Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Juulin Ikioma

Aloittaja juuli, 13.08.12 - klo:17:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juulianna

#1340


Kiinasta se lähti. Von Corona.
Aluksi suhtauduttiin niinkuin ei se meitä koskisikaan. Ilmanmuuta oletettiin ettei se meillä saa otetta. Tuonne liikakansoitusmaihin se asettuu riehumaan. Annettiin hyssytellen maskiehdotuksia, liikkumisvaroituksia yli 7- kymppisille. Kehoitettiin opettelemaan oikea aivastustapa jne..
Oltiin lintukodossa johon mikään suurtuho ei yllä. Hymisteltiin.
Äkisti huomattiin kuinka asianlaita todellisuudessa oli. Corona riehui.  Nyt ilmestyi mahtava määrä johtajia, asiantuntijoita sunmuuta merkkikansaa selittelemään miten nyt kun homma lipesi hanskasta toimitaan. Nyt ilmestyy kieltoja, pakkoja, huomioonottamisia jotka olisi jo ensimerkit huomattua pitänyt saattaa voimaan. Olisiko pitänyt ottaa malli niistä maista joissa jyrkät rajat oli vedetty. Ei viikon ja kahden, kuukaudenkaan varotoimenpiteet, ne vapaaehtoiset tehonneet. Kun tietojen latelijoina on mahtava määrä tavallista kansaa ylempää populaa saa koronakin arvon , von. Miksei ei ole koottu paneelia jossa olisi edustettuna maalareita muurareita , koti-äitejä, kaupan kassoja ym. joita luulisi tuhon myös koskevan, jopa ensisijaisesti. Onko ylijohtaja pöytänsä takana suuremmassa vaarassa kuin kaupan kassa joka asiakkaita aamusta iltaan palvelee ja kaikenmalliset aivastukset vastaanottaa. Onko maahanmuuttajien rokotus, niiden jotka käpsivät ilman maskia ja seurustelevat vain toistensa kanssa  vakisuomalaista tärkeämpi. Samanlailla me alkukansa levitämme coronaa.Suurempaa ihmetystä herättää kuitenkin se että vastustetaan maskin käyttöpakkoa tai paremminkin lakia ynnä tiettyjen kokoontumispaikkojen sulkemista. Ynnä rajoilla tarkistusta. Mitä ajattelee ihminen kun kuljeksii ilman suojaa tämän tappajan alueella. Eipä voi muuta kuin todeta että itselleen sika kiusaa tekee kun kottinsa kaataa.
Voitaisinko olettaa että kun corona on saanut urakkansa valmiiksi kehittämällä yhä uusia muotoja luo oman maailmansa kun  entinen malli enää ole esteenä.
Ei tarvitse enää maskipakosta valitella.

juuli
Niin kaunis on maa,,

Juulianna

Niin kaunis on maa,,

Juulianna
AAMUNKOITTO

Me näimme sen
satojen mustien alkujen jälkeen.
Me tiesimme vain mitä vanhat kertoivat
ennen planeettasotia.

Helios nousi valtamerestä
aina uuden alun alkaessa.

Kun planeettasodat päättyivät
Helios ei enää noussut.

Nyt se oli palannut.

Me pelkäsimme.
Pelkäsimme palaisivatko planeettasodat.

Pelkäsimme näkisimmekö Helioksen laskun.


juuli-21
.
Niin kaunis on maa,,

Esmerkix

"Nyt on minun vuoroni loistaa taivaalla", sanoi aurinko. Se taitaa olla tiputtanut kuun tuonne laineisiin. Upea taivaanranta. Kalpea kuu sen kyllä pilaisi.

karpalo

Loistaisin kuin aurinko, jos tärppäisi edes kerran €uron panoksella 8-tason kenosta kaikki oikein.

Rapsahtaisi 10 000 € tilille suoraan.

Nyt on tullut vain kaksi kertaa seitsemän oikein.

  - Noh 240 € sait kerralla, rahaa se on sekin ja iso raha eläkeläiselle sanoi kuu ja loisti kumottaen ja nauraen yhdessä laskevan auringon kanssa.


Juulianna

 

Oliskohan liian hätäisesti toimittu tässä Natoon hinkuamisessa. Meillä puhuttiin aiemmin tästä mutta se hiipui kunnes Venäjä varoitti meitä liittymästä ja hyökkäsi Ukrainaan. Mutta me emme ole Ukraina ja me emme voi juosta soveltamassa kaikkia nykysotia omaan tilanteeseemme.
Silloin natoliittymä - asia ponkaisi pintaan suoranaisena natoriehana. Mitään muuta ei kuulla eikä nähdä. Unohtui koronat ja muut. Sinne on päästävä maksoi mitä maksoi.  Ja maksaa se. Noin 50 miljoonaa / vuosi.
Minä hamassa lapsuudessani muistelen kuulleeni sellaisestakin asiasta kuin rauhanneuvottelut. Kukaan muu ei ilmeisesti muista. Vieläpä luulen kuulleeni että voi etukäteen sopia että lopetetaan uhkailut puolin ja toisin ja lyödään ylävitoset. Ei enää irvistelyjä aidan raosta. Vaan unohtunut on tämä muinainen tapa jonnekin kivikaudelle missä käytiin vielä naapurin porukan luolaan ryöväämässä ihan sukkelaan. Meillä ei kai sentään naapuria syöty.
Nyt sanotaan että myöhästyttiin aikoinaan Natosta mutta nyt olisi voitu virvoitella tämä muinainen rauhantekotapa. Siinä väittömästi Ukrainan sodan alkaessa meillä sännättiin kaikenlaisiin ulkomaihin Naton ilosanomaa julistamaan vakkei vielä päästykään jäseneksi. Olisi ensin voitu ehdotella Venäjälle rauhaa vastaisuuden varalle.
Olisi ainakin yritetty ja nähty miten käy.
Tästä ei kuitenkaan kukaan edes hoota henkäissyt. Nämä seuramatkat ilosanoman vientiin kavereita morjenstamaan ja halimaan  on yhtä tyhjän kanssa. Mistään ei saa turvatakuita ennenkuin olet jäsen. Ei uskota vaikka Nato sen ilmoittaa olevan mahdotonta saada ennen jäsenyyttä vaan pitää sännätä USAhan asti niitä itkemään. Tarjotaan jotakin diplomatiaa muttta sille Venäjä ainakin viskoo huopatossuilla.
Lisänä on se ettei näiden natomyönteisten politiikkojen vastaus ole millääänlailla sitova. Siis nykyisillä politiikkojemme turistimatkoilla.
Vaikka nyt itku silmässä halitaan ja luvataan kyllä -  vastausta Natoon pääsemiseksi ei mikään ole varmaa. Joku tai jotkut eivät ehkä haluakkaan rikkoa hyvä välejään Venäjälle kun on niin hyvät kauppasuhteet.
Ja yksikin- ei - joltain maalta estää meidän Natoon pääsyn. Esim. Espanja soutaa ja huopaa. Toisia ei kiinnosta kantaansa julistaa. Kroatia sanoi ei kun pitää ensin hyväksyä heidän maajakojaan.
Yhtään ei ole kerrottu halaistua saati kokonaista sanaa siitä mitä Nato meiltä muuta kuin rahaa vaatii.  Pääseminenkin on hyvin epävarmaa vaikka haku sinne on ainakin nyt melkein varmaa. Mutta mitä enemmän mekkaloimme natohakemustamme sitä enemmän Venäjä suuttuu ja hankaloittaa elämäämme.
Ja kun sen viimein lähetämme ei Venäjä sitä purematta niele. Suorastaan raivostuu.
Se ainakin on varmaa. Eikä Venäjä ole niin heikko mitä meille uskotellaan.
Ja meillä itketään.

juuli
.
Niin kaunis on maa,,

Juulianna XL

Mitä sitä pitäisi tehdä jotta tänne joku ilmestyisi. Saisi taas....! ;D
Moi !

Esmerkix

Tuolla Kantapaikassa näyttää olevan vilkasta keskustelua. Monet ovat siirtyneet sinne.

Juulianna XL

Yksinään täällä hommailee.
Moi !

Esmerkix

Käyn täällä joka päivä katsomassa, mutta eipä täällä paljon muita näy.