Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 4 Vieraat katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 20.10.21 - klo:12:59Harmittaa tuo perussuomalaisten välikysymyskeskustelu kun se näytetään televisiosta juuri 'Itsevaltiaiden' aikaan.
varsinkin kun 'Itsevaltiaat' saavat väistyä välikysymys keskustelun tieltä tv ykköseltä.

No! ehkä kohta huomenissa ollaan viisaampia siitä mitä ko. välikysymyskeskustelu on saanut aikaan Suomessa?

Uteliaana

Muisto Keijo Kullervo
No, kaipa ne vastustavat sitä perheiden yhdistämistä. Pitävät sitä vaarallisena, mutta ehkä vaarallisempaa vielä on se, jos perheitä ei sallita yhdistettävän. Jälkeläiset saattavat hautoa kostoa - ehkä - niitä kohtaan, jotka jättävät esim. lapset vieraaseen maahan ilman toista vanhempaa tai kokonaan ilman vanhempia.

karpalo

Sitten on se vaihtoehto, että sieltä lähetetään lapsia aivan tahallaan ensin tulemaan yksinään.

Siinä sitten kun "perheitä" aletaan kokoamaan ja yhdistelemään niin pääsee kivasti radikaalikin Isis taistelija livahtamaan sisään kostomielessä kristinuskoisille väärille ihmisille.

Mikään ei ole niin nerokas, kuin ihminen yrittäessään väen vängällä saada patoutuneen vihansa purettua johonkin kohteeseen.

Muisto Keijo Kullervo

"Jeesus kuollut tie todistus." Sanotaan Uudessa Testamentissa ja Suomen Kielen taajuussanastossa: "Tulla te Jeesus elää..." Siis kuoleman jälkeenkin on elämää...
Muistutuksena linkki alla...
Muisto Keijo Kullervo

https://scontent-hel3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/12112335_969674333090930_300519599704505901_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=XAOOCV0QLDIAX9gjAFM&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=7b2c05c63ffad3c0d46e35feb0516e0b&oe=61995428
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

^ tie/toi/suus
Jeesuksen ristiinnaulitsemisen aiheuttivat toisella tavalla 'uskovat' aikoinaan?
Onneksi nykyään saa uskoa miten haluaa sillä meillä on uskonvapaus olemassa laissa ja kirjoituksissa.

Hyvää päivän jatkoa...

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Sitten vielä:

Olen ammatiltani ollut paperitehtaan kuorimonhoitaja.
Kuorimolla kuoritaan ja pilkotaan kuusipuut määrämittaisiksi ja kuljettimilla sitten siirretään paperitehtaan tarpeisiin.

Oleellista On, että paperitehtaassa jauhetaan määrämittaiset kuusipätkät jauhimilla puumassaksi josta valkaistuna tehdään vitivalkoista paperia ja eri painokoneiden kautta kuluttajille edelleen jalostettavaksi myyntituotteiksi.
Myös on tärkeätä että ne syyt jotka kuusipuusta valkaistaan värjäytyvät painomusteilla eri värisävyiksi asiaa myöten kuvina ja teksteinä - usein myös musta valkoisina lehtien ja lehdyköiden ja kuluttajien tarpeisiin.
16Tulla/116Te/216Jeesus/316Elää = 664Väri
Ei siinä paperitehtaan työntekijä jouda miettimään sysiä ja syitä siitä miksi kaikki politiikan eri vaihtoehtoiset syyt ja politiikan värit johtuvat lukijoitten silmien väliin.

Tahdon sanoa, että paperitehdas ei ratkaise politiikan kiemuroita, mutta antaa mahdollisuuden lehti ja tiedotusvälineiden tuoda kaikenlaiset 'syyt' lukijoiden katseiden silmällä pitoon.

Vielä paperia tarvitseva opiskelijat lukuelämyksiinsä.

Lukijan on sitten helppoa periaatteellisiin valintoihin oman elämänsä olosuhteiden muodostamisessa.

Olen 'ikuinen' opiskelija/kuorimomies ja alan ymmärtää henkisiäkin arvoja ja niiden muodostumista eri aikajaksojen vallitessa (tehdaspolitiikka on politiikkaa ja kaikki muut tahot hyödyntävät valmiita paperitehtaan tuotteita mielin määrin).

Olkoon sitten noin?

Hyvää päivän jatkoa kuomaseni

Muisto Keijo Kullervo

"Tie, Totuus ja Elämä?"


Muisto Keijo Kullervo

Oletteko ajatellut, että ei tiedetä historiallisen Jeesuksen kirjoittaneen juuri mitään - paitsi kerran hiekkaan piirsi jotain ja sanoi kyselijöille: - joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Olen ymmärtänyt, että Vanhassa Testamentissa 216 sana on 'Kirjoittaa' Uudessa Testamentissa 216 sana on 'Oikea' ja Suomen Kielen taajuussanastossa 216 sana on 'Jeesus'. Tarkoittanee sitä että ihmiskunta paperiteollisuutta myöten pyrkii opettamaan aina uusia ikäluokkia opin tielle jotta voisi tapahtua sellainen ihme, että löytyisi ihminen/Jumala joka sekä puheen, että kirjoitusten kautta osoittaisi suurinta viisautta... Johtaisi kansakunnat yleismaailmalliseen rauhaan ja onnen tilaan. Kotisivullani on taulukot joista voidaan tarkastaa ko. numeroiden sanamerkitykset totaalisesti...

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 30.10.21 - klo:22:46Oletteko ajatellut, että ei tiedetä historiallisen Jeesuksen kirjoittaneen juuri mitään - paitsi kerran hiekkaan piirsi jotain ja sanoi kyselijöille: - joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Olen ymmärtänyt, että Vanhassa Testamentissa 216 sana on 'Kirjoittaa' Uudessa Testamentissa 216 sana on 'Oikea' ja Suomen Kielen taajuussanastossa 216 sana on 'Jeesus'. Tarkoittanee sitä että ihmiskunta paperiteollisuutta myöten pyrkii opettamaan aina uusia ikäluokkia opin tielle jotta voisi tapahtua sellainen ihme, että löytyisi ihminen/Jumala joka sekä puheen, että kirjoitusten kautta osoittaisi suurinta viisautta... Johtaisi kansakunnat yleismaailmalliseen rauhaan ja onnen tilaan. Kotisivullani on taulukot joista voidaan tarkastaa ko. numeroiden sanamerkitykset totaalisesti...

Muisto Keijo Kullervo

Siis sana 216 tarkoittanee siinä aineistossa yleisyysjärjestystä. Kahden eri aineiston yleisyysjärjestystä voisi verrata niin, että sanaa kirjoittaa on käytetty vanhassa testamentissa 216 kertaa, uudessa testamentissa 216 kertaa on käytetty sanaa oikea ja suomen kielen taajuussanastossa, joka käsittänee tai pitäisi käsittää paljon erilaisia aineistoja, 216 kertaa on käytetty sanaa Jeesus. Koska suomen kielen taajuussanaston on oltava paljon laajempi kuin uusi testamentti tai vanha testamentti, niin tuo Jeesus-sana suomen kielen taajuussanastossa on aika harvinainen. Taajuussanastohan, jotta se olisi ajankohtainen ja paikkansa pitävä, kootaan mielellään se sanomalehdistä ja muista ajankohtaisista aineistoista. Taajuussanastohan kertoo siitä, mitkä sanat suomen kielessä ovat nyt ajankohtaisia ja mitkä sanat ovat katoamassa kielestä. Kieli muuttuu kovaa vauhtia ja 2000-luvun nuorten kieli poikkeaa suuresti 1900-luvun nuorten kielestä. Taajuussanaston avulla tutkitaan ja tarkkaillaan kielen muutosta.

Muisto Keijo Kullervo

Olla 1. on yleisin sana joka taajuussanastossa.

Tarkoittaa sitä, että olla sanoja on eniten ko. teoksissa.

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 03.11.21 - klo:10:48Olla 1. on yleisin sana joka taajuussanastossa.

Tarkoittaa sitä, että olla sanoja on eniten ko. teoksissa.

Muisto Keijo Kullervo

Ja suomalaisten englanninkielisissä teksteissä yleisimmin esiintyvä sana on the.

karpalo

Omien ja vieläpä hyvin perusteellisten tutkimusteni jälkeen olen tullut siihen loppupäätelmään, että piste  kts >. siis ., on lähestulkoon yleisin välimerkki useimmissa kirjoitelmissa täällä maan päällä.

Se erottelee huomaamattomasti kaikenlaisia lauseita ja sanomisia erilaisissa kirjallisissa töissä siellä ja täällä maan päällä.

Jumal siunakkoon, eiks näin mahda olla monissa muissakin kielikulttuureissa.

Sitten se piste on vielä i:n päälläkin, että kyllä sille vain on käyttöä löytynyt.

Piste nyt tälle jutulleni.

- Kuuntelen uteliaana, mutta sovinnaisena ja sovinnonhaluisena.