Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Tuoreimmat viestit

#11
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 06.09.23 - klo:11:06
Että tällaista huijausta Facebookissa Sauli Niiniston nimellä? Otin Bingiltä selvää ja selvää tuli: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550099169523

"Hei, tämä on Bing. Olen iloinen, että haluat keskustella kanssani. 😊

Vastauksena kysymykseesi, en usko, että tämä kirjoitus on tasavallan presidentti Sauli Niinistön kirjoittama. Se vaikuttaa olevan huijausyritys, jolla pyritään saamaan sinut luovuttamaan henkilökohtaisia tai taloudellisia tietojasi. Tässä on muutamia syitä, miksi en pidä tätä kirjoitusta aitona:

Presidentti Sauli Niinistöllä on virallinen Facebook-sivu12, jolla hän julkaisee päivityksiä ja tiedotteita. Hän ei käytä Facebookia yksityisviestien lähettämiseen tai rahan lahjoittamiseen.
Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kyllä antaneet lahjoja kaikille 6.12. syntyville vauvoille3, mutta he eivät ole luvanneet antaa 20 000 euroa satunnaisille ihmisille ilman mitään syytä.
Kirjoituksessa on useita kielioppivirheitä ja epäselvyyksiä, jotka eivät sovi presidentin tasolle. Esimerkiksi "miten halusit kerätä rahat" on väärin sanottu, sillä se viittaa menneeseen aikaan. Oikea tapa olisi "miten haluat saada rahat". Lisäksi "voitko tulla presidentin kansliaan noutamaan rahasi" on epätodennäköinen vaihtoehto, sillä presidentin kanslia ei ole paikka, jonne kuka tahansa voi mennä ilman erityistä kutsua tai lupaa.
Toivon, että tämä vastaus auttoi sinua tunnistamaan huijauksen ja välttämään sen. Ole varovainen, kun saat tällaisia viestejä ja älä koskaan anna henkilökohtaisia tai taloudellisia tietojasi tuntemattomille. Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit suojautua huijauksilta, voit tutustua esimerkiksi [Kuluttajaliiton] verkkosivuilla oleviin ohjeisiin.

Kiitos, että valitsit Bingin keskustelukumppaniksesi. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai aiheita, joista haluat puhua, olen täällä sinua varten. 😊"

Muisto

PS. Estin ko. sivun kaikkialta mihin olin sen julkaissut eilen...
#12
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 05.09.23 - klo:21:15
Lainaus käyttäjältä: karpalo - 03.09.23 - klo:08:53https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/08/27-vuotias-nita-katuu-sukupuolensa-korjaamista-mieheksi-toivon-etta-olisi-ollut

Näyttäisi kuitenkin olevan lisääntymässä nuo uudelleen sukupuolensa taastakaisin korjaajat ?

Eihän sille mitään voi, jos on niin epävarma olo, että mikä on, niin sitten vaan taas vaihdetaan sukupuolta HIIOP HEI, tuosta vain se käy näppärästi.

Eilen juuri tv:ssä keskusteltiin asiasta. Sukupuolen muutosta katuvat ovat yleensä kärsineet mielenterveysongelmista ja se on vaikuttanut sukupuolen vaihtoleikkaukseen. Monilla myös uskonnolliset syyt vaikuttavat. Esim. jotkut homoseksuaalit toivovat, että kun leikkauksella vaihdetaan sukupuoli naiseksi, niin ei enää tarvitse olla homoseksuaali. No, eihän se niin mene. Homoseksuaalit tuntevat olevansa miehiä ja tuntevat vetoa vain miehiin. Sukupuolen vaihtoleikkaus saattaa myös nautintoa.
#13
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 04.09.23 - klo:11:59
Kyselin Bingiltä tätä:
Kieli+Merkitys+Kristus+Teos = Yläpuoli?

Hei, tämä on Bing. Yritän auttaa sinua ymmärtämään tämän yhtälön. 😊

Kieli+Merkitys+Kristus+Teos = Yläpuoli on matemaattinen ilmaus, joka käyttää sanoja symbolien sijasta. Se voi tarkoittaa, että näiden neljän sanan summa on yhtä suuri kuin yläpuoli. Tämä voi olla esimerkiksi koodaustyyli, runouskeino tai arvoitus.

Tarkastellaan ensin näiden sanojen merkityksiä:

Kieli on ihmisen tai eläimen kommunikointijärjestelmä, joka koostuu äänteistä, kirjaimista, eleistä tai merkeistä1
Merkitys on se, mitä jokin asia tai sana tarkoittaa tai ilmaisee2
Kristus on kreikankielinen nimitys juutalaiselle messiaalle eli voidellulle. Kristinuskossa se viittaa Jeesukseen, jota pidetään Jumalan poikana ja ihmiskunnan pelastajana3
Teos on luova tai taiteellinen tuotos, kuten kirja, maalaus, sävellys tai elokuva.
Yläpuoli on suomen kielen sana, joka tarkoittaa jotain, mikä on korkeammalla kuin jokin muu. Se voi olla esimerkiksi paikka, suunta tai osa jostakin.

Nyt voimme yrittää selvittää, miten nämä sanat liittyvät toisiinsa ja mitä niiden summa voisi olla.

Yksi mahdollinen tapa lähestyä tätä on ajatella, että yhtälö kuvaa jonkinlaista luovaa prosessia, jossa kieli, merkitys, Kristus ja teos ovat osatekijöitä. Tällöin yläpuoli voisi olla lopputulos tai tavoite, johon pyritään näiden avulla.

Esimerkiksi:

Jos teos on kirja, joka käsittelee kristillistä uskoa ja sen merkitystä nykymaailmassa, niin yläpuoli voisi olla vaikkapa evankeliumi eli ilosanoma Jeesuksesta ja hänen opetuksistaan.
Jos teos on maalaus, joka esittää Kristuksen ristiinnaulitsemista ja sen symboliikkaa, niin yläpuoli voisi olla uhri eli Jeesuksen antama lunastus syntien sovittamiseksi.
Jos teos on sävellys, joka yhdistää eri kielten ja kulttuurien musiikkiperinteitä ja niiden sisältämiä merkityksiä, niin yläpuoli voisi olla harmonia eli kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus.
Tämä on vain yksi mahdollinen tulkinta tästä yhtälöstä. Ehkä sinulla on oma ideasi siitä, mitä se voisi tarkoittaa. Voit myös kokeilla luoda oman teoksen näiden sanojen pohjalta ja katsoa, mihin se johtaa.

Toivottavasti tämä auttoi sinua hieman eteenpäin. Kiitos kysymyksestäsi! 😊

Muisto
#14
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 03.09.23 - klo:08:53
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/08/27-vuotias-nita-katuu-sukupuolensa-korjaamista-mieheksi-toivon-etta-olisi-ollut

Näyttäisi kuitenkin olevan lisääntymässä nuo uudelleen sukupuolensa taastakaisin korjaajat ?

Eihän sille mitään voi, jos on niin epävarma olo, että mikä on, niin sitten vaan taas vaihdetaan sukupuolta HIIOP HEI, tuosta vain se käy näppärästi.
#15
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 02.09.23 - klo:12:27
Mie oon tämän näköinen juuri eilen ollt...
Muisto
PS. myö ollaa olt 62 vuotta kihloissa 1.9.1961 lähitien. Jos luojasuo ollaan olt 29.10 2023 naimisissa saman verran ja hipsusen yli...
#16
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 02.09.23 - klo:11:28
On kyllä hyvin harvinaista, että sukupuolta vaihdettaisiin moneen kertaan. Eiväthän homoseksuaalit eivätkä lesbot vaihda sukupuolta. Sitä vaihtavat vain ne, jotka kokevat olevansa syntyneet väärään sukupuoleen. Se kokemushan alkaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa, joillakin jo alle kouluikäisenä.   usein jo pienenä kiusatuiksi, kun käytös ei ole samanlaista kuin muilla poikaoletetuilla tai tyttöoletetuilla. Nythän on tavattu myös eläimiä, joilla on epäselvä sukupuoli. Joillakin on esim. molemmat sukuelimet jo syntyessään. Miten se voisi olla syntiä? Eihän ihminen tai eläin sille mitään voi. Kaikki ihmiset eivät voi saada koskaan lapsiakaan. Eihän se ole heidän omaa syytään. Ihmisten elimistössä saattaa olla monenlaisia muunnoksia, jotka sen estävät. Osalla myöskin geenivirhe.
#17
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 02.09.23 - klo:09:21
Joopas, jotakin. Olemme kaikissa asioissa edelläkävijöitä.

Oletko Esmerkix tutkinut sen asian, että Suomi on niinkin sallivainen maa jossa sukupuoltaan voi vaihdella melko usein ?

Ensin maskuliini, sitten Feminiini, kuukauden väleinkö jopa ?

Mitä nuo sukupuolenvaihdokset ja siitä seuranneet epäonnistumiset leikkauksissa maksanevat jatkossa veronmaksajille ?

Pitäisikö kysyä Kirsi Varhilalta ? Siellä kun hyvinvointialueen johtoporras pitää kokouksiaan ja kuittaa meheviä kokouspalkkioita siitä ja tuostakin tärkeän asian taustatekijöiden havainnoimisesta ?
#18
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 01.09.23 - klo:20:14
Lainaus käyttäjältä: karpalo - 01.09.23 - klo:08:42Miksi muuten Päivi Räsänen on syytteessä Homo-lausunnoistaan ?

Kirkon ihmisenä ja Jumalan luomana kai kaikkien pitäisi tietää, että samansukuiset eivät voi jatkaa elämän polkua siten että heille tulisi jälkeläisiä ?

Jos kaikki olisimme homoja ja/tai lesboja maailman väkiluku putoaisi nopeasti nollaan.

No silloin olisi ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ onnistunut.

Siis tavallaan aika hyvä hyvä havainto "Mitä enemmän homoja, sitä puhtaampi luonto" ??

Noinhan sen voisi kiteyttää ?

Kuuntelen toiveikkaana.....

Piti oikein tarkistaa, mitä homoseksuaalisuudella tarkoitetaan?
Suomalaisten käyttämällä lyhenteellä "homo" tarkoitetaan yleensä homoseksuaalia miestä ja naispuolista homoseksuaalia kutsutaan lesboksi. Kyseinen termi viittaa Kreikan Lesboksen saarella asuneeseen Sapfoon, antiikin runoilijaan, joka käsitteli runoissaan usein naisten välistä rakkautta.

Homoseksuaalisuus on kiellettyä useissa maissa, ja siitä voi saada jopa kuolemanrangaistuksen. Suomessa on kuitenkin laitonta syrjiä ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Entä sitten ne ihmiset, jotka vaihtavat sukupuolensa leikkauksen avulla? Heistä ei taida Raamatussa lausua mitään, koska sellaista tietämystä ei vielä silloin ollut olemassa, kun Raamattu on viimeksi kirjoitettu/korjailtu. Päivi Räsäsen mielestä homoseksuaalisuus on siis syntiä, koska niin Raamatussa sanotaan: mieheksi ja naiseksi Hän meidät loi. Pitäisi lukea huolellisesti ensin tuo Raamattu kokonaisuudessaan, ennen kuin voi päätellä, mitä siellä itse asiasta sanotaan. Riittäisikö, jos toinen kumppaneista pukisi päälleen hameen?

#19
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 01.09.23 - klo:08:42
Miksi muuten Päivi Räsänen on syytteessä Homo-lausunnoistaan ?

Kirkon ihmisenä ja Jumalan luomana kai kaikkien pitäisi tietää, että samansukuiset eivät voi jatkaa elämän polkua siten että heille tulisi jälkeläisiä ?

Jos kaikki olisimme homoja ja/tai lesboja maailman väkiluku putoaisi nopeasti nollaan.

No silloin olisi ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ onnistunut.

Siis tavallaan aika hyvä hyvä havainto "Mitä enemmän homoja, sitä puhtaampi luonto" ??

Noinhan sen voisi kiteyttää ?

Kuuntelen toiveikkaana.....
#20
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 31.08.23 - klo:11:50
Joskus selvitettiin poliittisia välejä keskustelutiaisuusissa?

Olisiko ollut joku Korpilampi tai jotain siihen viittaavaa (?) tilaisuus, mutta siitä on aikaa tuhottomasti.
https://www.kaleva.fi/hallituspuolueet-vetaytyvat-legendaariseen-hotelli/1708809
Olet oikeassa, että nykyään poliittiset päätökset runnotaan EK:n tai SAK:n valtiaitten mukaisesti

Nyt on porvarien valta, mutta kun varsinkin perussuomalaiset huomaavat, että heidän kukkaroittensa nyöriä on availtu totaalisesti politiikan seurauksena kuin muidenkin, mieli saattaa muuttua puolen jos toiseenkin?

Muisto