Ohjeita ja neuvoja (ALOITTELEVIEN FOORUMISTIEN HYVÄ LUKEA)

Aloittaja Gerbera, 03.03.10 - klo:19:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Gerbera

Eli tänne kootaan ohjeita siihen, miten foorumia käytetään teorian tasolla. Jokainen voi kysellä sitten neuvoja, jos jokin toiminto on hieman vieras eikä vielä hallussa. Ylläpito laittaa sitten tänne ohjeita kaikkien nähtäväksi aiheista, joista käyttäjät tarvitsevat neuvoja.

Ensin ohjeet siihen, miten kuvan voi linkittää näkyviin viestiin:

Ohjeet teki Matkaleena:

"Laitan nyt pienet kuvalliset ohjeet siitä, miten kuvia voi linkittää tänne Outsalle. Tämän voisin sitten kopsata vaikka ilmoitustaululle, jotta kaikki ihan uudet tulokkaatkin näkevät.

Eli ensin on täytynyt hankkia jokin kuvapalvelin netissä, jonne saa ladata kuvia koneeltaan. Jos kuva taas on netissä, vaikka googlen kuvahaun avulla löydetty niin siitä voi kuvan osoitteen kopioida sellaisenaan, kun klikkaa "kopioi kuvan osoite".

Ensin klikkaa tuosta ylhäältä "lisää kuva"-naviskaa.Noiden kahden img-merkin väliin laitetatan sitten kuvan nettiosoite kokonaisuudessaan. Täytyy olla tarkkana, ettei laita sivua, jolta kuva löytyy vaan sen kuvan osoitteen.
Tässä näkyy, miten Photobucketista löytyy kuvan osoite, joka tulee kopioida:
Kopiointi on helpointa tehdä aina tietysti mustaamalla koko linkki ja sen jälkeen painaa CTRL ja C näppäimiä. Linkin liität merkkien väliin painamalla sitten CTRL ja V

Kun kuvan nettiosoite on siinä img-merkkien välissä niin kannattaa vielä tsekata Esikatselun avulla, että kuva näkyy. Jos kuva ei tulekaan näkyviin niin tarkista osoite, ja varmista, ettei ole mitään välilyöntejä tai muita ylimääräisiä merkkejä.

Ja mallikuva:

"