Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut AveLazio
 - 27.09.12 - klo:09:04
Kiitos infosta, Tiistai. Ja siinä oli taas minulle ymmärtämätöntä ruuanlaittotiedettäkin..

Pitäisköhän kerran ostaa luomua kokeeks.
Kirjoittanut Tiistai
 - 26.09.12 - klo:21:58

Minä tiedän- luomu matoinen omena maistuu 10x paremmalta kuin kaupasta ostettu, joka usein on puoliraakana poimuttu. Tuore maku, joka katoaa, jos ei heti niitä poimimiaan syö. Kuin joka syksy olen kuorinut ja paloitellut monta ämpäriä matoisia omenoita, keltaisia ja punaisia, aina kun olen viitsinyt ja tehnyt niistä omenasosetta. Säilyy sellaisenaan, siinä on niin paljon luonnollista pektiiniä ja kun vielä steriileihin purkkeihin panen.

Sosetta syön oikeastaan vain minä suoraan purkista, mutta oudottaret! Tytär on keksinyt reseptin netissä, missä korvataan VOI kakkutaikinassa omenasoseella. Tulee ihanan kuohkeaa eikä oikein tiedä, mistä se johtuu. Se omena ei maistu läpi.. outo juttu.
Kirjoittanut AveLazio
 - 26.09.12 - klo:17:32
Ei normaali ihminen tiedä kysymättä. Siksi konsultoimme Matoa ja muita sivarihippejä.
Kirjoittanut risto
 - 26.09.12 - klo:11:44
Lainaus käyttäjältä: AveLazio - 25.09.12 - klo:23:29
Sanokaa hyvät hipit, onko luomu paremmanmakuista kuin ei-luomu?

on.
Sen tietää kysymättäkii
Kirjoittanut AveLazio
 - 25.09.12 - klo:23:29
Sanokaa hyvät hipit, onko luomu paremmanmakuista kuin ei-luomu?