Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Venäjä

Aloittaja Juha, 30.08.14 - klo:12:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juha


Kirjoitin Facebookkiin ja Usariin pari kommenttia Venäjästä ...

––––––––––––––

VENÄJÄN HAASTE LÄNNELLE

Ongelma on siinä, ettei näiden kyseenalaisten toimijoiden kanssa tulla toimeen.

Hitler, Putin. ... tarvitsevat mielenterveydellistä lähestymistapaa. Samoin mm terroristit. Putinin puhe nuorille fasismista on kuin mielenterveysongelmaiselta tuleva jumitus.

Kun uhkana on perinteinen heiveröterrorismi, voidaan se pomittaa maan tasalle, siis lyhyellä aikavälillä. Nyt ei voida edes pikaratkaisuna. Pitää oikeasti kohdata se ongelma.

Eikä hyvältä näytä tämä kanssakäymisen taso siihen nähden, mitä vaadittaisiin seesteisyyteen pääsemiseen.

––––––––––––

HÄKÄMIES: VENÄJÄ, VENÄJÄ, VENÄJÄ

Ymmärtäisin Venäjän haasteeksi nimittämisen mieluummin siltä taholta, joka ei haastetta ole lisännyt. Länsi Häkämiehineen ei ole kantanut mielestäni kortta kekoon siinä, että Venäjä saisi itsensä jaloilleen. Muuhun on satsattu.

Jos haavoittunut karhu kömpii esiin, niin ketä siitä voidaan syyttää? Ehkä ei ketään, mutta ymmärtävien tulisi hiukan terästäytyä.

Kremppamestari

Putin on edeltäjiinsä verrattuna järkevä hallitsija. Juoppo Jeltsin tapatti Tsetseniassa 30 000 ihmistä ja tykitti parlamenttitalonsa hajalle. Ruumiit eivöt kiinnostaneet kiska olivat "vääriä" ihmisiä.

Mielenterveysongelma on putinkammoisten päässä.

Juha


Nojuu.
Kun on itse suojattu, ei puututa. Kun perstettä polttaa, niin kauhea mekkala.

Putin ei ero lännen suurhulluista mitenkään. Asemista käydään sotaa, ja kauppaa käytetään enemmän jos toimii. Muussa tapauksessa ei, kuten Putin sen todistaa.

Laki ja lännen normit antavat eri tavoin mahdollisuuden käydä samaa, missä Venäjä on tällä hetkellä kursailemattomampi. Ei ehkä viitsi enää nipottaa pilkkusäännöistä.

Juha


Juha, Facebook:  Jos esim mielenterveysongelmia ei pyritä ratkaisemaan pienempivaikutteisissa yhteyksissä, ei osaamista kerry. Nyt osamiselle olisi kovasti kysyntää. Halveksiva ja rimaa alittava suhtautuminen elämän peruskysymyksiin kostautuu aikanaan. Mielenterveysongelmat on otettava vakavasti, eikä suhtautua niihin typerästi.

Hitler oli aikoinaan liian iso haaste. Pakko hyväksyä se, ettei oppia ole ehditty saada ajoiksi. Veneestä puuttuu yhä se tappi. Tällä kertaa vyöryy reiästä mr Putin. Kuka milloinkin.

Hyvää sinänsä nämä koettelemukset, olipa sisäänvyöryjä kuka tahansa. Joku se kuitenkin on aina. Kisoissa yleensä voitetaan mm kultaa, vaikka se onkin yksittäistä tahoa ajatellen epätodennäköistä.

Suti

Venäjän kokema maailma se on täynnä vihollisia.

Venäjän asevoimat uusii sotilasdoktriininsa. Uusi sotilaspoliittinen oppi otetaan käyttöön tämän vuoden loppuun mennessä.
Uudessa doktriinissa saatetaan jopa nimetä Venäjän viholliset, joita olisivat erityisesti USA ja Nato, kertoo uutistoimisto Ria-Novosti.
Ystävien lista saattaakin olla lyhyt.

Neuvostoliitto aikoinaan nimesi Neuvostoliiton maatalouden viisi vihollista: talvi, kevät, kesä, syksy ja Yhdysvallat.
päivä kerrallaan


THL tiedottaa

.
Juha se ei opi.

Facebookissa tiedustelin Juhalta, että mihin hän perustaa esittämänsä. Juha totesi, ettei hänellä ole esittää mitään muuta perustelua kuin omassa päässään syntynyt ajatus.

Tuon lyhyeksi jääneen keskustelumme jälkeenkin Juha on edelleen sitä mieltä, että sodat johtuvat joidenkin johtajien mielenterveysongelmasta.

Eli, ei opi ei.

Ei noista muiden puheista kannata välittää.

karpalo


Postasin aikani kuluksi tommoiset viestit tänään:

FERC - Finnish Earth Resources Consultants
Muistuttaisin vain, että kaikilla näillä lännen poliitikoilla jotka nyt asioivat Ukrainassa ja hyökkäävät yhdessä rintamassa Venäjää ja itsenäistynyttä Novorossiaa vastaan - sekä myös Ukrainan juntan hallinnolla on YKSI YHTEINEN NIMITTÄJÄ taustallaan. He kuuluvat samaan aatteelliseen lahkoon. Putin yksin puolustaa eurooppalaista kulttuuria. Tähän tilanteeseen on jouduttu mantereellamme kun jo kaksi Maailmansotaa on päättynyt ulkopuolisten voittoon. Tämän suuruusluokan asioista on turha hakea tietoja mediasta - ainakaan länsimediasta.
Vastaa ·
· 31 minuuttia sitten

Tage Friman · Huippukommentoija
Rupla per viesti luuseri. Onks hyvä ura menossa?
Vastaa ·
· 9 minuuttia sitten

.......................


Jos itse ottaisin yhteyttä esim dos. Johan Bäckmaniin tuossa asiassa, siis alkaisin postailla SOME:een Venääjää ihannoivia kommentteja ja länttä moittivia, niin tottakai hemmetissä haluaisin hieman enemmän kuin 1 Rupla per postaus.

Onhan tuo jo muiden "tiedottajienkin" työn ja  ansiotason aliarvioimista.

Toki Ruplan kurssi on viemärin pohjissa, mutta kuitenkin. Ajatelkaa nyt niitä kaikkia kyyliä, jotka ovat tekevinään ansiokasta "omantunnontarkkaa" työtä välittämättä palkkauksesta, mikä on kyllä selvästi alle sovittujen taulukoiden, mitä kaksilla korteilla pelaamisesta on sovittu.

(Pelaa kaksilla korteilla, tarkoittaa sitä, että asuu Suomessa, nauttii Suomen sosiaaliedut etc, mutta tekee samalla myyräntyötä Suomea ja suomalaisuutta kohtaan)

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Kremppamestari - 30.08.14 - klo:12:34
Putin on edeltäjiinsä verrattuna järkevä hallitsija. Juoppo Jeltsin tapatti Tsetseniassa 30 000 ihmistä ja tykitti parlamenttitalonsa hajalle. Ruumiit eivöt kiinnostaneet kiska olivat "vääriä" ihmisiä.

Mielenterveysongelma on putinkammoisten päässä.
Kremppa, mikä kremppa, sullakin niitä piisoo ?

Muukalaistollo

Rosvopäällikkö päätti taas tappaa erään jonka pärstä /mielipiteet ei miellyttänyt, tv-dokumentin mukaan Venäjällä ei ole oikeuslaitosta lainkaan, Putin voi halutessaan muutaman virkamiehensä avulla tappaa aivan kenet haluaa, ilman että juurikaan koirat perään haukkuu, tai jos liikaa haukkuu ei hauku kauan.  >:(
Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan.

Syrinx

Lunttasit varmaan tuolta "Tämän päivän mietteistä"...


Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä