Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 5 Vieraat katselee tätä aihetta.

Muisto Keijo Kullervo

Kun ja 'jos' paperi - ja selluteollisuudessa vienti tulee kannattavammaksi, nykyisen hallituksen toiveena on, että kaikki muu liike-elämä ei -myös työläiset - kohota palkkavaatimuksiaan yli vientiteollisuuden palkanmaksuvaran prosentteina? Tuntuu julkisen talouden näkökulmasta kohtuulliselta? Kyseessä olevaan on ajallisesti vielä pitkä matka - monta kuukautta - uskon.
Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Maailmanpoliittinen tilanne on kauhistuttava - kenellekään valtiolla ei ole absoluuttista turvaa - ei edes aseista - uskon...

Esimerkiksi Suomella ei olisi hädänpäivääkään eikä velkaa olisi miljardeja, mutta kaikki liikenevä raha pannaan aseisiin kun pelätään sitä tai tuota.

Noin tekevät kaikki maat niin idässä kuin lännessäkin.

Jos kaiken lisäksi pelottelun lisäksi otetaan jossain myös atomiaseet käyttöön voidaan olettaa, että seuraava pamaus on varsin suuri?
Taisi ainakin itse Albert  jossain historian vaiheessa sanoa, että neljäs maailmansota soditaan kivillä ja kepeillä - tai Linnunradassa nähdään tähden räjähdys jopa Andromedan mahdolliset asukkaat havaitsevat sen?

Sodittelu voidaan lopettaa vuonna 2024 - ei kahdessakymmenessäneljässä tunnissa kuten Donald Trump vahingossa sekoili - uskon...

Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Kyllähän tämä sodalla pelottelu on kamalaa. En ihmettele, että niin monet ovat halunneet päästä pois reservistä. Sotahan olisi tämän maapallon viimeinen, sillä ydinaseita on kaikkialla niin paljon, että maapallo tuhoutuisi, eikä elinkelpoista aluetta enää löytyisi, kun tuo Afrikan eteläosakin on jo ennestään elinkelvotonta aluetta. Kyllähän tuo "Jumalan valittu kansakin" yrittää tuhota 2,5 milj asukkaan alueen lopullisesti, mutta onneksi ei sentään ole käyttänyt vielä ydinaseita. Niin monet nuoret ihmiset elävät jo kauhun partaalla. Ei tee hyvää mielenterveydelle.

Muisto Keijo Kullervo

Mikä on ns. kadotus?

Onko se olemattomuus - utelen?

Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Juulianna XL

Minä kadotin viime yönä yläleuan hampaat, siis proteesin. :-X
Moi !


Muisto Keijo Kullervo

#1665
Mitä mieltä olet alla olevan linkin sisällöstä?

https://sites.google.com/view/keijokullervonsivusto/home

Muisto

PS. On merkityksellistä se, että 'lukeeko' edellä olevan tai tunteeko ko. sisällään tai ulkoistaako edellä olevan itsestään.
Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä?"

karpalo

Minusta "kadotus" on eräänlainen viemäri johon kyllä menee tavaraa hukkaan muitakin kuin tekohampaita ??

Uskon niin ?

Esmerkix

Minusta kyllä tekohampaiden kadottaminen on aika pikkujuttu verrattuna esim. muistin kadottamiseen.
Vai mitä mieltä oleette?

karpalo

Joskus tulee vakuutusyhtiö mukaan "Kadottamiseen", siis hukkaamiseen.

Taannoin työkaverini hukkasi kotona ollessaan silmälasinsa. Etsi niitä joka paikasta, huononäköinen kun oli, niin ei niitä heti löytänyt. Huoahti..Istahti hetken kuluttua keittiön tuolille, kuuluis risahdus lasit menivät rikki, hän oli istunut niiden päälle.

No, mutta kun hänellä oli kotivakuutus, niin hän meni vakuutusyhtiön pakeille. Sitä kautta hoitui veloituksetta uudet lasit.

Annas olla, kun aikaa kului, niin hänellä kävi sama lasien unohtelu ja rikkoutuminen toisen kerran.

Tällä kertaa vakuutuksesta kerrottiin  "Kiitti, mutta kyllä nyt riitti", ei tullut korvausta ??

Miksi ei ? Eihän vahingosta aina viisastu ?

Esmerkix

Toistuva silmälasien rikkoutuminen voidaan katsoa tahalliseksi vahingonteoksi, siis että henkilö haluaa uudet lasit ja rikkoo entiset, jotta saisi uudet, kentien uusin vahvuuksin ja hienommat sangat. No, tiedä häntä...
Onhan nuo vakuutussäännöt joskus vähän epäselviä. Esim. kun naapurin puut kaatuivat meidän mökin katolle ja rikkoivat katon, niin maksu olisi pitänyt mennä meidän vakuutuksesta, eikä metsänomistajan.