Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

1000 euron projekti

Aloittaja JukriS, 30.07.10 - klo:19:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JukriS

tarjous tiede.fi keskustelujen Tiäremiäs nimimerkillä keskustelevalle.http://onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?p=6301#6301


1000 euron palkkio sinulle tai jos sinua ei kiinnosta, jollekin jota kiinnostaa.

Jos siis olet edelleen työtön, tässä olisi pientä puuhaa sinulle.

Yritä hankkia 1000 allekirjoitusta tähän

www.adressit.com/tilaeilaajene

adressiin, tuhannesta eri IP-osoitteesta.


Jos kiinnostaa, pistä www.tiede.fi keskustelujen Mr. Pressure nimimerkille yksityisviesti, kiitos.


Vaihtoehtoisesti tarjoan sinulle 1 000 000 euron palkkiota, jos joskus tämä kehittämäni ajatus maailmankaikkeuden toimintatavasta tuottaa minulle niin paljon rahaa.

Lupaan siis sinulle ensimmäisen miljoona euroani, jotka tämä ajatukseni tuo minulle, jos kerään 10 000 nimeä adressiin.


En koe että tuo raha olisi pois minulta, koska oletan että hän joka keksiin miten maailmankaikkeus okkeasti toimii, tulee ansaitsemaan ajatustensa avulla miljoonia, jos niin haluaa.

Itse en juurikaan ole kiinnostunut rahasta ja siksi olenkin ajatellut etukäteen niin että pistän kaikista rahoista 90 % hyväntekeväisyyteen ja loput annan vaimolleni ja lapsilleni.

Tietysti tuen läheisiäni noista 90 % hyväntekeväisyys rahoista vaikkapa 10 %:tilla niistä.

Eli 81 % hyväntekeväisyyteen sellaisten ihmisten hyväksi joita en tunne, 9 % läheisilleni ja 10 % vaimolleni ja lapsilleni.Jos lähdet mukaan toimintaan, sinun kannattaa ehkä avata facebook ryhmä jossa kerrot tilanteesi ja pyydät apuja.

ja onhan sinulla tiede.fi keskusteluissa ystäviä jotka voivat auttaa ainua ideoimaan erilaisia tapoja saada nimiä adressiin.

Ja ehkäpä joku heistä haluaa auttaa sinua taloudellisesti 1 euron edestä, you know.

Jos lähdet mukaan, mieti tarkkaan miten toimit.

Sitten kun aloitat, aikaa on vain yksi kuukausi.

Siksi kenenkään ei kannata allekirjoittaa adressia vielä eli allekirjoitus kannattaa säästää siihen kun Tiäremiäs tai joku muu asiasta kiinnostunut aloittaa nimien keräämisen.

Jokainen nimi eri IP-osoitteesta on siis 1 euron arvoinen.

837 nimeä = 837 euroa sinulle.

Very Happy

Ps. maalasin juuri talomme ja säästin 10 000 euroa - kotitalousvähennys - kulut eli yli 3000 euroa.

Ajattelin käyttää siitä 1000 euroa tähän projektiin.

.

Ps.Ps. ja minä kun olen sen verran ihmisystävällinen tyyppi, niin lupaampa sinulle saman tien ensimmäisen 50 000 euroa, jos ja kun ajatukseni koskaan tuo minulle rahaa, vaikka et lähtisi tähän projektiin ollenkaan mukaan.

Tämä ei suinkaan tarkoita sitä ettenkö uskoisi olevani oikeassa, päin vastoin.

Olen täysin vakuuttunut että mitään ei synny tyhjästä ja siksi kaikki energia joka on olemassa nyt, on ollut olemassa ikuisesti tilassa joka myös on ikuinen ja ei näin ollen todellakaan laajene.

Hyvä jatkoa sinulle.

.
Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia. ( / maailmankaikkeutta )

JukriS

Olen keskustellut ajatuksistani tiede.fi keskusteluissa ja puhkuin intoa silloin kun loin onesimpleprincle ajatuksia.

Avasin paljon aiheita eri ilmiöiden tiimoilta, joita selitin tällä yhdellä yksinkertaisella periaatteella.

Sain bannit eli minut pistettiin kotiarestiin muutamia kertoja yli-innokkuuteni takia. Koimme voimakkaita elämyksiä minun kauttani.

Silloin ajatukseni oli erittäin keskeneräinen ja sitä oli helppo kritisoida. Nykysin ajatukseni ovat paljon loogisempia ja niitä on ehkä mahdoton osoittaa virheellisiksi.

Nyt rekisteröidyin Mr. Pressure nimimerkillä kahden vuoden tauon jälkeen ja avasin muutaman aiheen.

pienimmän vastuksen uoma

http://www.tiede.fi/keskustelut/vapaa-sana-f5/pienimman-vastuksen-uoma-t45117.html

Tila ei laajene

http://www.tiede.fi/keskustelut/tahtitiede-ja-avaruus-f6/tila-ei-laajene-t46662.html


Kirjoitan harvakseltaan kyseisille sivuille ja koska tuossakin aiheessa minua pyydettiin, etten kertoisi ajatuksistani heille, pyysin ystävääni rekisteröitymään palstalle ja niin hän tekikin ja otti nimimerkikseen sanansaattaja / NJK

Pyyntööni sisältyi että hän käy kopioimassa tämän aivoimen viestini tiede.fi keskustelujen tiäremiehelle joka käsittääkseni on työtön.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?t=2590&sid=c68d3b55077fa852f168995414e4d5ed

Hän toteutti pyyntöni ja hänen viestinsä oli kyseisessä keskustelussa muutaman tunnin, kunnes se jostakin kumman syystä poistettiin.

Ystäväni oli yrittänyt kirjautua nimimerkillään ja hänelle oli hänen mukaansa annettu elinikäinen kielto osallistua keskusteluihin.

Hän siis rekisteröityi palstalle ensimmäisen kerran, välitti avoimen viestini pyynnöstäni ja sai elinikäisen kiellon kyseiselle palstalle. Aika erikoista.

;D
Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia. ( / maailmankaikkeutta )

JukriS

Muutkin epäilevät avoimesti nykyisiä käsitteitä


http://www.physorg.com/news199711994.html

"Surprising nucleon behavior
July 30, 2010

Data from DOE's Oak Ridge National Laboratory on neutron interactions with isotopes of platinum contradict a basic assumption underpinning random matrix theory, nuclear physics models and quantum chaos.

Ads by Google

Next Generation Nuclear - One company is harnessing the technology that will change nuclear - EnergyAndCapital.com/NuclearFor more than a half century, scientists have assumed that highly excited states in intermediate- to heavy-mass nuclides are chaotic, and that data support this assumption.

However, new data from the Oak Ridge Electron Linear Accelerator strongly disagree.

The new results suggest that the roughly 200 nucleons inside the platinum nuclei studied act in unison to exhibit regular rather than chaotic properties. Given the relatively high energy and large number of nucleons involved, such collective behavior is totally unexpected and unexplained.

A possible explanation is that an even more fundamental tenet of theory--something known as form invariance--is violated.

"Either way, as these assumptions underpin the nuclear statistical model, the impact of these new findings could be very broad throughout nuclear physics, nuclear astrophysics and in applications such as nuclear energy," said ORNL physicist Paul Koehler."
Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia. ( / maailmankaikkeutta )

JukriS1 + 1 = 1

yksi mutteri + yksi pultti muodostavat yhden kokonaisuuden.

Maailmankaikkeus muodostuu erillisistä enenergiatihentymistä joista koostuu yksi kokonaisuus.

Olemme siis yksi.

Alkuräjähdyksen aikaan kaikki havaittavan kaikkeuden aine ja energia ja enemmänkin oli erittäin tiheänä energiana. Siis pelkästään energiana.

Ei ollut olemassa ainetta, mutta aine muodostui pelkästä energiasta.

Nykyisin tämä energia on paljon harvempana tilassa.

Energia on siis laajentunut.

Onko energia laajentunut tilassa joka ei laajenee?

vai tilassa joka itse on ei yhtään mitään?


Laajenevaa tilaa voi ja saa epäillä.

Muitakin nykyisen fysiikan väitteitä voi ja saa epäillä.

http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=is-the-universe-leaking-energy


"Is the Universe Leaking Energy? ( Preview )

Total energy must be conserved. Every student of physics learns this fundamental law. The trouble is, it does not apply to the universe as a whole

"# As the universe expands and distant galaxies recede from us, their light gets redshifted, thus becoming less energetic.
# This seeming violation of the principle of conservation of energy is actually not in con­tradiction with accepted physical laws.
# According to the author, the proper interpretation shows that the energy of individual photons is conserved. And phenomena taking place inside the galaxy generally conserve energy.
"Energy can neither be created nor destroyed. This principle, called conservation of energy, is one of our most cherished laws of physics. It governs every part of our lives: the heat it takes to warm up a cup of coffee; the chemical reactions that produce oxygen in the leaves of trees; the orbit of Earth around the sun; the food we need to keep our hearts beating. We cannot live without eating, cars do not run without fuel, and perpetual-motion machines are just a mirage. So when an experiment seems to violate the law of energy conservation, we are rightfully suspicious. What happens when our observations seem to contradict one of science's most deeply held notions: that energy is always conserved?

Skip for a moment outside our Earthly sphere and consider the wider universe. Almost all of our information about outer space comes in the form of light, and one of light's key features is that it gets redshifted—its electromagnetic waves get stretched—as it travels from distant galaxies through our ever expanding universe, in accordance with Albert Einstein's general theory of relativity. But the longer the wavelength, the lower the energy. Thus, inquisitive minds ask: When light is redshifted by the expansion of the universe, where does its energy go? Is it lost, in violation of the conservation principle?"

;D
Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia. ( / maailmankaikkeutta )

THL tiedottaa

Lainaus käyttäjältä: JukriS - 30.07.10 - klo:19:47

En koe että tuo raha olisi pois minulta, koska oletan että hän joka keksiin miten maailmankaikkeus okkeasti toimii, tulee ansaitsemaan ajatustensa avulla miljoonia, jos niin haluaa.

Itse en juurikaan ole kiinnostunut rahasta ja siksi olenkin ajatellut etukäteen niin että pistän kaikista rahoista 90 % hyväntekeväisyyteen ja loput annan vaimolleni ja lapsilleni.Vitsin vääntäminen tahtomattaan – on se taito sekin.Ei noista muiden puheista kannata välittää.


karpalo

Lainaus käyttäjältä: JukriS - 30.07.10 - klo:19:47
tarjous tiede.fi keskustelujen Tiäremiäs nimimerkillä keskustelevalle.http://onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?p=6301#6301


1000 euron palkkio sinulle tai jos sinua ei kiinnosta, jollekin jota kiinnostaa.

Jos siis olet edelleen työtön, tässä olisi pientä puuhaa sinulle.

Yritä hankkia 1000 allekirjoitusta tähän

www.adressit.com/tilaeilaajene

adressiin, tuhannesta eri IP-osoitteesta.


Onkohan noilla Romanian mustalaisilla Läppäreitä?. Heiltä voisi ostaa nimmarin 0,50 Eur/kpl, joten tuhannen allekirjoituksen jälkeen jäisi itselle rapiat 500 Eur riihikuivaa, ei huonompi katetuotto.

Tietenkin., kun JukriS puhuit maaleista ja maalauksista., niin kait olet ottanut huomioon, että maaleissa on kausiluonteisuudesta johtuen normaali kate tuossaa 60-85 %.
Se huomioonottaen kai muistit tinkiä riittävästi., esim kertomalla, että naapurikaupassa luvattiin jo - 50%.

Ihan ystävän neuvona näin jälkikäteen tämmöisiä maallisiakin asioita, sinne taivaallisten sekaan.

JukriS

Suurimman osan maaleista oli hankkinut etukäteen talon edellinen asukas.

By the way.

Nämä kaksi keskustelua ovat yleissivistystä ja kohta niistä keskustelevat kaikki.

http://www.tiede.fi/keskustelut/tahtitiede-ja-avaruus-f6/tila-ei-laajene-t46662.html

.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?t=2590

:)
Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia. ( / maailmankaikkeutta )

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä