Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Muisto Keijo Kullervo

Tämän aamuisen tv3 haastattelun perusteella:

Päivi Räsänen väitti että jos sanan- tai uskonnon vapaudesta tingitään valtakunnan syyttäjän toiveiden mukaan, joutunevat tosikristityt vakaumuksensa mukaan kaappiin piiloutumaan kuten tekivät transsukupuoliset aikaisemmin?

Mielenkiintoista

Itsekin oman Kotisivuni perusteella olen vaarassa joutua kaappiin, mutta mitä väliä, uskoni on luja kaappeja on käsikirjoitukselleni useita - kotona.

Lukekaapa Kotisivustani tämä kappale: https://sites.google.com/site/keijokullervonkotisivu/home/osa-3

Muisto Keijo Kullervo
Tie, Totuus ja Elämä

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki
 "60x60x60 = 216000"

Esmerkix

#1151
Kyllähän tuossa kristinuskossakin on paljon pahuutta ja toisia ihmisiä alistavia käskyjä Raamattu on aivan täynnä. Eihän niitä voi demokraattisessa yhteiskunnassa hyväksyä.
Esim. "Leskeä tai hyljättyä vaimoa tai häväistyä naista tai porttoa hän älköön ottako, vaan neitsyen omasta suvustaan hän ottakoon vaimoksensa."

"Jos jossakin sinun jälkeläisissäsi, tulevissa sukupolvissa, on joku vamma, älköön hän lähestykö uhraamaan jumalansa leipää. Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku vamma, älköön kukaan sokea tai ontuva, kukaan kasvoiltaan tai jäseniltään muodoton, jalkansa tai kätensä taittanut, kyttyräselkäinen tai surkastunut, silmävikainen tai ihotautinen tai rupinen tai kuohittu --- älköön kukaan, jossa on joku vamma lähestykö uhraamaan Herran uhreja---" "älköönkä lähestykö alttaria, koska hänessä on vamma, ettei hän häpäisisi minun pyhäkköäni, sillä minä olen Herra, joka pyhitän heidät (siis papit)."

Näitä tekstejä lukiessa tulee aivan oksettava olo. Kuinka niitä edelleen saa julkaista?Muisto Keijo Kullervo

Olenkin ottanut tällaisen periaatteen käytäntöön Raamattua lukiessani:
Se on:
"Rusinat pullasta periaate."
En oikeastaan ole hylännyt Vanhan Testamentin sisällystä, onhan siitä taajasanat Kotisivullani, mutta olen keskittynyt Uuden Testamentin – Jeesus – tutkailemiseen, mutta toki vertailen kaikkien kolmen Kirjan taajasanoja – numerollisin tunnuksin – keskenään.
Teen niistä päätelmiä pikku päässäni.
https://sites.google.com/site/keijokullervonkotisivu/
Mielestäni Raamattua voi lukea ainakin kahdella tavalla:
1. Etsii kaiken saastan Raamatusta jonka kokee nykyajan termein vastenmieliseksi?
2. Tai ottaa Raamatusta vain sellaiset ns. totuudet käsittelyyn josta voi saada positiivisen mielialan lukiessaan niitä?
Ihmismieli on ihmeellinen – se mikä kiinnostaa – sitä tutkii ja tekee päätelmiä vastaisen varalle.
Jatka vain tutkimista Raamatusta, mutta toivon, että et unohda taajasanojakaan?
Muisto Keijo Kullervo
Tie, Totuus ja Elämä

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki
 "60x60x60 = 216000"

karpalo


 Niimpäs niin.......

Valikoivasta lukijasta päästäänkin seuraavalle tasolle. Sen nimike voisi olla valikoiva päättäjä.

Valikoiva päättäjä valitsee politiikassakin vain ITSELLEEN suopeita asioita. Menkööt muiden toiveet "huitsin Nevadaan".

Onko se noin ? Vähän siltä vaikuttaa.

Esmerkix

Kovasti valikoivaa näyttää ainakin eräiden puolueiden politiikka olevan. Aivan ihmeellisiä äänestyspäätöksiäkin on suunniteltu: siis että ensin piti ao. puolueen äänestää tyhjää, koska sillä haluttiin osoittaa, että hallitus oli väärässä. Nyt sitten päätös onkin, että äänestetään kyllä, koska ei haluta, että EU:n päätöksenteko kärsisi. Ei siis voidakaan syyttää hallitusta huonoista neuvottelutaidoista, koska se olisi väärä signaali EU:lle. Sama puolue haluaisi vähentää valtion velkasummaa alentamalla työttömyyskorvausta, jos työttömyys kestää jostain syystä pitkään. Tämän eliittipuolueen mielestä työttömyyden pitkittyminen johtuu työttömästä, vaikka tämä olisi hakenut joka viikko kymmeniä työpaikkoja, mutta yksikään ei ole tärpännyt, koska paikkakunnalla on jo ennestään huonosti töitä ja paljon työttömiä, eikä pienituloisella ole varaa jättää halpaa kotimökkiään ja muuttaa kalliille pääkaupunkiseudulle ja jättää perhettään maaseudulle. Sitten sama puolue ehdottaa paikkakuntakohtaisia työsopimuksia tai paremminkin sellaista sopimusta työnantajan kanssa, jolla voitaisiin ohittaa työehtosopimuksen ehdot, kuten työpäivän pituus, palkan suuruus, palkanmaksupäivä/kk eli työnantaja voisi palkata kaksi henkilöä yhden palkalla ja työpäivän pituudeksi työantaja voisi määrätä tarvittaessa 10 h tai 0 h. Eli paikallisella sopimisella voitaisiin ohittaa työehtosopimusten määrittelemät työehdot. Mitenkähän paljon se vähentäisi työttömyyttä? No, voitaisiinhan palkata kaksi yhden hinnalla, joten työntekijämäärä voitaisiin kaksinkertaistaa, mutta verotulojahan se ei lisäisi, vaan päinvastoin pitäisi maksaa sosiaalitukea palkan lisäksi, kun kukaan ei sillä summalla elä. Sama puolue kieltää myös, että veroja ei saa korottaa, mutta yrittäjille pitää maksaa täydet korvaukset koronan aiheuttamista tulonmenetyksistä. Kuulostaa tosi törkeältä, mutta raha löytää aina rahan luo, niinhän se on.


karpalo

Tuossahan oli selvää asiaa.

Sitä paitsi oppositiossa kuuluukin räksyttää. Nyt varsinkin kun on kuntavaalit tulossa pitäisi "profiloitua" johonkin suuntaan, mutta mihin.

Miksi muuten pieni Suomi on aina EU:ssa nettomaksaja verrattuna etelän maihin ?

Suomessa saadaan esim. maataloudessa vain yksi sato vuodessa, etelässä voi saada useampia, ovatko päättäjämme ns. "vain muuten mukana politiikassa", eivätkä aja kansamme asiaa tosissaan ?

Siis hklökohtainen etu aina ensin ?

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: karpalo - 07.05.21 - klo:08:30Tuossahan oli selvää asiaa.

---
Miksi muuten pieni Suomi on aina EU:ssa nettomaksaja verrattuna etelän maihin ?

Suomessa saadaan esim. maataloudessa vain yksi sato vuodessa, etelässä voi saada useampia, ovatko päättäjämme ns. "vain muuten mukana politiikassa", eivätkä aja kansamme asiaa tosissaan ?

Siis hklökohtainen etu aina ensin ?

Suomen talous on paremmassa kunnossa kuin monen suuremman maan talous. Johtuu osittain siitä, että täällä käytetään valtion varoja koulutukseen. Monessa maassa korkeakoulutusta saavat vain ne, joiden vanhemmilla on varaa kouluttaa lapsensa.

Maatalous on pieni tekijä varsinkin Suomessa. Emme saa edes kaikkea ruokaa oman maan tarpeisiin tuotettua kotimaassa. Maatalous on kuluja tuottava ala. Onneksi maatilat ovat kasvaneet. Pientiloilla ei enää pystyisi itseään eikä perhettään elättämään. Nyt tarvitaan uusia keksintöjä, koko maailmaa hyödyttäviä keksintöjä ja niitähän Suomen korkeakoulutetut pystyvät tuottamaan ja myymään. Toivottavasti näitä henkilöitä ei osteta muihin maihin.

Muisto Keijo Kullervo

Matteuksen evankeliumissa Jeesus lupaa:" Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen läsnä heidän keskellään."

Näin minäkin koen.
Hänen - Jeesus - pitää kasvaa ja minun vähetä...

Muisto Keijo Kullervo
Tie, Totuus ja Elämä

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki
 "60x60x60 = 216000"

karpalo

#1158
Kyllä kai suuri osa Suomenkin tukirahoista menee Italian korruption auttamiseen ?

-Italian järjestäytyneen rikollisuuden liikevaihto on 10 % BKT:stä. Italian BKT on 1250 mrd. €. Harmaan talouden vuoksi valtio menettää 100 mrd. € verotuloja vuosittain. Julkisen hallinnon korruptiokustannukset ovat 60 mrd. €/v.

Muisto Keijo Kullervo

Minusta Sauli Niinistö aikoinaan sanoi osuvasti:

"Ei homoliitto vaan pariliitto."

Miksi jo vakiintuneen tavan omaksuneet pitäisi hyväksyä uusi näkökulma asiaan?
Eikö ole hyvä olla pariliitossa kun oikeudellisesti ovat täysin yhtä hyväksyttyjä kuin heterotkin omissa liitoissaan.

Miksi transsukupuoliset, homot ja mitä nyt niitä onkaan - kai lesbot - tuppaava saman sanan alle, olkoonkin vaikka kuinka uskovia olemukseltaan?

Onhan niitä helluntalaisia, Jehovan todistajia  ym. uskovia pilvin pimein. Ja kaikki ovat omaksuneet uskonsa johdosta kilven jonka taakse asettuvat kiltisti.

Ja vielä... Mitä vaikeutta on omaksua ns. pariliittoa yhteisen hyvän olemukseksi?

Onko todella eri olemuksen omaavilla niin huono itsetunto, että pitää mennä käräjille kun loukkaantuvat sanoista:

"Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät."
Suoraan Raamatusta kopioituna.

Ystävällisesti

Muisto Keijo Kullervo
Tie, Totuus ja Elämä

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki
 "60x60x60 = 216000"