristö -

Kuinkahan vaarallinen on Hikipedia?


Aakku

Lainaus käyttäjältä: Rape - 13.04.09 - klo:22:08
Lainaus käyttäjältä: Aakku - 13.04.09 - klo:21:46

Netti sinällään on herkkäuskoisimmille helvetin vaarallinen ympäristö -

Kuinkahan vaarallinen on Hikipedia?

Hikipedia on turvallinen ja luotettava tietolähde - ainakin yhtä luotettava kuin edelläkäsitellyt "totuussivustot" :)

Esimerkkinä olkoot :

http://hikipedia.info/wiki/Illuminati

Uskottava on, koska omin silmin netistä luin !

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: Aakku - 13.04.09 - klo:21:09


Tuommoinen on keksitty jo 1700-luvulla, Ranskassa - toimi höyrykoneen voimalla  :P Oli vain niin painava, etteivät sen ajan tiet kestäneet.Aakku huijaa. Kans.

Höyrykone millään veden voimalla toimi. Jollakin energiallahan se vesi pitää lämmittää. Vai käytätkö sä, Aakku, vettä siihen lämmitykseenkin?

;D


Ei noista muiden puheista kannata välittää.

rapevainaa

.
Kivaa luettavaa ovat Venaagien INFOpaketit.

http://www.vegaaniliitto.fi/esitteet/inforav.html

"Vegaani ei siis syö mitään tuotteita, joissa on pieniäkin määriä esimerkiksi kanalientä, munanvalkuaista, kevytjuustoa tai maitojauhetta.
Valmisruokien vegaanisuus selviää ainoastaan tuotteen valmistusainelistaa lukemalla."

Ohje leivonnaisiin on että muna jätetään vaan pois.

Hirmu hyviä reseptejä. Kyllä näillä elää.

http://www.vegaaniliitto.fi/kokki.html

AveLazio

Voe mahoton tuota Aakun siteeraamaa ydinpommijuttua!!! Us-ko-ma-ton!!!

Rape, jossain ketjussa kysyit, oonko käyny peruskoulun vai kansakoulun. Minä oon käyny kiertokoulun, joka kokoontu kerran kuussa Enontekiön pappilassa, olenhan jo 99-vuotias. Minkäs koulun sinä?
At a narrow passage there's no brother, no friend

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä