Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Rekisteröintisopimus

Lue huolella ja kokonaan !

Käyttämällä "Outomaa" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Outomaa", "http://www.outomaa.com"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja.
Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Outomaa"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme
informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Outomaa"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä
 muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää SMF-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "SMF-ohjelmisto", joka on julkaistu "Simple Machines License"
-lisenssillä ja se voidaan ladata osoitteesta http://www.simplemachines.org. Saadaksesi lisätietoa SMF:stä vieraile osoitteessa: http://www.simplemachines.org.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia,
joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Outomaa"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja.

Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Outomaa":lla on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Outomaa" tai SMF ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

Outomaalla on erityispiirteenä nk. täysjäsenille avautuva vieraille näkymätön Outoklubi - täysjäseneksi taas pääsee - kun pääsee :)