25.01.22 - klo:18:32

Uutiset:

Outomaa on outo maa.


Testimaan tarkoitus

Aloittaja Slörde, 17.09.08 - klo:23:55

« edellinen - seuraava »

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

S

Ainahan kaikesta esitetystä voi löytää jossain raossa kaksimielisyyksiä. Vihjailevaan sävyyn esille pantu sana saattaa nousta jonkin asiayhteyden välissä vaikka minkäläiseen potenssiin.

- Kaikki on siis kiinni tulkitsijan korvien välistä - ei niinkään jalkojen. Vaikka siitä mistä milloinkin asianhaarat riippuu, siitä puhettakin piisaa. Reikäinen todellisuus roiskahtaa silmille usein melko ronskilla & härskilläkin tavalla...!!!

- Tiedon jyvät versovat viisautta -

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: S - 21.09.08 - klo:19:57

- Kaikki on siis kiinni tulkitsijan korvien välistä - ei niinkään jalkojen.


Näin juuri, osuit asian ytimeen!

.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Varmaa ei kuitenkaan ole osuko vai upposiko, tai tekikö kumpaakin. Ydinasia kuitenkin on, että suotavaa olisi ymmärtää asioiden kaikki puolet, ennenkuin voi vetää edes jonkinlaisia yhteyksiä johonkin kiinteään asiayhteyteen, missä on edes vähänkään perää...
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

THL tiedottaa

Heh, onko ensin otettava osaa nettisivustollesi johtavan polun varrella olevaan älykkyystestiin, jotta voisi nähdä sinun omat tekeleesi?

http://www.webbisivu.com/mainos.aspx?url=/hm_page.aspx?pageId=4570

Toinen heh!
Sieltä mikään älykkyystesti tai -tutkimus edes tullut vastaan, vaikka ikonissa näin väitettiin. PAH!

Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Heh... heh; hekotuttaa varmaan enemmänkin, jos noihin älykkyys/älyttömyystesteihin lähtee vastaamaan. Eivät ne mitään sisäänpääsykokeita kuitenkaan ole, vaan pelkkiä kiusallisia sinänsä vaarattomia mainosbannereita, joista ei pääse eroon sitten millään ilveellä. Ilmainen on aina ilmaista, ja sen myötä joutuu sietämään kaikenlaista ylimääräistä sälää sivuillaan!

- Tiedon jyvät versovat viisautta -


THL tiedottaa

Niin, niin, mitäs niistä, mutta kun niille sun sivuilles ei pääse ei sitten millään!   :-\
Koetin tuosta profiilistas www-kohdasta ja sit siitä eteenpäin -- ei mihinkään mennyt. Vain ne kaksi mainosbanneria näkyivät.

Mun koneessa on varmaan joku "vastakulttuuriesto" tai jotain sen suuntaista.     >:(

.

Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Ilmeisesti on jotkut estot, tai rajoitetut sivustot siellä päässä koneessa päällä, kun ainakin itse pääsen sivuille, klikkaamalla ylhäällä olevaa jatka sivulle linkkiä.

Tai sitten se on selainkohtaista, miten millekin sivustolle pääsee. Muuta selitystä tälle en keksi, mutta harmi tietenkin sinsänsä, jos blogiini on hankala päästä. Se ei tietenkään ole mikään itsetarkoitus, vaikka mainokset hyppivätkin silmille aina kun sivuille yrittää, paitsi silloin kun on jo välimuistissa kerran saanut sivut auki.
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: S - 22.09.08 - klo:18:08
Ilmeisesti on jotkut estot, tai rajoitetut sivustot siellä päässä koneessa päällä, kun ainakin itse pääsen sivuille, klikkaamalla ylhäällä olevaa tästä sivulle linkkiä.


Juuri tuota klikkailin hiiren nuoli punasena. Ei mitään tulosta!

Tässä päässä ei oo kyllä mitään päällä. Haluatko toristeet?
.

Ei noista muiden puheista kannata välittää.

THL tiedottaa

Minen pääse eteenpäin... syy voi olla tietenkin se, että olen vieraalla koneella. Sattuneesta syystä omani meni pimeeks... Tästä vieraasta kun en tiedä, mitä estoja tässä mahdollisesti on... ehkä kone aavistelee ja haistelee pornoa?    ;D


.
Ei noista muiden puheista kannata välittää.

S

Ei voi mitään, jos jotkut eivät kaikesta huolimattakaan pääse Scomyn mystiseen maailmaan. Hyvä että edes jotkut sinne pääsevät, onhan siellä vierailtu jo yli tuhat kertaa n. vuoden aikana. Niin mystinen se systeemi sitten näköjään on, että joillakin tuottaa valitettavasti vaikeuksia päästä sivustoille ohittamalla ensin mainokset. Ikäviä sivujuonteita, joita ei vielä sivujen perustamisen aikaan ollut, ainakaan tässä mitassa kuin nykyisin...?!
- Tiedon jyvät versovat viisautta -