Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Keijo Kullervon ketju

Aloittaja Muisto Keijo Kullervo, 14.03.16 - klo:06:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Esmerkix

Taas se luonto yrittää epätoivoisesti vähentää ilmastonmuutoksen tuottamaa liikaa lämpöä. Saa nähdä, tuleeko vielä kesäkuussakin pakkasöitä. :o 

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Esmerkix - 06.05.24 - klo:10:44Taas se luonto yrittää epätoivoisesti vähentää ilmastonmuutoksen tuottamaa liikaa lämpöä. Saa nähdä, tuleeko vielä kesäkuussakin pakkasöitä. :o 

Niin, mutta kun vihreät vannoivat, että ilmasto lämpenee, nyt näyttää kuitenkin kylmenevän ?

Muuten, sähköpostiin ilmestyy jatkuvasti outoja viestejä.

Juuri poistin avaamatta viestin, taas silloin tällöin/toisinaan tulevan, joka ilmoittaa minulle olevan tulossa lähetyksen ? Ties mistä ? pitäisi ryhtyä sen takia toimimaan ??

Olenkohan tietämättäni voittanut kultaa jossakin arvonnassa ?

Haluaisivatko lähettää sen minulle tai summan Euroina tililleni, mutta eivät tiedä pankkitunnuksiani ?

Hauskaa viihdettä, maksavatko tuotannosta verojakaan ?

Esmerkix

Sää ja ilmasto ovat eri asia. Ilmasto lämpenee maailmanlaajuisesti. Niinhän se on tehnyt Suomessakin. Kylmä sää näin keväällä kyllä viilentää Suomea hetkiseksi, mutta ilmasto on maailmanlaajuinen ja osa maista on jo täysin pilalla. Monet saarivaltiot alkavat olla kohta myös veden peitossa ja jäätiköt sulavat myös Pohjoisella jäämerellä. Sehän tietää jäällä pesivien eläinlajien sukupuuttoa. Nyt huomasin tuosta meidän harjun rinteestä, että kanervat ovat kadonneet. Kamalaa on myös, että autioiksi hakatut metsäalueet eivät ole vieläkään alkaneet kasvattaa uutta puustoa, vaikka hakkaus tapahtui jo kymmenisen vuotta sitten. Siellä näyttää olevan kovasti tuulikaatoja ja tilalle kasvaa vain surkean näköistä lehtipuuta. Koivun rungot näyttävät aivan hennoilta venkuroilta. Kun/jos kasvavat aikuisiksi, niin niistä ei ole muuhun kuin polttopuuksi.

Muisto Keijo Kullervo

04.05.2014 kirjoitettuna:

"Gorbatsov koki totena sen, että rajoja ei muuteta - Euroopassa...
Kuinka kävikään ...
Nato  ja EU vyöryi Itään tuliaisina käyttötavaroita, nettiä, autoja rahaa ja yltäkylläisyyttä  ja sitä samaa vielä Venäjällekin...
Mutta piilevä Venäjän raivo jäi... Ihan sama kuin Saksalle 1 Maailmansodan jälkeen nöyryytyksen johdosta...
Nyt Putin yrittää saada Venäjän suurvallaksi vähän samoin konstein kuin Vanha Aatu Saksassa -30, - 40 luvuilla... tiedostamatonta tai tiedotettua raivoa tajunnassa...
Länsi vyöryy Ukrainan siivellä jälleen Itään lähelle Venäjän rajaa...
Ainoa pidätettyä raivoa hillitsevä pidäke ovat atomiaseet ja "Viimeisen taiston" korvike - saada edes jotenkin Länttä häädettyä Venäjän rajoilta hieman kauemmaksi...
Olen nimimerkki ymmärrykseni kannalla...
K.K.
PS. Missähän se Vastustaja nykyään samoaa täällä Maapallolla?"
"Tie, Totuus ja Elämä?"

karpalo

Eiköhän Ukrainan olisi lupa itse päättää, että mihin "leiriin" hän kuuluu ?

Vai Putinko sen määrää, että mitä muut itsenäiset valtiot saavat tehdä, jotakin, mutta vain hänen luvallaan, niinkö ajattelet Keijo Kullervo ?


Esmerkix

 Kyllä nyt pitäisi myös tuomita tuo Israelin raivokas hyökkäys tuota vähäväkistä Gazan populaatiota kohtaan. Varmaan kohta puoli miljoonaa kansalaista tapettu ja pitkästi toistakymmentätuhatta lasta menetetty. Jos Hamas halutaan tuhota, niin niillä Gazassa asuvilla ei ole enää minkäänlaista mahdollisuutta puolustautua. Kun/jos Gazan lapsista ainakin osa kasvaa aikuisiksi, niin minkälainen tulevaisuus heillä on? Varmasti tuntevat vain ankaraa kostonhalua ja katkeruutta. Sota pilaa ihmiset, varsinkin lapset.

Muisto Keijo Kullervo

Toivotaan, että Trump lopettaa sodat - ei 24 tunnissa - vaan vuonna 2024?

Muisto

"Tie, Totuus ja Elämä?"

karpalo

Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 13.05.24 - klo:12:11Toivotaan, että Trump lopettaa sodat - ei 24 tunnissa - vaan vuonna 2024?

MuistoJaa, mutta Trump voi aiheuttaa ja aloittaa sisällissodan omassa maassaan, jos hänet taas hylätään kakkoseksi pressavaaleissa ???

Esmerkix

Trump on kyllä aivan sekopää, mutta mietin, että tukisiko hän Israelia? Saako Israel todella tehdä aivan mitä tahansa muille kansoille, koska on "Jumalan valittu kansa"? En kyllä usko, että Jumala olisi valinnut vain yhden kansan omakseen ja hylännyt muut tai siis ikään kuin muut olisivat ottolapsia.

Muisto Keijo Kullervo

#1689
Lainaus käyttäjältä: karpalo - 14.05.24 - klo:08:16
Lainaus käyttäjältä: Muisto Keijo Kullervo - 13.05.24 - klo:12:11Toivotaan, että Trump lopettaa sodat - ei 24 tunnissa - vaan vuonna 2024?

MuistoJaa, mutta Trump voi aiheuttaa ja aloittaa sisällissodan omassa maassaan, jos hänet taas hylätään kakkoseksi pressavaaleissa ???

Yllä olevasta näkee sen että kuinka kahtia jakaantunut valtio USA On?

Onneksi Suomessa on monta tasavahvaa puoluetta jotta on tehtävä järkeviä kompromisseja koko ajan?

Muisto
"Tie, Totuus ja Elämä?"