Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Tämän päivän mietteet

Aloittaja Alien Weird, 05.08.11 - klo:14:11

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 5 Vieraat katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: karpalo - 03.10.21 - klo:08:11Niin, ihmetellä täytyy joidenkin ihmisten toimeliaisuutta, jotka eivät kuunaan ole työpäivää tehneet.
 Juovat täälläkin kaupungintalon edessä puiston penkillä kaljaa ja viinaa ? Varallisuutta tuntuu olevan, saavat Prismasta/Kelalta ruokaa kaupungin piikkiin, sitten siirtyvät peliautomaatille pelailemaan.

Eivät hevin työllisty, kun on noita addiktioita. No, mutta addiktioita hoidetaan kyllä, mutta sekään ei ole ihan ilmaista.

Minnesota hoito on kuulemma hyvinkin kallista, mutta minkäs teet, verorahoilla kuuluisi sitten saada nekin hoidot ja päälle hieman taskurahaa, eikö niin ?

Uteliaana ?

Ihmisillä on niin monenmoisia kohtaloita, että tuohon en voi ottaa kantaa. Olen seurannut yhden miehen kohtaloa alusta loppuun ja se on opettanut minua näkemään selkeämmin. Kun poika syntyi, äiti oli jo sairas ja kuoli pian lapsen syntymän jälkeen. Isä oli n. 20-vuotias ja työskenteli siellä ja täällä. Lapsi oli välillä hoidossa isovanhemmilla ja välillä isällä ja uudella vaimolla, jotka eivät huolehtineet lapsesta ollenkaan, vaan häntä kiusattiin ja pilkattiin kotona. Jo alaluokilla hän alkoi varastella luokkatovereiltaan ja joutui kansakoulun toisluokkalaisena viimein koulukotiin. Siihen aikaan koulukodit olivat aivan hirveitä paikkoja, joissa käytössä olivat mitä hirveimmät rangaistuskeinot. Lisäksi vanhemmat lapset opettivat nuoremmille mm. huumeiden käyttöä. Huumeisiin ei tietenkään ollut rahaa, ellei varastanut. Sitten alkoi vankilakierre. Välillä vapaana ollessaan hän meni naimisiin ja sai lapsen. Sitten taas alkoi huumeiden käyttö. Lapsen äiti oli vahva nainen ja otti avioeron ja huolehti lapsestaan hyvin. Mies meni taas uusiin naimisiin vankilasta palattuaan ja sai kaksoset uuden vaimon kanssa. Huumekierre ei kuitenkaan loppunut ja viimein hän otti yliannoksen huumeita kauppakeskuksen wc:ssä, josta hänet löydettiin kuolleena. Kuollessaan hän oli n. 50-vuotias. Kaikki kolme lasta ovat menestyneet hyvin, kiitos äitien huolenpidon heidän ollessaan pieniä. Kaikki ovat jo työelämässä ja menestyneet koulussakin hyvin. Hirveät olot lapsuudessa ja rakkauden puute, heitteillejättö jne. ovat usein huumeiden käytön taustalla.

karpalo

Olipas surullinen tarina.

Olen myös läheltä seurannut hieman samanlaista tarinaa. Se ero siinä on, että tässä lähtökohdat ovat miehen puolelta ihan normaalit.

Siis alkoholi ei ole ollut hänen perheessä, siis isällään ja äidillään mikään ongelma.

On se kauheeta, kun siinä menee aina niin monen ihmisen mielentila ja elämän muista iloista nauttiminen aivan pilalle.

Muisto Keijo Kullervo

Nyt on tulossa Eurooppaan ja muualle Etelä-Arikalainen muunnos koronasta  jossa on useita mutaatiotyyppejä virusgenetiikkaan sisältyneenä?
Korona on tullut jäädäkseen (näinköhän muinaisia kansoja kuoli sukupuuttoon -todennettu - kun joku virus yllätti ko. kansoja)?

Jäädään odottamaan - toivottavasti hyvää...

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Muisto Keijo Kullervo

Kumma kun suomalaisessa politikassa aina vaaleissa hävinneet ovat kärppinä huutamassa käsityksiään mediassa?
Vaikka hallitus tekisi kuinka hyviä päätöksiä, aina on esillä julkisuudessa opposition kommentit?
"Hyvä kello kauas kuuluu huono aina kauemmas."
Kelloja tarkkaava
Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 02.12.21 - klo:08:53Kumma kun suomalaisessa politikassa aina vaaleissa hävinneet ovat kärppinä huutamassa käsityksiään mediassa?
Vaikka hallitus tekisi kuinka hyviä päätöksiä, aina on esillä julkisuudessa opposition kommentit?
"Hyvä kello kauas kuuluu huono aina kauemmas."
Kelloja tarkkaava
Muisto Keijo Kullervo
Oletko huomannut, että MTV:n puolella uutisissakin ollaan kriittisempiä hallitusta kohtaan kuin Ylellä? Politiikka näkyy myös televisiossa, näköjään.


Muisto Keijo Kullervo

"Liian paljon, lian nuorena."


Tuota hoetaan varsinkin varttuneemman kansan osan keskellä.
Ennen sanottiin myös, että tuollaisilla jotka saavat kaiken nuorena, ei ole muuta kuin alamäki odottamassa vanhempana.
Poikkeuksiakin on mm. Jutta Urpilainen joka ei jäänyt polkemaan paikoilleen vaan ryhdistyi lapsen tekonsa jälkeen politiikan ammattilaiseksi.

Saa nähdä se, miten tässä käy.

Toivon parasta - pelkään pahinta.

Muisto Keijo Kullervo
PS. Toivon ko. henkilölle siunauksellista vuosikymmentä ammatissaan tai ammateissaan.
"Tie, Totuus ja Elämä?"

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä