Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Esmerkixin ketju

Aloittaja Esmerkix, 18.04.15 - klo:16:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Tänään oli minunkin rokotteensaantivuoroni. Astra Zenecaa annettiin ensimmäinen pistos.
Saa nähdä, tuleeko sivuvaikutuksia. Toivottavasti ei pahoja kipuja tai muita oireita ilmaannu.
Parasta olisi, jos rokotteet tehoaisivat kunnolla tuohon pandemiaan ja se laantuisi ensi kesään mennessä, kun vähitellen kaikki aikuiset on rokotettu. Lycka till!

karpalo

Joo, rokote on saatu.

Sain Pfizerin nestettä. Seuraava annos 13.06.2021. Odottelin viime keskiviikkona vaimoa parkkipaikalla rokotuksesta.

Juttelemaan tuli tuttu mies, kertoi saaneensa myös Astra-Zenecan piikin. Sanoi sitten, että pari päivää sen jälkeen oli tuntunut jalkapöydässä jotakin kummallista.

Päädyimme molemmat siihen, että se oli luulotautia.

..........

Hyvää vointia toivoo Outomaalta tuttu tsemppari !!

Juulianna

Pizer. Ei tuntunut mikään. Kaksi viikkoa täynnä. :)
Niin kaunis on maa,,

Esmerkix

Hyvä juttu. Minulla nyt jo yli kolme päivää, eikä mitään sivuvaikutuksia ole havaittavissa.
Toivottavasti jatkuu näin ja immuniteetti kasvaa... :)

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 10.04.21 - klo:10:25Hyvä juttu, että outomaalaiset on rokotettu, sama täällä. Ei tuntunut miltään paitsi, että iltaisin muutman päivän ajan iho oli kananklihalla, vaikkei kuumetta ollut nimeksikään. Ja teki mieli aikaisemmin ns, yöpuulle!

Kiva nähdä näitä proiiileja taas.. tahtoo jäädä nämä foorumit vähemmälle ja unotuvatkin pitkäksi aikaa. Silti kultaiset foorumiajat kyllä tulevat mieleen välillä ja miten tämä kaikki alkou yli 20 vuotta sitten. Näkökulmalla aloitin ihan sen alkumetreillä v. 1999 ja vähän sitä ennen olin jo eräällä ulkosuomalaisten foorumilla.

Mukavaa kevään jätkoa teille, vaikka eilen satoi kuulemma paksusti lunta Pohjois-Pohjanmaalla vaikka joen tulsvimista siellä odotettiin. Siskon piti hakea maitotonkat ja sun muut kesän koristeet taas sisälle. He asuvat yhä anoppilan entisessä talossa maalaisidyllissä. Ei tee kuulemma mieli kirkonkylälle rivitaloon asumaan, ja eihän se kovin kaukana olekaan.. pienet ympyrät :)


Kiitos samoin. Talven tuntu rimpuilee yhä täällä Suomessa ... Aina välillä sataa lisää lunta, ettei vaan talvi hellittäisi. Osa kukkapenkeistä edelleen lumen alla. Viipyilee vähän samalla tavalla kuin tuo pandemia. Linnutkin miettivät, että tekisikö tänä kesänäkin pesän pihapönttöön vai eikö. Matala vesiallas laitettiin pihalle, kuten joka kesä ja siinä on ahkerasti linnut uineet ja orvat ja linnut käyneet juomassa. Täällä ei ole lähellä mitään vesialueita, ei ojia eikä lammikoita, kuivaa soraharjua vain... ja siksi eläimille tuollaiset vesipisteet ovat tärkeitä.


Esmerkix

Oikein hyvää isänpäivää!
[/b][/i][/color]

Esmerkix

Kylläpäs on olleet liukkaat kelit muutaman päivän ajan. Lähdin kävelemään harjulle kohti kahvilaa ja en uskaltanut laittaa piikkikenkiä jalkaan. Muksahdin pahan kerran, mutta onneksi ei kovin pahasti käynyt. Suosittelen nyt piikkikenkiä kaikille jalkaan ulkoillessa. Oppia ikä kaikki!

karpalo

Hyvä kun selvisit noinkin pienin vaurioin.

Täällähän olisi aivan hiljaista, kun tälläkin hetkellä olet kantavista voimista sieltä aivan parhaasta päästä, jollet aivan paras.

Kirjoittajat ovat haihtuneet vuosien saatossa, ikä varmaan alkanut painaa ?

Pikaista kuntoutumista toivoo karpalo.

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: karpalo - 20.12.21 - klo:16:58Hyvä kun selvisit noinkin pienin vaurioin.

Täällähän olisi aivan hiljaista, kun tälläkin hetkellä olet kantavista voimista sieltä aivan parhaasta päästä, jollet aivan paras.

Kirjoittajat ovat haihtuneet vuosien saatossa, ikä varmaan alkanut painaa ?

Pikaista kuntoutumista toivoo karpalo.
Kiitos, Karppis!
Polvessa on vain pieni mustelma. Ei enää kipeä. Muutoin ei sattunut. Onneksi! ;D

karpalo

Totta, mikä totta.

Joo ja hyvää Joulua sinulle ja kaikille muillekin, jotka vielä yrittävät pitää saittia pystyssä.