Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Voiko ihminen saada yhteyden muualle Maailmankaikkeuteen?

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 23.02.17 - klo:11:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Keijo Kullervo - 26.02.17 - klo:22:35
"Maailmankaikkeus  avautuu Hänelle,  joka uskoo sisäisiin mielteisiin ja  pitää  talonpoikaisjärkensä päässä ja unelmoi paremmasta tulevaisuudesta.

Lisäksi:

Analysoimalla omaa elämää  ja parhaimmillaan tekemällä synteesi kokemisistaan.

Pyhä Henki on Sana sisälläsi?

Oletko kokenut?"

Uteliaana

Muisto Keijo Kullervo

Analysoimalla itseään kasvaa omahyväiseksi ja synnittömäksi.

Joka ikinen ihminen periaatteessa voi analysoida itsensä paremmaksi kuin toinen lähimmäinen.

Eikö niin ?

Hivenen uteliaana, mutta rennon oloisena.

Amanda

#21
Mitä me valovuosien takana olevien mahdollisten sivilisaatioiden yhteyksillä teemme, kun emme edes tällä pikku planeetalla osata tulla toimeen ilman sotia ja oikeudenmukaisuutta/moraalia?

Sitäpaitsi pari vuotta sitten jo unohtamani tunnettu astrofyysikko, mahtoiko olla itse Hawking varoitti yrittää ottaa yhteyksiä, koska emme tiedä miten paljon pitemmällä nuo sivilisaatiot ovat eivätkä ne välttämättä olisi ystävällisiä meille.. olisimme heille ehkä apinan tasolla   :o

Onhan tuota jo ajateltu ja tehty elokuvia aiheesta,
kuin
Linkki korjattu

Suti

Lainaus käyttäjältä: Tiistai - 27.02.17 - klo:13:02
Mitä me valovuosien takana olevien mahdollisten sivilisaatioiden yhteyksillä teemme, kun emme edes tällä pikku planeetalla osata tulla toimeen ilman sotia ja oikeudenmukaisuutta/moraalia?


Jos sama kaikkeuden Luoja on senkin meihin yhteyttä ottavan sivilisaation alullepanija, sotaa ja murhetta heidän tapaamisensa ihan varmasti tuottaisi. Toivokaamme, että muu Maailmankaikkeus on Saatanan hallitsema, Saatana on aina ymmärtänyt ihmistä.
päivä kerrallaan

Amanda55

Googlatkaapa ihan mielenkiinnosta "Latest UFO sightings".  Tai "What the Astronauts Saw".  Yksi teoria on, että kuussa käydessään he kohtasivat avaruusolentoja, jotka viestittivät, ettei ihmisillä ole enää asiaa kuuhun.  Sen jälkeen ei ole yhtään ihmistä kuun kamaralle astunut.  Teorian mukaan nämä olennot asuvat kuun pimeällä puolella.  En sano juuta enkä jaata, mutta pistää miettimään, että missä mennään.  Olen myös lukenut, että Nixon näki avaruusolentoja, mutta pysyi hiljaaa, ettei hulluksi leimattaisi.  No comments.

AmandaIhmisen mielikuvitus on tuonut meidät tälle näppäimistölle.. ;)

Teoriaoita on monia, ja jotkut yhä väittävät, ettei kuussa koskaan käyty vaan se oli kuvattu jossain Arizonassa.

Mutta vakavasti, viime aikoina on ollut juttuja, miten kuuta aiotaan asuttaa ja aikaa pian. Googletin pikaisesti ja tuli alkuun tuo,,

Kuun asuttaminen saattaakin olla 90 % luultua halvempaa – Sinne voisi pystyttää tankkausaseman

Muistaakseni kyllä yksi niistä astronauteista on kokenut jotain outoa sillä reissulla, päässyt unohtumaan, googletan kohtapian.. jos muistan  ;D


Amanda55

Googlaa ja laita tänne.  Minäkin hämärästi muistan jotain.  Vuosia sitten mieheni löysi netistä pari kuvaa UFOista lentämässä auringon vieressä.  Mikä tämän maailman metalli kestäisi sitä kuumuutta?
Roswellista tutkittu metalli ei ollut lähtöisin meidän aurinkokunnastamme.  btw, ne kuvat poistettiin ihan muutamassa minuutissa.

AmandaGoogletin "strange experience astronaut"

Eka linkki oli naurettava, älkää edes lukeko, muka käärmeitä avaruudessa! http://www.therichest.com/shocking/15-troubling-confessions-from-nasa-astronauts/

Mutta NASAn linkin voisi lukea, en ehdi nyt itse..
https://www.nasa.gov/exploration/home/03jan_moonshadows.html

Pitäisi löytää jotain astronautin omin sanoin kerrottua, mieluiten vielä videolla. Nykyään ei voi luottaa mihinkään netissä tuosta vain..

Amanda55

Joo, kaikenlaisia salaliittoteoriota löytyy, kuten esim nämä:  astronautit eivät käyneet kuussa, lavastettiin jossain studiossa.  Toinen:  Roswellin tapaus oli humpuukkia.

AmandaTässä laulava astronautti, ihana kappale, varmaan miljardi kertaa kuunneltu!


https://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo

Oletteko samaa mieltä, että Trummpi pitäisi lähettää kuuhun tai ainakin käyttää siellä vaikka viikon ajaksi, ehkä muutuu mieli. Sehän on tuhoamassa tätä pikku planeettaa .. myös lietsomalla ydinsotaa että kävisi vielä nopeammin  :-\

Juuli Hukkaskukka 1

#29
Ihminen voi hyvinkin saada yhteyden ulkopuolisiin, tai ne ottavat meihin yhteyden koska me lähetimme yhden luotaimen ( en muista minkä ) mukana kuvat ihmisistä, mies seisoo käsi pystyssä ynnä musiikkia,  lisänä maapallon kordinaatit.  Jos siellä on vaikka elvistä voipi nämä olennot katsoa sen vaikka sodanjulistukseksi.
aino hukkanen

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä