Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Vastaa

Seuraavat virheet tapahtuivat lähetettäessä viestiä:
Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.
Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.
Liitteet ja muut asetukset
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä

Yhteenveto

Kirjoittanut Matkaleena
 - 28.03.10 - klo:19:17
Minä en koskaan oikein kykene antamaan mitään tarkkoja reseptejä, ruoanlaittoni ja leipomisen kun aina sellaista "tota vähän.... jaa ei näytä hyvältä, tota vielä...".

Mutta ehkä kerron siitä, kun viimeksi tein leipää, muutamia päiviä sitten. Eihän meiltä löytynyt hiivaa. Joten oli käytettävä leivinjauhetta. Lätkin sitten kuiva-aineet sekaisin, mikä tällä kertaa tarkoitti vehnäjauhoa, mysliä, auringonkukansiemeniä, soijajauhoa, suolaa, pellavasiemenrouhetta ja sitä leivinjauhetta. Siihen sitten kaadoin päälle öljyä ja vettä, sekoittelin taikinaksi ja laitoin voideltuun vuokaan.

Oli muuten hyvää.

Ruoanlaittoni ja etenkin leivontani on aina soveltamista. Tehdään siitä mitä kaapista löytyy, kun ensin on idea siitä, mitä haluaisi tehdä. En osaa seurata reseptejä, kerrankin katselin aivan ihanaa ananasmuffinssien ohjetta ja ajattelin tehdä sitä. Tuloksena olikin lopulta vadelmapiirakka, jonka mikään ainesosan mittaus ei mennyt kuten reseptissä.

Kuka jaksaa mittailla aineksia?
Kirjoittanut Eugen
 - 24.03.10 - klo:13:23
Kas, Lumokin on rekkautunu meille. Muistan kun herra Nägellä kertoi kaveristaan joka luopui tiskaamisesta ja pyyhki astiat ja työkalut ruokailun jälkeen vain talouspaperiin... (sai sitte ruokamyrkytyksen) Olikohan tuo resepti saman kamun keittokirjasta?!?!!
Kirjoittanut Canardian
 - 24.03.10 - klo:00:01
Naudan ulkofileepihvistä saa herkullisimman näin:

1) Laita hellan levy 6 asteelle (maksimi)
2) Laita hellan levylle paistinpannu (teflonikin käy) (ei tarvitse odotella että hella lämpenee, kyllä se joskus lämpenee pannunkin kanssa)
3) Laita paistinpannuun naudan ulkofileepihvi
4) Kääntele pihviä välillä, varsinkin kun savu rupee nouseen

Kun pihvi tuntuu sopivan kypsältä (verta saa tirskua), sammuta hella ja laita pihvi lautaselle ja syö se.
Haarukka ja veitsi antaa mukavan lisätunnelman.
Luontaiset aromit ilman mitään lisärasvoja, suolia, pippureita tai muita mausteita, tai kastikkeita, tekevät pihvistä parhaan makuisen.
Kirjoittanut rapevainaa
 - 26.02.10 - klo:16:12

Keitä pullataikinaa niin kauan että niistä tulee munkkia

Kirjoittanut karpalo
 - 23.02.10 - klo:16:27


Härän Sisäfilee.., ei hassumpaa muonaa :)