20.10.21 - klo:10:41

Uutiset:

Outomaa on outo maa.


Tämän päivän mietteet

Aloittaja Alien Weird, 05.08.11 - klo:14:11

« edellinen - seuraava »

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Lainaus käyttäjältä: karpalo - 03.10.21 - klo:08:11Niin, ihmetellä täytyy joidenkin ihmisten toimeliaisuutta, jotka eivät kuunaan ole työpäivää tehneet.
 Juovat täälläkin kaupungintalon edessä puiston penkillä kaljaa ja viinaa ? Varallisuutta tuntuu olevan, saavat Prismasta/Kelalta ruokaa kaupungin piikkiin, sitten siirtyvät peliautomaatille pelailemaan.

Eivät hevin työllisty, kun on noita addiktioita. No, mutta addiktioita hoidetaan kyllä, mutta sekään ei ole ihan ilmaista.

Minnesota hoito on kuulemma hyvinkin kallista, mutta minkäs teet, verorahoilla kuuluisi sitten saada nekin hoidot ja päälle hieman taskurahaa, eikö niin ?

Uteliaana ?

Ihmisillä on niin monenmoisia kohtaloita, että tuohon en voi ottaa kantaa. Olen seurannut yhden miehen kohtaloa alusta loppuun ja se on opettanut minua näkemään selkeämmin. Kun poika syntyi, äiti oli jo sairas ja kuoli pian lapsen syntymän jälkeen. Isä oli n. 20-vuotias ja työskenteli siellä ja täällä. Lapsi oli välillä hoidossa isovanhemmilla ja välillä isällä ja uudella vaimolla, jotka eivät huolehtineet lapsesta ollenkaan, vaan häntä kiusattiin ja pilkattiin kotona. Jo alaluokilla hän alkoi varastella luokkatovereiltaan ja joutui kansakoulun toisluokkalaisena viimein koulukotiin. Siihen aikaan koulukodit olivat aivan hirveitä paikkoja, joissa käytössä olivat mitä hirveimmät rangaistuskeinot. Lisäksi vanhemmat lapset opettivat nuoremmille mm. huumeiden käyttöä. Huumeisiin ei tietenkään ollut rahaa, ellei varastanut. Sitten alkoi vankilakierre. Välillä vapaana ollessaan hän meni naimisiin ja sai lapsen. Sitten taas alkoi huumeiden käyttö. Lapsen äiti oli vahva nainen ja otti avioeron ja huolehti lapsestaan hyvin. Mies meni taas uusiin naimisiin vankilasta palattuaan ja sai kaksoset uuden vaimon kanssa. Huumekierre ei kuitenkaan loppunut ja viimein hän otti yliannoksen huumeita kauppakeskuksen wc:ssä, josta hänet löydettiin kuolleena. Kuollessaan hän oli n. 50-vuotias. Kaikki kolme lasta ovat menestyneet hyvin, kiitos äitien huolenpidon heidän ollessaan pieniä. Kaikki ovat jo työelämässä ja menestyneet koulussakin hyvin. Hirveät olot lapsuudessa ja rakkauden puute, heitteillejättö jne. ovat usein huumeiden käytön taustalla.

karpalo

Olipas surullinen tarina.

Olen myös läheltä seurannut hieman samanlaista tarinaa. Se ero siinä on, että tässä lähtökohdat ovat miehen puolelta ihan normaalit.

Siis alkoholi ei ole ollut hänen perheessä, siis isällään ja äidillään mikään ongelma.

On se kauheeta, kun siinä menee aina niin monen ihmisen mielentila ja elämän muista iloista nauttiminen aivan pilalle.

Pikavastaus

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Ole hyvä ja vastaa väärin:
Jätä seuraavasta kirjaimet pois q1w2e3r4t5y6:
Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä