Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut Eugen
 - 11.01.09 - klo:18:38
Tänään juttelin systerin kanssa ja se kertoi, että sillä oli verokirjassa epäilyttävän matala veroprossa ja aikovansa soittaa siitä verovirastoon, kertoi myös että duunikaverilla oli taas ollut huomattavan korkea prosentti ja tämä oli soittanut verotoimistoon kyselläkseen nousun syytä... olivat kertoneet, että teillä kun on täällä tämä 25 000 eken lisätulo... Mikä lisätulo, minulla ei ole mitään lisätuloja ollut koskaan....
Kirjoittanut rapevainaa
 - 10.01.09 - klo:15:33
Lainaus käyttäjältä: outopoika - 10.01.09 - klo:12:53


Ei tarvitse olla koulutukseltaan ekonomi ymmärtääkseen rahamarkkinoiden ja siten talouskasvun olevan nyky-maailmassa globaali realiteetti.



Olen huomannut että mikään koulutustausta ei takaa kansainvälinen saatikka modernin kaupan lainalaisuuksien ymmärtämistä.

Monilla ihmisillä on vieläkin sellainen käsitys että HYVÄ yritys voi "ammentaa rahaa jostain" ja maksaa palkkaa vaikka mitään ei myytäisikään. Porvareilla on rahaa piilossa.

Nykyisessä alihankintateollisuudessa tarvitsee vain ilmoittaa, että tilauskirja näyttää ei oota että nyt mennään kaikki kotiin.
Ennen johto oli työväen vihollinen ja joko se antoi töitä tai ei antanut, mutta vihollinen kaikissa tilanteissa kuitenkin.

Harva ymmärtää kansainvälisen kaupan sopimuksia. Ihmiset esittävät ratkaisuja jotka olivat käytössä 70-luvulla, mutta ei missään nimessä enää mahdollisia nykyisin.
Suomi ei ole sellainen maa joka laittaa ehtoja toisille maille (lue mitätön tekijä).


Älkää vaan outomaalaiset käykö uhoamaan. Suosituin harrastushan täällä on ollut suurimpien, menestyvien  yhtiöiden polvilleen pano boikotoimalla.
Täytyy olla vahva itsetunto että pystyy "vaikuttamaan" sellaisiin firmoihin jotka toimivat kymmenissä maissa.


Jotkut ovat täällä kirjoittaneet että he sijoittavat "kehitysmaihin pieniin ympäristöystävällisiin yrityksiin". Ihan varmasti, kun eihän niitä osakkeita ole edes myynnissä. Miten niihin voi sijoittaa???
Koettakaa ostaa Lontoon pörssistä jotain, kuinka hyvin se käy. Seuraavaksi ostakaa jotain Mosambikin pörssistä. Suosittuja ovat olleet ne Nigerian sijoitukset.

Kirjoittanut allekirjoittanut
 - 10.01.09 - klo:12:53
Lainaus käyttäjältä: se - 09.01.09 - klo:18:20
...jos olisi risti-nolla...

Hei, jotain rajaa!  Mää en oo yhtään uskovainen, ei aattelet, että oon toi nolla.      >:(

Uskonto-korttisi heiluttelu ei ole jäänyt minultakaan huomaamatta, vaikka yhtenä elämäsi valttikorttina sitä pidätkin  :)  Pelivälineen muodolla (hahmolla) ei ole sen suurempaa merkitystä, olkoon se sitten vaikka + tai o.

Sääntö on, ettei pelivälinettä (hahmoa) ole lupa vaihtaa kesken peliä.



Lainaa----------------

Muutoin. Ei niitä hintojen nousua ole tähänkään mennessä pystytty päättään tupo-neuvotteluissa. Aattele, mitä tapahtu viime vuonna! Ei ainuttakaan tupo-neuvottelua ja hinnat nousi niin perkeleesti! Eikä näistä hintojen noususta sovittu mitään sillon edellisenäkään vuonna, jolloin niitä neuvotteluita viimeksi käytiin. Työnantajilla on yksipuolinen veto-oikeus hintojen nousuun. Toinen kerperuusi on kunta, niin ja valtio kans, jokka nostaa palvelumaksuja ja muita jutskia.

Jotain indeksiehtoja on joskus yritetty, mutta niistäkään ei oo ollu apua.

APUVAA!!

Myös TUPO-neuvottelujen tulokset vaikuttavat hintojenkin kehitykseen. Vaikuttaako esim. Kiinan (tuon suuren metsän joka on kaukana täältä katsoen) tulopoliittinen kehitys lähimetsääsi ja siten myös omaan puuhusi ?


Ei tarvitse olla koulutukseltaan ekonomi ymmärtääkseen rahamarkkinoiden ja siten talouskasvun olevan nyky-maailmassa globaali realiteetti.





Kirjoittanut S
 - 09.01.09 - klo:19:11
Aika huonolta näyttää todellakin talouden tämänhetkiset näkymät. Valtiovarainministerikin lupailee ympäripyöreissä puheissaan veronkevennyksiä, kotimaisen kysynnän elpymistä, korkotasojen alentumista, hintojen laskua yms. joka yrittää epätoivoisesti valaa näennäistä uskoa taantuman kourissa oleville markkinatalouden elpymistoiveille.

- Kovat ovat taaskin puheet & lupaukset, vaikka vanhastaan olemme tottuneet siihen, että jonkun ajan päästä erilaiset leikkauslistat saatetaan pakon edessä pöydälle. Sen myötä valtiotalouden elvyttäminen aloitetaan sieltä toisesta päästä; eli köyhät kyykkyyn & pääomasijoittajille sekä yrittäjille lisää verohuojennuksia.

-Välilliset verot hilataan myös vähitellen hitaasti mutta varmasti ylöspäin - jonka jälkeen mennäänkin sitten taas matalalentoa alaspäin, kohti uutta lamaa. Näin se homma toimii vanhalla kaavalla jo aikaisemmin nähdyn perusteella!

Kirjoittanut THL tiedottaa
 - 09.01.09 - klo:18:56
.
Niin, kaikkia palvelumaksuja korotetaan, uusiakin keksitään, eläkkeitä leikataan, palveluita supistetaan (yksilöllisyys kunniaan!), veroja lisätään ja lisätään (ihminen on hyvin kekseliäs, kun on kova tarve!).

Valtio ottaa lisää lainaa entisen ja nykyisen (n. 55 mrd euroa) päälle. Näin, jotta voidaan antaa rahaa pankeilla ja yrityksille – jotta ne eivät vaan menisi konkurssiin!

Tulee kovat ajat. Ja pitkään.