Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Muisto Keijo Kullervo

 Taivaan Isä on kuvitelma siitä, että on yksi joka rakastaa pyyteettömästi.

                                                              Uskon, että monella on sama kuvitelma.

                                                              Raamattu kertoo siitä.

                                                              Hyvä Paimen on kristityn unelma Jeesuksen olemuksesta - uskon.

                                                              Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Ollaan onnellisia siitä, että länsimainen propaganda sodan olemuksesta on sitä mitä se On?

Eipä ole paljoa näkynyt venäisiä kommentteja asian tiimoilta.

Siksi toiseksi:
Näyttää siltä että venäjä saa 'kaikki' öljy- ja kaasuvarat käyttöönsä ja saa vahvistettua sotatarviketeollisuuttaan jatkossakin?
Meilläkin käy sanomattoman hyvä mäihä kun saamme ilmastotavoitteemme  kuntoon kun käytämme atomivoimaa ja tuulivoimaa ja vesivoimaa enenevässä määrin.

Kun 'sota loppuu', ollaan viisaampia tästäkin asiasta.

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Ja Venäjä saa kaikki öljy- ja kaasuvarat käyttöönsä? Mitä nyt Kiinalle kyllä luvattiin... Hyvä kun on mistä ottaa... Länsi Euroopan valtiot satsaavat kaupunkiydinvoimaloihin, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuihin. Ilmastoa pelastetaan ja vielä tietenkin atomivoimaloihin luodaan uskoa paremmasta tulevaisuudesta?

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 10.04.22 - klo:23:16Ja Venäjä saa kaikki öljy- ja kaasuvarat käyttöönsä? Mitä nyt Kiinalle kyllä luvattiin... Hyvä kun on mistä ottaa... Länsi Euroopan valtiot satsaavat kaupunkiydinvoimaloihin, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuihin. Ilmastoa pelastetaan ja vielä tietenkin atomivoimaloihin luodaan uskoa paremmasta tulevaisuudesta?

Muisto Keijo Kullervo

Sotahan on jatkunut jo vuodesta 2014 lähtien, mutta ilmeisesti siitä tuli näkyvämpää nyt tänä vuonna.
Kadulta löytyi venäläinen tuhoutunut tankki ja 4 palanutta ruumista, joita ei pystytty tunnistamaan, sanottiin uutisissa. Kun ukrainalaiset siviilit varautuivat torjumaan Venäjän hyökkäyksiä polttopulloin, niin kyllähän ne ruumit polttavat - sotilaittenkin ruumiit. Aluksi myös kerrottiin, että ukrainalaiset joutuvat hautaamaan kuolleita siviilejä joukkohautoihin, kun ruumiita ei haluta jättää mätänemään kaduille tai asuntoihin. Nyt ihmetellään niitä joukkohautoja. Eihän venäläistä ja ukrainalaista pysty tunnistamaan ja erottamaan toisistaan, ellei joku sukulainen osu paikalle. Ukraina on ollut hyvin puolustuskykyinen ja aluksi ainakin oletettiin, että venäläisten tappiot ovat valtavia. Varmasti molempia kansallisuuksia niissä haudoissa on, eikä edes dna-tutkimukset paljastaisi, kun venäläiset ja ukrainalaiset ovat niin läheisiä sukulaisia keskenään. Minusta Putinin ja Zelenskin kannattaisi tehdä sellainen sopimus, että Ukraina saa pitää oman alueensa itsenäisenä kokonaisuudessaan ja Krimin niemimaa palautuu takaisin Venäjälle, johon se kuului vielä 1950-luvulla, ennen kuin Venäjän presidentti päätti lahjoittaa sen Ukrainalle autonomisena osana. Zelenski on niin valtavan hyvä esiintyjä, ettei Putinilla ole mitään mahdollisuuksia häntä vastaan. Zelenski on hetkessä voittanut koko maailman puolelleen.

karpalo

Ohhoh, olempas ollut pitkään pois sivustolta, kun Keijokin on sillä välin noin vanhentunut.

Joo, kyllä Esmerkix:n kannanottoihin voin mennä mukaan, historia on ollut juuri tuollainen.

Mutta jos jotakin jollekin ensin antaa, niin mielestäni hieman tyhmää vaatia sitä takaisin.
Tosin Krimin lahjoitus oli Neukkujen aikana, sitä se nyt Putinia pännii, lahjoitus pitäisi perua, mutta siihen näyttää tulevan valtavasti ruumiita perumisen takaajiksi ?

Jos mietin vielä kauemmas asioita, niin Venäjähän myi aikoinaan Alaskan Yhdysvalloille.

Nytkö Putin haluaisi yksipuolisesti perua kaupan, koska se ei ollut tarpeeksi korkealla hinnoittelulla tehty ?

Putin on sellainen, että keksii aina tekosyitä, jotta vois pullistella ja mahtailla. En tiedä, pahimmin uhoavaa isovenäläistä saa etsiä, mutta ei hevin löydä.


Muisto Keijo Kullervo

Minusta Natoon ei pidä liittyä, me 'olemme' jo Natossa?

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 13.04.22 - klo:16:09Minusta Natoon ei pidä liittyä, me 'olemme' jo Natossa?

Muisto Keijo Kullervo

Oletko siis samaa mieltä kuin Venäjän Ortodoksinen päällikkö Kirill, joka suorastaan jumaloi, siis pitää Putinia lähes jumalan veroisena ?

Muisto Keijo Kullervo

Venäjä tietää, että olemme sotilaallisesti, teknisesti täysin Natoon iskostuneet, ei liene epäselvää siitä mitä sopimuspaperiin kirjoitetaan jos jotain kirjoitetaan. Tärkeintä on se, että 'emme ole sodan osapuoli missään vaiheessa'. Olkaamme itsenäisiä, mutta emme itsepäisiä, vaan pyrkikäämme rauhanomaiseen rinnakkaiseloon kaikkien osapuolten kanssa.

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Jeesus = Sana...

Sananvapaus on myös sitä, että voi vapaasti tunnustaa uskonsa ihmisten ja Jumalan edessä?

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Meillä suomalaisilla ei ole paljon sanottavaa näihin uskonasioihin, kun me emme ole Jumalan valittu kansa.
Jumalan valittu kansa saa määritellä uskonnon rajat muille - itse se saa tuhota mielin määrin vaikkapa pakolaisleirejä, joilla on paljon naisia ja lapsia. Se saa määritellä myös oman maansa rajat - yhä uudelleen ja uudelleen. Se saa käyttää myös ydinaseita, jos tarve vaatii. EU:sta Raamatussa ei puhuta mitään. Olisiko Jumala itse noin epäoikeudenmukainen?