Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 4 Vieraat katselee tätä aihetta.

Muisto Keijo Kullervo

#1250
https://yle.fi/uutiset/3-12314941
Yllä Vladimir Putinin lausunto...
Silloin pitää pelätä, jos alkavat Venäjän joukot pakenemaan Ukrainasta kovalla voimalla, amerikkalaisetkin säästelivät sotajoukkojaan 1945 ja lähettivät mieluummin Hiroshimaan ja Nagasakiin atomipommit (eikä Amerikan presidenttiäkkään silloin haukuttu ns. hulluksi).
Elämme kovia aikoja - valitettavasti (olisiko niin kauheata se, että rauhanneuvotteluissa annettaisiin armoa myös hiukan Venäjän maalle)?
Toivotaan parasta - pelätään pahinta? Muutettu vuosiluku oikeaksi..
Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 28.02.22 - klo:08:21https://yle.fi/uutiset/3-12314941
Yllä Vladimir Putinin lausunto...
Silloin pitää pelätä, jos alkavat Venäjän joukot pakenemaan Ukrainasta kovalla voimalla, amerikkalaisetkin säästelivät sotajoukkojaan 1941 ja lähettivät mieluummin Hiroshimaan ja Nagasakiin atomipommit (eikä Amerikan presidenttiäkkään silloin haukuttu ns. hulluksi).
Elämme kovia aikoja - valitettavasti (olisiko niin kauheata se, että rauhanneuvotteluissa annettaisiin armoa myös hiukan Venäjän maalle)?
Toivotaan parasta - pelätään pahinta?
Muisto Keijo Kullervo

Tuo Putinin uhkaus ydinasejoukoista oli kyllä viimeinen niitti. Se oli törkeää. Valitettavasti Ukrainan ja Valko-Venäjän tila ei ole sen kummempi. Koko ajan Ukrainasta näytetään samaa kuvaa kerrostalosta, jota on pommitettu, ties koska. Outoa on, ettei Etyj:n tarkkailijoilta kysytä mitään. Heidät varmaan poistettiin Ukrainasta. Ukraina yrittää myös estää ihmisiä pakenemasta maasta ulkomaille. Myös monet tarkkailijat ovat alkaneet ihmetellä Ukrainan ilmoittamia lukuja kaatuneista venäläisistä. Missä on totuus? Ehkä jossakin puolivälissä. Nyt pitäisi kyllä Venäjältä löytyä vähän järkeä ja antaa niiden Itä-Ukrainan separatistien, jotka haluavat tukeutua Venäjään, siirtyä Venäjän puolelle ja antaa Ukrainan häärätä rauhassa omien ongelmiensa kanssa.

karpalo

https://yle.fi/uutiset/3-12338979

Putinin lähipiirissä olevilla on ollut makeaa.
Sen kuin ajellaan ympäri maailmaa omilla loistoristeilijöillä.

Näin se menee, kun disinformoitu kansa luulee johtajansa olevan heidän puolellaan.

Putin on maailman suurin kähmijä ja esimerkkijohtaja siitä miten asiat käännetään päinvastoin.

Muisto Keijo Kullervo

Vanha totuus: "Ihmisessä asustaa kaksi sutta.
Se susi jota ruokit vahvistuu (silti ihmisessä on koko ajan kaksi sutta - henkisesti)."

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Ainoa asia juuri nyt on se, että kaikki on epävarmaa...

Saattaapa sitä olla tai voi olla olemattakin.

Itse kallistun sille linjalle, että suomalaiset ovat polttaneet siltansa suurelta osin Venäjän suhteen kauppapoliittisesti juuri nyt, että lienee kohtuullista olettaa Suomen siirtyvän länteen päin yhä enemmän poliittisesti?

Ehkä siellä kaukana ryhdytään suunnittelemaan yhä läheisimpiä suhteita Natoonkin - kuka tietää?

Se Nato ei ole mitään sukua suomalaisten aviomiehesi siskolle - luulisin.

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"


Muisto Keijo Kullervo

2014 kirjoitettuna - entä nyt?

"Niin tai näin...
Jos arvostettu Venäjä päättäisi vallata Suomen, olisi se näin kaakkois-suomalaiselle, kuten lappeenrantalaiselle kova, jopa kuoleman paikka... Ei siinä auttaisi natot eikä serkukset?
Siksi olisi hyvä, että suomalaiset päättäjät tekisivät kaikkensa pitääkseen Venäjän ystävällismielisenä suhteessa Suomen väestöön...
Vaikeata tuo jo nyt tuntuu olevan, kun aika suuri osa lähes sylkäisee nähdessään venäläisen jolla ei ole mitään osuutta esi-isiensä sotiin..
Toivon, että ulkoministerimme pysyisi mandaatissaan eikä kärjistäisi Suomen ja Venäjän suhteita tarpeettomasti, mitä nyt Ukrainan lausunnoissa tuntuu valitettavasti tekevän?
Me emme ole syypäitä Ukraina kriisiin millään tavalla...
Oudoksuen..."
K.K.
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Minusta Suomen ulkoministeri on harvinaisen hienosti selviytynyt tehtävistään. Hän pysyy aina rauhallisena ja asiassa. Tilanne Suomen naapurissa on nyt todella vaikea, mutta eihän se oikeuta sitä, että jotkut suomalaiset saisivat kohdistaa vihaansa niihin venäläisperäisiin henkilöihin, jotka Suomessa asuvat. Hehän eivät voi tehdä yhtään mitään tuossa tilanteessa, kun eivät siellä paikalla olevatkaan mahda mitään. Luulen, että Venäjän armeijassakaan ei ole kovin innokkaita Ukrainan hävittäjiä mukana ja siitä varmaan johtuu, että sota ei ole edennyt kovinkaan tehokkaasti Venäjän kannalta. Saa nähdä, mitä tulee tapahtumaan. Toivottavasti sota loppuu pian, ennen kuin vahingot ovat niin suuret, ettei niistä selvitä koskaan.

Muisto Keijo Kullervo

Tuomioja, Erkki Sakari   22.06.2011–29.05.2015
Soini, Timo   29.05.2015–06.06.2019
Haavisto, Pekka    06.06.2019–

Tässä näitä ulkoministereitä...

Muisto Keijo Kullervo

PS. Ilmeisesti joku näistä  sanoi/rumasti
Venäjästä ko. aikana kun noin kirjoitin.
"Tie, Totuus ja Elämä?"

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 13.03.22 - klo:19:21Minusta Suomen ulkoministeri on harvinaisen hienosti selviytynyt tehtävistään. Hän pysyy aina rauhallisena ja asiassa. Tilanne Suomen naapurissa on nyt todella vaikea, mutta eihän se oikeuta sitä, että jotkut suomalaiset saisivat kohdistaa vihaansa niihin venäläisperäisiin henkilöihin, jotka Suomessa asuvat. Hehän eivät voi tehdä yhtään mitään tuossa tilanteessa, kun eivät siellä paikalla olevatkaan mahda mitään. Luulen, että Venäjän armeijassakaan ei ole kovin innokkaita Ukrainan hävittäjiä mukana ja siitä varmaan johtuu, että sota ei ole edennyt kovinkaan tehokkaasti Venäjän kannalta. Saa nähdä, mitä tulee tapahtumaan. Toivottavasti sota loppuu pian, ennen kuin vahingot ovat niin suuret, ettei niistä selvitä koskaan.


Just näin.

Sen lisäksi lähtivät "Soitellen sotaan"- tyylillä. 60 km pitkä letka tankkeja. Yhdessä tankissa lienee 2-3 miestä/poikasta, siis asevelvollista, koska reservejä ei ole käytetty.

Tulee nälkä, polttoaineet loppu, vessahätä yms. Letka pysäksissä päiväkausia, mistä saadaan ruokaa ?
 Hesburgereita, tai "Mäkkäreitä" ei ole tien varsissa, poikia pelottaa, minne ollaan menossa, heillekään ei ole kerrottu, alkaa tulla tappioita, kavereita kuolee ympärillä ei se ole niin paraatimarssia nyt niin kuin Kremlin edustalla.

Noin sitä mielessäni arvioin, että miksi hyökkäys ei edisty, siellä on niin kova vastarinta Ukrainalaisilla, omaa kotia puolustetaan.

Kauempaa ammutut ohjukset vaan tuottavat turhaa tuhoa ja tuskaa. Olipas kauhea Idea Putinilta, mitähän mies kolossaan mietiskelee ?

Muisto Keijo Kullervo

Jos Venäjä ei saa kunniallista rauhaa aikaseksi, saattaa Vladimir Putin epätoivossaan käyttää atomiasetta ukrainalaisiin?
Varsinkin kun joutunee lähtemään Ukrainasta häntä koipien välissä pois...
Pelkään
Muisto Keijo Kullervo  
"Tie, Totuus ja Elämä?"