Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Aina sattuu ja tapahtuu

Aloittaja Aakku, 12.09.07 - klo:09:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aakku

Vastoinkäimistämme huolimatta toivotaan hyvää jatkoa ja onnea uudelle nousulle.

Onnea tarvitaan ja sen lisäksi paljon ymmärrystä  :shock:

Slörde

Malttia ystävät, kun saadaan tämä toimimaan, niin se on hyvä.

Mutta siihen asti on luotettava Päällikön kykyihin.. kiitellään hänen aherrustaan, mutta kun on valmis istutetaan muurahaispesään  :evil:

Paha setä

Tältäköhän dementikoista tuntuu, kun joka aamu elämä on uusi puhdas foorumi...
Mies mietti aikansa miten vois,
tämän selittää,
sitten hän lensi pois.

Hän lensi pois.

-Juice Leskinen-

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Paha setä"Tältäköhän dementikoista tuntuu, kun joka aamu elämä on uusi puhdas foorumi...

Luultavasti tuntuu - nyt olen taas oppinut kantapään kautta :( että pitää ensin siirtää phpBB-kansiosta tiedostot omalle koneelle ja vasta sitten tehdä jotain. Toistaiseksi - näin tuntuu - en puutu asetuksiin :oops: Ollaan nyt näissä.

Lainaus käyttäjältä: "Anonymous"Voi helvata sentäs. Et tääl o ny piretty taas oikke viimette pääl suursiivous, kaik paikat jynssätty, pölyt pyyhitty, nurka koluttu, maalattu ja vanhat ryjät Tulikivijärves poltettu.
Emmää tiännykkä, et mää noi kauhhia sotku sain aikkaseks. :shock:
Vai olink se mää? Eeeeii, mää ain vaa kirjotteli vähä, mut silkka asiallist asiaa. Ja jos jollai o eriävä miälipire tä asia suhtte, ni pyyrän kyl kyseist outto kaivama evitenssit ramil. :lol:

-Assuan-

Et sinä tehnyt mitään - tämä oli minun ikioma peruskämmini, josta sentään taas jotain opin vaikka olenkin aika kovapäinen. Rekisteröidy :)

Slörde

:D

Joo  :?  Päällikölle on langennut tämä haastava tehtävä hoitaa nuo tekniset jutut. Muut modet ovat poropeukaloita itseni mukaan lukien. Eräskin meistä ei ole näyttänyt nenänpäätänsä kuukausiin.. muka nettikatarri  :evil:

Kuka osaa näitä, rakkaat oudot, käsi pystyyn?! Varis tarvitsisi tukea jostain..


Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Outi"Kuka osaa näitä, rakkaat oudot, käsi pystyyn?! Varis tarvitsisi tukea jostain..

Apu ei tekisi todellakaan pahaa - joskus aikanaan meinasin alkaa opiskelemaan php:ta, mutten alkanut, koska se soveltuu vain nettijuttuihin, eikä minkään ongelman numeerisen laskentaan -> Fortran ja Matlab :) Vaikka Fortran sinällään on ikivanha ohjelmointikieli, niin numeronmurskaukseen, missä visuaalinen asu on sivuseikka, se sopii mainiosti ... tuntee ilman ekstramanöövereja myös kompleksiluvut, kuten Matlab.

Luen ensin huolella easyphp-ohjelmiston lataus- ja asennusohjeet ja koitan viritellä sen omalle koneelleni [jos siis ymmärrän ne ohjeet]. Sitten voi pystyttää eräänlaisen virtuaalisen foorumin samalla phpBB-softalla kuin Outomaalla on käytössä ja harjoitella erilaisia kikkoja. Tähän menee aikaa, koska arkipäivisin pitää myös tehdä työtä :( , kuten tänään ja huomenna, sekä ylihuomennakin - viikonloppuna voisi aloitella sitä itseopiskelua. Olisi siitä sekin hyöty, että voisi tehdä työjutuista jossainmäärin myös interaktiivisia, mihin HTML:llä ei oikein pääse. Jotenkin tuntuu, että javascript alkaa jäämään php:n jalkoihin.

Varis ottaa mielellään vastaan vinkkejä - esimerkiksi kirjoitusruudun kokoa voisi suurentaa - vähän leveyttä ja vielä enemmän korkeutta. Tein sen joskus [löytyneiden ohjeiden mukaan] sille edesmenneelle, mutten enää muista, mitä tiedostoja piti muokata ... vain sen, että uudet luvut vanhojen korkeuksien ja leveyksien paikalle ... jos en aivan väärin muista, se piti tehdä kullekin teemalle erikseen.

Ollaan nyt toistaiseksi kuitenkin näissä ... hmmm... joo.

Sellainen olisi metka lisäkilke [onkohan kukaan tehnyt moista modausta], että kirjoitusruutua voisi hiirellä venyttää haluamaansa kokoon. Tämä tikkuaskikoko on aika puuakselin aikaiselta vaikuttava ...

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Tiistai"Outo juttu.. joskus pääsee Firefoxilla sisälle rekisteröitymään, joskus taas ei  :roll:  IE:llä pääsin ainakin tällä kertaa.

Perjantai, eikö Sinulla ole useampaa selainta. Netistä niitä saa :)

Outoa tosiaan - kotoa pääsen Swiftfoxilla [=Linuxille optimoitu Firefox] normaalisti, mutta tänään töistä en sillä päässyt - veikkaan, että syynä on ulkopuolelle meneviä / ulkopuolelta tulevia yhteyksiä hoitava palvelin, joka toimii Windowsilla [vielä jokin aika sitten oli Unix-palvelin] - muuta selitystä en keksi. Operalla normaalisti ja Konquerorilla kun kahdesti kirjautui ... Syynä voi olla myös foorumisoftan kohtalaista tiukempi Windows-sidonnaisuus. Tämä on uudempi versio kuin se edesmennyt.

Sama ongelma esiintyy mm. työpaikan tiedotuksissa. Osa niistä on tehty jollain häröllä Microsoftin kalenteriohjelmalla ja Mac/Linux-koneissa tulee vain merkkijonomössöä :lol: ... hyi hitto, ettei osata käyttää käyttöjärjestelmäriippumattomia softia. Tästä on yksi jos toinenkin antanut palautetta, minäkin - ei vain näy muutosta "vakiintuneessa" käytännössä.

Frux


Mänkki

Lainaus käyttäjältä: "Angela December"Hi!

Löytyykö tilaa?

Kaikille tilaa löytyy, kaikille paikkoja on ... kuten siinä yhdessä laulussa sanotaan :D

Joo, tervetuloa outojen tosi outojen otusten kerhoon...
Ajan mittaan voi osoittautua että pessimisti on ollut koko ajan oikeassa. Mutta sillä välin optimistilla on ollut paljon hauskempaa.

Aaron

Lainaus käyttäjältä: "Angela December"

Hi!

Löytyykö tilaa?


AD, (Art Director? :? :scratch:  ) Tilaa ei ole, mutta sekaan mahtuu! :pig:

Ystävällisesti,

Aaron

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä