Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Juulin Ikioma

Aloittaja juuli, 13.08.12 - klo:17:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Juulianna

Niin kaunis on maa,,

LexA

"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Juuliannajuu.
Niin kaunis on maa,,

Juulianna

#1333


Nyt se alkoi vorostelu  tiekkarin sisuksista. Onhan noita vakoilujutttuja ollut, on lennetty täyttä karkua  Vennäinmaalle Punaiselle torille ilman että kukaan huomasi. Siitä nähdään kuinka helppoa on nykyisin matkustelu. Joitakin muitakin  mitä en muista kuin hämärästi. Vaan ei silloin kai rohmuttu meikeläisen tietoja. Ei niissä mitään rohmuamista ollutkaan.
Nyt sitten mikäli meikän tiedot ja pankkitiedot on joutuneet voron tai vorojen käsiin siitä seuraa että onkin toiset olot kuin ennen. Nyt saa pelätä josko tulee laskuja esim. halkomoteista, uudesta autosta, Bahaman lomasta jonka olen tehnyt. Tosin en itse muista. Sillä ei merkitystä ole sillä muistamisella koska minun tiliäni niistä veloitetaan. Ei pankki usko etten olisi tehnyt esim. Bahaman lomailua kun kaikki numerot ja merkinnät joita en tiedä mitä ne on täsmäävät niin tietoihin mitä heillä minusta on. Lisäksi minua ei oltu nähty liikkuvan  ollenkaan Bahamaoleilun aikana kartsalla. Ei merkkaa mitään vaikken muutenkaan koipirepsun ja nyt koronan takia liiku.Jos tämä, nämä vorot saadaan kiinni heillä on ilman muuta maski. Koronan takia tiettty. Jos onnistuu vallesmanni jokusen naamakuvan menneiltä vuosilta haalimaan niin miten sitä voroa tunnistat kun nykyisin kuleksii naamarilla. Ei millään voi silmien sijoituspaikasta päänupissa  mitään päätellä kun ei edes nenä näy. Joten ei muuta kuin postia vaanimaan jotta selviäisi muutkin tekemiseni sen tietovoroilun jälkeen. On ihan saletti ettei minuun kohdistavu laskutus tähän lopu.
On tää vaan ihan kauhiaa,,,

juuli
Niin kaunis on maa,,

Juulianna


Löytyi tämmöinenkin isänpäiväkuva.
juuli
Niin kaunis on maa,,


Juulianna
ISKANPÄIVÄ

Se on tänään suuri juhla, Iskojenpäivä. Siis ei äLLää eteen.
Mukulankunta, omat enkulit että naapurien on tämän hyvin tarkkaan tiedostanut. Kerran vuodessa, lukuunottamatta joulua on mukulakunnalla mainio mahdollisuus esittää lahjatoiveitaan. Äitienpäivä on siitä hankala esityspäivä ettei silloin millään ilkene. Paitsi Pikkuveikka joka kerran antoi äidille äitienpäivänä punaisen, pienen  tipparasvakannun polkupyörän kettinkeihin lahjaksi. Veikka oli juuri saanut uuden polkupyörän.
Mutta nyt kehtaa.
Maalla asuva iska  on ängetty edellisena päivänä  saunakamariin. Kaupugissa asuvalle  harkitaan jopa vessa-evakuointia kunnes huomataan että muillakin on sinne asiaa. Kaupunkilais-iska vaaditaan hurjilla uhkauksilla, päähän putoavilla palavilla kivillä ynnä muilla vastaavilla istumaan koko ilta olkkarissa. Keittiöön on ehdoton porttikielto.
Ja niin istuu iska olkkarissa kun keittiössä häärää koko muu pesue.
On saatu aikaan muutama mahtava riita jotka koskevat melkein jokainen kakkutaikinan nuolemista. Kuka saa ja kuka viimeksi nuoli. Tästä iska päättelee jotta kakkuja tulee useampi. Iska ei mene keittiöön vaikkka tekee itsekin mieli nuolla. Iska istuu ja tuijottaa telkkua jota kylläkin muinakin iltoina tekee. Ohjelma vaan sattuu niinkuin muulloinkin olemaan tylsää. Mutta sen korvaa moninkerroin keittiön ei-tylsä mekastus.
Ei siis poikkkeus.
Mutta aamu on.
Iska on täydessa muka-unessa kun kiljuva inkkarilauma rynnii sängyn viereen . Nuorimmainen sänkyyn. Ojennetaan ruusu.  Kiskotaan pyjamanhihasta puoliherännyt, ristisilmäinen  iska kahvipöytään keittiöön. Ei uskallettu kantaa sänkyyn kahvitarjotinta. Kerran kun kaatui tulikuuma kahvi iiskan syliin.

Istuudutaan kahvipöytään.  Paitsi Haukku joka kuolaa kuopuksen vieressä. Nyt ei karjaista häipymään.
Lauletaan iskalle hyvin moniäänsesti  sama kuin äidille eli - sä kasvoit neito kaunoinen -. Varmuudeksi, toiveiden suhteen, kuopus esittää yksinlauluna - pupujussikat, pupujussikat, ne lystikkäitä on -.
Iskalta tipahtaa kyynel. Kuopus huomaa ja pillahtaa poruun, kun iskaan varmaan sattui. Kun kuopus hiljenee on paras mahdollinen hetki esittää iskalle toiveet. On menneet nämä lahjatoiveiden esitttäjät vähän päivissä sekaisin. Nyt kun ei ole joulu.  Kauko-ohjattava helikopteri, uusi tiekkari, seriffipuku, uusi 22 -  vaihteinen pyörä.
Iska ei sano mitään. Hokee ainoastaan yhtä lausetta ,,, katsotaan,,, katsotaan ,,,
Saa äiti päähänsä jotta on sopiva hetki, ilma,  lähteä iskanpäiväajelulle. Tungetaan kaikki autoon jossa kuopus saa etupenkkipaikan vetoamalla jameksien ryppääntymiseen. Tästä seuraa muiden mukuloiden kova-ääniset protestit.

On pakko pysähtyä pissalle  tiheän kuusikon viereen. Haukku, joka on ängennyt puolisalaa revohkaan mukaan vaatii ulospääsyä sekin. Mennään kukin oman puun juurelle ,,,  hipsitään autolle kun asiat on hoidettu.
Puuttuu vain yksi, Haukku.
Uudestaan kuusikkoon.  Kaatosateeseen. Hurja huuto ja vihellyskonsertti alkaa. Ei löydy,  ei tule Haukku.
Sensijaan tulee pimeä. Lisäksi alkaa lisää sataa. On pakko ainakin hetkeksi palata autolle. Kuopus parkuu taas täysin palkein.
Kun autolle litimärkinä kömmitään huomataan, -- siellähän se Haukku takapenkillä istuu. Oli jäänyt ovi  vahingossa auki. Takapenkki ynnä muukin autossa on läpimärkää.
Ilo on mukuloilla rajaton, unohtuu koko Iskanpäivä.
Iskan mielestä saisi unohtua kokonaan.

Ne on rajuja juhlia ne.
Ottaa pahasti voimille.

Silti ,,, oikein  kivaa Iskanpäivää.

juuli
Niin kaunis on maa,,

Juulianna
PYYNTÖ

Pilvet tummat taivaalla purjenti
kesän ne tieltään sysi.
Syksyn myrskytär matkaan lähti
pieneen metsikköön suuntasi.

Se raastoi puita se oksat katkoi
kaiken raivolla   tuhosi.
Lehdet pilviin lennätti
minkä mihinkin viskasi.
kukat viimeiset tallasi.

Saapui luokse keltaisen koivun
pieni lehti oksalla odotti.
Se myrskyttären tulevan  kuuli
sille  kuiskasi:
"Vie minut luokse sinisen penkin
meren rannalle.
Siellä on vesi tyyni
rauha lumitähtiä odottaa. "

Lehti pieni on penkillä yksinään
vain kastepisarat seuranaan.
Saapui huntu valkoinen
pitsimekkoon verhosi.

Vain kastepisarat heräisi.


juuli
.
Niin kaunis on maa,,

JuuliannaMukavaa joulunalusaikaa.

t:juuli
.
Niin kaunis on maa,,

Juulianna
Tähä mie keräsi suunnillee kaikk mitä pittää olla mukan ko männee  terveyskeskuksee. Miul o mone vuue kokemus koipirepsu takkii.. Siin o  perusrasvaa, avviis ainotossuu eristeeks ( sanomalehtii eristeeen , ihastuttii ikihyviks ko heiä tukkeet o kalliit se nestee erirykse takkii ),  päresiterulla, harsositerulla, taskulamppu ko tullee katkoi, känny jos sattuu jot pittää soittaa appuu 112 hoito aikan,  vihannesveitsi jos o vihannes  tai  tullee semmoseks. Nii ja tietyst reppu mihi kaikk mahtuup.

Miust ko o alkant pikkuhiljaa tuntumaa jot ainkaa osa näist tietäjäakoist siel keskukses ei oo ajatasal ollekaa.

hauhau,,,

juuli
Niin kaunis on maa,,

Juulianna

#1339


Tässä kolme tarviketta minkä käyttö tuottaa jonkinmoisia vaikeuksia, jopa vaarallisia käyttäjälleen.

Ensin tulitikut. Kun tikun raapaiset katkeaa se alvariinsa kahtia ja palava pää lentää hevon kuuseen. Tai siis asuntoosi jonnekin mitä et ehtinyt huomata. Nyt sitten kyykkimään ja tutkimaan sohvanaluset, nurkat, syynäämään kaikki piilossa olevat paikat mitkä palava tikku taatusti löytää. Syynääminen on itse asiassa ihan turhaa. Odotetaan vain mistä alkaa sauhu nousta. Pahempi on juttu jos se omalle pyhäkoltulle parkkeeraa.
Ihoteippi jota ei saa  juuttumaan ainakaan tässä ruskeassa mallissa. On niin ihoystävällinen. Kummassakaan, et valkeassakaan et saa käsivoimin poikki kun pitäisi sitoa harso. Jos et ole  katkonut valmiiksi pätkiä purkenee harsoside saksia tavoitellessa.. Ala sitoa  uudestaan.
Käsidesi joita on mm. tereyskeskusten käytävillä . Antavat ainakin metrin suihkun. Jos on suunnattu itseesi päin niinkuin pakko olla käsiin suihku lentää ohi käsien pyhäkoltullesi ja tekee melkoisen pläntin millä koltulla sitten kesäaikaan ainakin ilman takkia palailet pois sairaalasta ihmisten tuijoteltavana kun se pläntti on semmoisessa tietyssä paikassa,
Kasvomaski joka ei pysy paikoillaan vaan tuppaa väkisin aina silmille. Saat yhtenään olla nykimässä pois tätä näköestettä. Hengenvaarallinen ainakin autoillessa . Jos ei tule korona tulee kolari.
Vaikka  miten valittaa ei tapahdu mitään. Joten sytytetään tulipaloja, irroitellaan siteita, ruikitaan käsidesiä pitkin ja poikin. Ajetaan kolari maski silmillä..
Mutta minkäs teet.
Et yhtikäs mitään.
juuli
Niin kaunis on maa,,