Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Tuoreimmat viestit

#21
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 10.04.24 - klo:10:57
Jos eläkeläisten eläkkeellejäämisikää koko ajan nostetaan, niin se lyhentää elinikää. Kyllä monet työt ovat niin raskaita, ettei niitä kovin vanhana pysty tekemään. Myös monet toiminnot heikkenevät vanhuusiässä, kuten näkö, kuulo, tasapaino, muisti jne. Myös monet alkavat hoitaa ikääntyneitä vanhempiaan eläkeiän saavutettuaan. Itse jäin eläkkeelle vajaan 65 vuoden ikäisenä ja ehdin hoitaa äitiäni vain vuoden ajan, kunnes hän menehtyi. Sitähän ei tietenkään lueta työksi, eikä siitä kartu eläkettä. Kaikkea ei voi rahalla mitata.
#22
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 10.04.24 - klo:07:58
Riikka Purra...
Arvonlisäveroa voidaan nostaa tolkullisesti - ei puututa eläkeläisten verotukseen - uskon...
Ko. vero on tasapuolinen kaikille sidosryhmille...

Muisto
#23
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 07.04.24 - klo:08:11
Mikähän siinäkin sitten on että kun Suomessa työttömyys vaan kasvaa ja kasvaa ja eletään kaikilla tukiaisilla niin silti pitää hommata ulkomailta, Islamistisista maanosista "uutta työvoimaa" rekrytoitavaksi Kelan asiakkaiksi ?

On se kummallista "kaukonäkyisyyttä" ? Eikös vain ?
#24
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 06.04.24 - klo:14:35
Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 06.04.24 - klo:13:24Ei kaikilla ole edes ylimääräistä tavaraa, jota voisi myydä. Kyllä varmaan muutaman kympin saa, jos on jotain parempaa tavaraa, mitä myydä, mutta eihän niillä tuloilla pysty uutta tavaraa itselle ostamaan. Ruokajonot tuolla Hurstillakin vain näyttävät kasvavan ja paljon ihmisiä etsii koko ajan tavaraa roskiksista. Näin huonosti Suomen asiat eivät ole olleet pitkiin aikoihin. Koko ajan työttömyys kasvaa valtavasti ja kun ei ole varaa ostaa asuntojakaan, niin rakennusalakin alkaa olla konkurssissa. Ne ihmiset, joilla on mökki jossakin korpiseudulla, eivät pysty käymään sieltä töissä, kun ei pysty pitämään autoa ja kaupunkiin ei pysty muuttamaan, kun siellä tarvitsisi ostaa kallis asunto, eikä entistä asuntoa osta kukaan. Saa nähdä, mihin tämä kurjistuminen johtaa. Ehkä lisää rikollisuutta entisestään ja lapset sekä nuoret voivat pahoin, kun toiset - varakkaiden lapset - leuhkivat kalliilla vaatteillaan ja kännyköillään ja toisilla ei ole mitään.

Ns. 'sodan alttarille' menee yhteiskunnan varoja tänäkin vuodelta aikamoinen summa?
Tv. mainitsi, että Ukrainaan on jo pulitettu 1.6 miljardia euroa = nyhdetään tänäänkin kaikkein kurjimmassa olevien suomalaisten selkänahasta, mutta hyvin pärjäävät toki pärjäävät ihan kelvollisesti...

Muisto
#25
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 06.04.24 - klo:13:24
Ei kaikilla ole edes ylimääräistä tavaraa, jota voisi myydä. Kyllä varmaan muutaman kympin saa, jos on jotain parempaa tavaraa, mitä myydä, mutta eihän niillä tuloilla pysty uutta tavaraa itselle ostamaan. Ruokajonot tuolla Hurstillakin vain näyttävät kasvavan ja paljon ihmisiä etsii koko ajan tavaraa roskiksista. Näin huonosti Suomen asiat eivät ole olleet pitkiin aikoihin. Koko ajan työttömyys kasvaa valtavasti ja kun ei ole varaa ostaa asuntojakaan, niin rakennusalakin alkaa olla konkurssissa. Ne ihmiset, joilla on mökki jossakin korpiseudulla, eivät pysty käymään sieltä töissä, kun ei pysty pitämään autoa ja kaupunkiin ei pysty muuttamaan, kun siellä tarvitsisi ostaa kallis asunto, eikä entistä asuntoa osta kukaan. Saa nähdä, mihin tämä kurjistuminen johtaa. Ehkä lisää rikollisuutta entisestään ja lapset sekä nuoret voivat pahoin, kun toiset - varakkaiden lapset - leuhkivat kalliilla vaatteillaan ja kännyköillään ja toisilla ei ole mitään.
#26
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 06.04.24 - klo:08:13
Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 04.04.24 - klo:19:10Toimeentulo pelkällä työttömyyskorvauksella on kyllä aika mahdotonta kovin pitkään. Jos ei ole ansiosidonnaista työttömyysturvaa, niin pitkään sillä ei tule toimeen, paitsi jos myy itseään tai huumeita.

En tunne huumemikkoja, mutta tiedän esim. sellaisia ns."työttömiä" jotka myyvät tavaroita eri kirpputoreilla ja netissä. Kehuskelevat sitten suurilla voitoillaan, tuohan on myös verovapaata touhua/tuloa.
#27
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 04.04.24 - klo:19:10
Toimeentulo pelkällä työttömyyskorvauksella on kyllä aika mahdotonta kovin pitkään. Jos ei ole ansiosidonnaista työttömyysturvaa, niin pitkään sillä ei tule toimeen, paitsi jos myy itseään tai huumeita.
#28
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä karpalo - 04.04.24 - klo:08:31
Tiedän/tunnen sellaisia ihmisiä jotka eivät työllisty missään olosuhteissa vaikka heidän terveytensä on muuten ok ?

He eivät vaan "halluu", tehköön ne , jotka ovat työt keksineetkin. Elelevät ns."tukiviidakossa" näytellen työtöntä ?
#29
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Esmerkix - 03.04.24 - klo:11:07
Lainaus käyttäjältä: karpalo - 03.04.24 - klo:08:11Tunnetko sellaisia? Minä en tunne. Tunnen vain sellaisia ihmisiä, jotka eivät millään saa töitä, vaikka kuinka hakevat. Kukaan ei edes vastaa hakemuksiin, jos lähestyy vaikkapa viittäkymppiä iältään. Jos on välillä tehnyt erittäin huonosti arvostettua työtä, jonka palkka ei edes riitä perusmenoihin, niin sen jälkeen työllistyminen oikeisiin omaa koulutusta vastaaviin töihin on mahdotonta. Ja nyt, kun työttömyys ja irtisanomiset lisääntyvät, niin niistäkin rangaistaan työntekijöitä, ei työnantajia, jotka niitä irtisanomisia laativat.
#30
Nimikkoketjut / Vs: Keijo Kullervon ketju
Viimeisin viesti käyttäjältä Muisto Keijo Kullervo - 03.04.24 - klo:10:20
Vanha totuus lienee tämän kaltainen:

"Mitä isot edellä sitä pienet perässä:"

Olemme esimerkkejä television kautta, puolustusvoimien kautta, yleensä ns. elämisien ja informaatiokanavien kautta - uskon?

Muisto

Paljon  on oppimista vielä ihmissuvun.